Miért az ENSI?


Mert alapításunk óta arra törekszünk, hogy az ENSI hírnevét a kiemelkedő mérnöki tudás, a megbízható kivitelezés, bizalmon alapuló, gyors és rugalmas partneri kapcsolatok fémjelezzék. 

Talán ennek is köszönhető, hogy a közel 30 éves cégünk szakmailag elismert épületgépészeti kivitelező vállalkozás, amely az elmúlt években piacvezetővé vált a magyar tulajdonú vállalkozások között.  

Teljes körű gépészeti szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára


Cégünk a skandináv és a nemzetközi épületinstallációs kultúrát és tapasztalatot alkalmazza. Tervezéstől az átadásig, és még azt követően is számíthat ránk!

Kiemelkedő mérnöki és irányítói háttérrel, jól képzett munkatársakkal, megbízható alvállalkozói és széleskörű beszállítói körrel dolgozunk együtt.

Szakértelem, tapasztalat, minőség, garancia. 

ENSI alkalmazottak és alvállalkozók

Erősségünk a flexibilitás, valamint az alternatív megoldások felkutatása mind a tervezés, mind pedig a kivitelezés fázisában. Mindig megkeressük a legjobb elvárt minőség/ár arányt, és a funkciók betöltésének szerepét a hosszú távú, gazdaságos üzemeltetéshez.

Élen járunk a zöld technológiák alkalmazásában és az energiafelhasználás racionalizálásában.

Hosszú távú, megbízható üzleti kapcsolatokra törekszünk


Megrendelőink: 

Fővállalkozók / Ipari beruházók / Ingatlanfejlesztők

Célunk, hogy megbízásainkat mindig a szerződés szerinti legjobb minőségben, árban és határidőre teljesítsük, és projektjeinkhez a továbbiakban is megtaláljuk a szakmailag igényes és pénzügyileg megbízható megrendelőinket.

Üzleti partnereinkkel való együttműködés alapja a kölcsönös bizalom és a megbecsülés, a kiemelkedő szolgáltatás és az ügyfélelégedettség

Megrendelőink

PROJEKTEK, amelyek igazán motiválnak bennünket


Erősségünk a 20.000 m2-nél nagyobb ipari létesítmények, irodaházak, és az egyedi, speciális épületek gépészeti kivitelezése.

ski-gyar-komarom-epuletgepeszet-2019-ensi

groupama-arena-gepeszet-2014-ensi

multicsarnok-budapest-legtechnika12-2021-ensi (1)

Ipari és energetikai projektjeink között ott vannak a tisztatér- és zöld technológiákat alkalmazó, több tízezer m2-es épületkomplexumok, olyanok mint pl. a Nestlé Purina gyárai, az SKI Komáromi gyára, a REHAU, az Infineon, a ZF Hungária, a Givaudan, a TAKATA, a LEGO-gyár, vagy az MCS Vágóhíd, hogy csak kiemeljünk néhányat.

2007 óta erős a jelenlétünk az irodapiacon. 2022-ben átadtuk a MOL székházát és a BOSCH Campust, 2018-ban a Telekom székházát, de a Váci Greens irodaházakból a négy legnagyobb épület kivitelezése is a nevünkhöz fűződik. 

A speciális létesítményeink közül kiemelnénk az ELI Alps Lézerközpontot, a Biodóm Növény és Állatházat, az MTA Bunkert, a Groupama Arénát és az MVM Dome multifunkciós sportcsarnokot is. Számos hotelt, követségi épület, de kórházat, borospincét is felsorolhatnánk itt.

Továbbra is hasonló, kihívást jelentő projekteket keresünk.

Megbízható üzleti háttér és Partner


Rólunk mondták...

  • Cégünk dinamikusan növekvő, ugyanakkor biztonságra törekvő vállalat.
  • Stabil pénzügyi háttérrel rendelkezünk, szigorúan kontrollált gazdálkodást vezetünk. 
  • Az Opten minősítése alapján, az ENSI Kft. évek óta "Az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője." 
  • ISO 9001:2008 minőségbiztosítási és ISO 14001:2004 integrált környezetirányítási rendszerek szerint dolgozunk. 
  • SAP vállalatirányítási, korszerű menedzsment támogató rendszer, modern iroda, és minőségi munkaeszközök segítik a munkánkat. 
  • Megbízható üzleti szolgáltató partnerekkel, mint pl. nemzetközi könyvelő vállalalattal, könyvvizsgálóval, informatikai, cyber biztonsági céggel stb. dolgozunk együtt. 

Tisztelettel várjuk érdeklődését!


Amennyiben Ön is fejlesztésben, beruházásban gondolkodik, és szeretne megismerkedni velünk, kérjük keressen meg bennünket az ismert elérhetőségeink egyikén.

Bízunk benne, hogy az Ön számára is értékes kapcsolatot jelent majd az ENSI-vel való szakmai / üzleti kapcsolat. 

Üdvözlettel:
Németh László
Az ENSI Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója

ensi-kft-nemeth-laszlo-alapito-ugyvezeto-igazgato

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!