Miért velünk, és kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?


Cégünk, a több mint 25 éves ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft. elismert és stabil mérnöki & kivitelező vállalkozás, magyar székhellyel, skandináv gyökerekkel, Európa épületgépészeti szektorában.

ENSI = Elkötelezettség - Szakértelem - Megbízhatóság


Arra törekszünk, hogy az ENSI neve megkérdőjelezhetetlenül a megbízhatóságot és a prémium minőséget fémjelezze, ezért folyamatosan képezzük és fejlesztjük magunkat, hogy a legmagasabb szakmai és megrendelői elvárásoknak is megfeleljünk.

Küldetésünk:  Prémium munka, értéket teremtve, nemzedékek számára.

Komplex épületgépészeti mérnöki és kivitelezői szolgáltatás

Tanácsadás – Tervezés – Kivitelezés - Engedélyeztetés – Szerviz / Karbantartás

Erős mérnöki háttérrel, tervezési, kivitelezői, beüzemelési és szerviz csapattal, jól képzett munkatársakkal és alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

Élen járunk a zöld technológiák alkalmazásában és az energia felhasználás racionalizálásában. Mindig megkeressük a legjobb elvárt minőség/ár arányt, és a funkciók betöltésének szerepét a hosszú távú, gazdaságos üzemeltetéshez. Erősségünk a flexibilitás, valamint az alternatív megoldások felkutatása mind a tervezés, mind pedig a kivitelezés fázisában is.  

Alkalmazottak száma > 120 fő/2021, Alvállalkozói létszám: 550-600 fő/2021

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Hazai és külföldi Ipari Megrendelők, Ingatlanfejlesztők és Fővállalkozók számára vállalkozunk.

Az ENSI szakmai és üzleti célja, hogy megbízásait mindig a szerződés szerinti legjobb minőségben, árban és határidőre teljesítse, és projektjeihez a továbbiakban is megtalálja a szakmailag igényes és pénzügyileg megbízható megrendelőket.

Cégünk arra törekszik, hogy a megbízhatóság és a jó teljesítés révén, hoosszú távon biztosítsa az elégedettséget és a fejlődést mind üzleti partnerei, mind pedig a maga számára.

Miben vagyunk erősek? Milyen projektek motiválnak bennünket?

Specialitásunk a nagy méretű ipari, energetikai- és irodai beruházások tervezésének és kivitelezésének sikeres menedzselése.

Ipari és energetikai projektjeink  között ott vannak a tisztatér- és zöld technológiákat alkalmazó, több tíz, százezer m2-es épületkomplexumok, olyanok mint pl. az SKI, a REHAU, az Infineon, a ZF Hungária, a Givaudan, a Takata, a LEGO gyár, vagy a Mohács Vágóhíd, hogy csak kiemeljünk néhányat.

ski-gyar-komarom-epuletgepeszet-2019-ensi

groupama-arena-gepeszet-2014-ensi

multicsarnok-budapest-legtechnika12-2021-ensi (1)

2007 óta erős a jelenlétünk az irodapiacon.  A legújabbak között ott van a Telekom Székháza, a Váci Greens irodaházak, amelyből a négy legnagyobb épület kivitelezését mi nyertük meg, és jelenleg is dolgozunk a MOL Campuson és a Bosch Campuson, amelyek meghatározóak a hazai irodapiacon. 

A speciális létesítményeink igen különbözőek. Említésre méltó valamennyi, de kiemelnénk az ELI Alps Lézerközpontot, a Biodóm Növény és Állatházat, az MTA Bunkert vagy a Groupama Arénát. Számos 4-5 csillagos hotelt, kórházat, követségi épületet is felsorolhatnánk itt.

Továbbra is hasonló, kihívást jelentő projekteket keresünk.

Rólunk mondták...


  • MEGOLDÁSCENTRIKUSAK
  • MEGBÍZHATÓAK
  • RUGALMASAK 
  • EGYÜTTMŰKÖDŐEK

Célunk, hogy a jövőben is rászolgáljunk Partnereink bizalmára, elismerésére, és hosszú távon számíthassunk egymásra.

Árbevétel alapján, cégünk a magyar piac vezető épületgépész kivitelezőjévé vált


ensi-2007

A 3. legnagyobb cég.

ensi-2011

ENSI az élen.

ensi-2017

Újra az élen.

ensi-2020

Még mindig a csúcson.

Az ENSI megbízható üzleti partner


  • Cégünk dinamikusan növekvő, ugyanakkor biztonságra törekvő vállalat.
  • Stabil pénzügyi háttérrel rendelkezünk, szigorúan kontrollált gazdálkodást vezetünk. 
  • Erőteljesen digitalizálunk a hatékonyság növelése érdekében.
  • ISO minőségbiztosítási és környezetvédelmi rendszerünk szerint dolgozunk. 
  • SAP vállalatirányítási, korszerű menedzsment támogató rendszerrel, modern irodával, minőségi munkaeszközökkel és gépparkkal rendelkezünk. 
  • Nemzetközi könyvelő és könyvvizsgáló cég segíti a munkánkat.

Bízunk benne, hogy az Ön számára is értékes kapcsolatot jelent majd az ENSI-vel való együttműködés. 

Tisztelettel várjuk érdeklődését!


Ha Ön még nem ügyfelünk, de szeretne megismerkedni velünk, vagy már egy konkrét projekt kapcsán kíván ajánlatot kérni tőlünk, kérjük, töltse ki az űrlapot, vagy keressen meg bennünket az ismert elérhetőségeink egyikén.

Örömmel állunk a rendelkezésére!

Üdvözlettel:
Németh László
Az ENSI Kft. alapítója, ügyvezető igazgatója

ensi-kft-nemeth-laszlo-alapito-ugyvezeto-igazgato

Kapcsolatfelvétel

[{"field": "name","validators": [{"type":"StringLength","min":"3","max":"255","messages":{"hu":"A n\u00e9vnek minimum 3 \u00e9s maximum 255 karakternek kell lennie!!","en":"The name must be between 3 and 255 characters long!","de":"Der Name muss zwischen 3 und 255 Zeichen lang sein.","fr":"le nom doit \u00eatre compos\u00e9 de 3 \u00e0 255 caract\u00e8res"}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg nev\u00e9t.","en":"Please enter your name.","de":"Bitte geben Sie Ihren Namen ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre nom"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"K\u00e9rk\u00fck val\u00f3s email c\u00edmet adjon meg.","en":"Please enter a valid email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre echte E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet laissez une adresse email existante."}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adja meg email c\u00edm\u00e9t.","en":"Please enter your email address.","de":"Bitte geben Sie Ihre E-Mail-Adresse ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet entrer votre adresse email."}},{"type":"StringLength","min":"0","max":"255","messages":{"hu":"Az email c\u00edm maximum 255 karakter lehet!","en":"The email address must be or less than 255 characters long.","de":"Die E-Mail-Adresse kann bis zu 255 Zeichen lang sein.","fr":"l'adresse e-mail peut contenir jusqu'\u00e0 255 caract\u00e8res"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"Phone","messages":{"hu":"A telefon csak sz\u00e1mokat \u00e9s a k\u00f6vetkez\u0151 karaktereket tartalmazhatja: + - [sz\u00f3k\u00f6z]","en":"The telephone number can only contain numbers and the following characters: + - [space]","de":"Das Telefon kann nur Zahlen und die folgenden Zeichen enthalten: + - [Leerzeichen]","fr":"Le num\u00e9ro de t\u00e9l\u00e9phone ne peut contenir que des chiffres et les caract\u00e8res suivants"}},]},{"field": "message","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck \u00edrjon valamit az \u00fczenethez.","en":"Please write something for us.","de":"Bitte geben Sie eine Nachricht ein.","fr":"S'il vous pla\u00eet \u00e9crivez votre message"}},]},]
[]
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!