Miért velünk?


Cégünk, a több mint 25 éves ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft. elismert és stabil mérnöki & kivitelező vállalkozás, magyar székhellyel, skandináv gyökerekkel, Európa épületgépészeti szektorában.

Az ENSI Kft. mára a magyar épületgépészeti piac, az épületgépészeti kivitelezés legnagyobb szereplőjévé vált.

ENSI = Szakmai elkötelezettség - Szakértelem - Megbízhatóság


Elkötelezettek vagyunk az épületgépész szakma népszerűsítése, fejlődése és a jövője iránt. Folyamatosan képezzük és fejlesztjük magunkat, hogy a legmagasabb szakmai és megrendelői elvárásoknak is megfeleljünk.

Küldetésünk:

2.000 m2 feletti létesítmények gépészeti rendszereinek profi mérnöki kivitelezése a felhasználók megelégedésével.

Arra törekszünk, hogy az ENSI neve megkérdőjelezhetetlenül a megbízhatóságot és a prémium minőséget fémjelezze.

Komplex gépészeti mérnöki & kivitelezői szolgáltatás


Engedélyeztetés – Tanácsadás – Tervezés – Kivitelezés – Hatósági & Felhasználói átadások – Karbantartás – Szerviz

Erős mérnöki háttérrel, tervezési, kivitelezői, beüzemelési és szerviz csapattal, jól képzett munkatársakkal és alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

 • Alkalmazottak száma > 120 fő/2021
 • Alvállalkozói létszám: 550-700 fő/2021

Élen járunk a zöld technológiák alkalmazásában és az energia felhasználás racionalizálásában. Mindig megkeressük a legjobb elvárt minőség/ár arányt, és a funkciók betöltésének szerepét a hosszú távú, gazdaságos üzemeltetéshez.

Erősségünk a flexibilitás, valamint az alternatív megoldások felkutatása mind a tervezés, mind pedig a kivitelezés fázisában is.

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?


Hazai és külföldi Ipari Megrendelők, Ingatlanfejlesztők és Fővállalkozók számára vállalkozunk.

Az ENSI szakmai és üzleti célja, hogy megbízásait mindig a szerződés szerinti legjobb minőségben, árban és határidőre teljesítse, és projektjeihez a továbbiakban is megtalálja a szakmailag igényes és pénzügyileg megbízható megrendelőket.

Cégünk arra törekszik, hogy a megbízhatóság és a jó teljesítés révén, hosszú távon biztosítsa az elégedettséget és a fejlődést mind üzleti partnerei, mind pedig a maga számára.

Erősségünk, azaz milyen projektek motiválnak bennünket?


A 20.000 m2-nél nagyobb ipari és logisztikai létesítmények, irodaházak, és egyéb, speciális épületek gépészeti kivitelezése.

ski-gyar-komarom-epuletgepeszet-2019-ensi

groupama-arena-gepeszet-2014-ensi

multicsarnok-budapest-legtechnika12-2021-ensi (1)

Ipari és energetikai projektjeink között ott vannak a tisztatér- és zöld technológiákat alkalmazó, több tíz, százezer m2-es épületkomplexumok, olyanok mint pl. az SKI, a REHAU, az Infineon, a ZF Hungária, a Givaudan, a Takata, a LEGO gyár, vagy a Mohács Vágóhíd, hogy csak kiemeljünk néhányat.

2007 óta erős a jelenlétünk az irodapiacon.  A legújabbak között ott van a Telekom Székháza, a Váci Greens irodaházak, amelyből a négy legnagyobb épület kivitelezését mi nyertük meg, és jelenleg is dolgozunk a MOL Campuson és a Bosch Campuson, amelyek meghatározóak a hazai irodapiacon. 

A speciális létesítményeink igen különbözőek. Említésre méltó valamennyi, de kiemelnénk az ELI Alps Lézerközpontot, a Biodóm Növény és Állatházat, az MTA Bunkert vagy a Groupama Arénát, vagy Európa legnagyobb befogadóképességű sportcsarnokát, az MVM Dome-t, amelyet 2021. decemberében adtunk át. Számos 4-5 csillagos hotelt, kórházat, követségi épületet is felsorolhatnánk itt.

Továbbra is hasonló, kihívást jelentő projekteket keresünk.

Rólunk mondták...


 • MEGOLDÁSCENTRIKUSAK
 • MEGBÍZHATÓAK
 • RUGALMASAK 
 • EGYÜTTMŰKÖDŐEK

Célunk, hogy a jövőben is rászolgáljunk Partnereink bizalmára, elismerésére, és hosszú távon számíthassunk egymásra.

Árbevétel alapján, cégünk a magyar piac vezető épületgépész kivitelezőjévé vált


ensi-2007

A 3. legnagyobb cég.

ensi-2011

ENSI az élen.

ensi-2017

Újra az élen.

ensi-2020

Még mindig a csúcson.

Az ENSI "az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője" 


 • Cégünk dinamikusan növekvő, ugyanakkor biztonságra törekvő vállalat.
 • Stabil pénzügyi háttérrel rendelkezünk, szigorúan kontrollált gazdálkodást vezetünk. 
 • Erőteljesen digitalizálunk a hatékonyság növelése érdekében.
 • ISO minőségbiztosítási és környezetvédelmi rendszerünk szerint dolgozunk. 
 • SAP vállalatirányítási, korszerű menedzsment támogató rendszerrel, modern irodával, minőségi munkaeszközökkel és gépparkkal rendelkezünk. 
 • Nemzetközi könyvelő és könyvvizsgáló cég segíti a munkánkat.

Bízunk benne, hogy az Ön számára is értékes kapcsolatot jelent majd az ENSI-vel való együttműködés. 

Tisztelettel várjuk érdeklődését!


Ha Ön még nem ügyfelünk, de szeretne megismerkedni velünk, vagy már egy konkrét projekt kapcsán kíván ajánlatot kérni tőlünk, kérjük, töltse ki az űrlapot, vagy keressen meg bennünket az ismert elérhetőségeink egyikén.

Örömmel állunk a rendelkezésére!

Üdvözlettel:
Németh László
Az ENSI Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója

ensi-kft-nemeth-laszlo-alapito-ugyvezeto-igazgato

Kapcsolatfelvétel

[{"field": "name","validators": [{"type":"StringLength","min":"3","max":"255","messages":{"hu":"A n\u00e9vnek minimum 3 \u00e9s maximum 255 karakternek kell lennie!!","en":"The name must be between 3 and 255 characters long!","de":"Der Name muss zwischen 3 und 255 Zeichen lang sein.","fr":"le nom doit \u00eatre compos\u00e9 de 3 \u00e0 255 caract\u00e8res"}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg nev\u00e9t.","en":"Please enter your name.","de":"Bitte geben Sie Ihren Namen ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre nom"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"K\u00e9rk\u00fck val\u00f3s email c\u00edmet adjon meg.","en":"Please enter a valid email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre echte E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet laissez une adresse email existante."}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg email c\u00edm\u00e9t.","en":"Please enter your email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet entrer votre adresse email."}},{"type":"StringLength","min":"0","max":"255","messages":{"hu":"Az email c\u00edm maximum 255 karakter lehet!","en":"The email address must be or less than 255 characters long.","de":"Die E-Mail-Adresse kann bis zu 255 Zeichen lang sein.","fr":"l'adresse e-mail peut contenir jusqu'\u00e0 255 caract\u00e8res"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"Regexp","regexp":"\\+[0-9]{2} [0-9]{2} [0-9]{3} [0-9]{3,4}","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg a telefonsz\u00e1mot!"}},]},{"field": "message","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck \u00edrjon valamit az \u00fczenethez.","en":"Please write something for us.","de":"Bitte geben Sie eine Nachricht ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre message"}},]},]
[]
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!