Fenntarthatóság / ESG stratégia - 2030


Cégünk - az ENSI Kft. - az eddigiek során is nagy hangsúlyt fektetett a környezeti, a társadalmi és a felelős társaságirányítási törekvések megvalósítására, legyen szó akár a környezettudatos projektekről, fiatal tehetségek képzéséről vagy a munkahelyi biztonság fejlesztéséről.

Fontos célkitűzésünk, hogy az ESG pillérek erősítésével hatást gyakoroljunk beszállítóinkra, munkavállalóinkra, partnereinkre és az ellátási lánc további szereplőire is a gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóság érdekében.

Ahogy munkáink során is, úgy a fenntarthatósággal kapcsolatos célkitűzésekben is precíz tervezésre és egyértelmű célkitűzésekre van szükség, mind a rövidtávú, mind pedig a közép- és hosszútávú célok esetében is. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy kialakítjuk az ENSI 2030-ig szóló környezeti, társadalmi és társaságirányítási, azaz ESG Stratégiáját (a továbbiakban: ESG Stratégia), amely tartalmazza azokat az irányokat, amelyek meghatározóak lesznek számunkra a fenntarthatóság területén a következő években >>> Az ENSI ESG stratégiája

ESG stratégia

A stratégiában kitűzött, 2030-ig tartó időszak alatt törekedni fogunk – piacvezető szerepünk és eredményes működésünk fenntartása mellett – az ESG célok, illetve az önkéntesen vállalt kulcs-teljesítmény indikátorok elérésére és a hozzárendelt akciók megvalósítására. 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!