Szakmai elkötelezettség és aktivitásAz ENSI Kft. az egyik legrégebbi, legnagyobb hazai épületgépész kivitelező cég, ezért fontos számunkra, hogy mind azt a tudást, amit felhalmoztunk, tudatosan, jó szívvel és felelőséggel adjuk át a jövő generációjának.

Elkötelezettek vagyunk, hogy:

  • Erősítsük a szakma ismertségét, szeretetét és a rangját.
  • Elősegítsük a professzionális épületgépész mérnöki és szakipari munkát.
  • Növeljük a kimagasló és gyakorlat orientált szakmai tudást.

Kiemelt támogatója vagyunk az OMÉN rendezvénysorozatnak

Az ENSI lassan egy évtizede, hogy rendszeres és kiemelt támogatója az épületgépész szakma legrangosabb éves eseményének.

omen_logo_2020

Támogatjuk az egyetemisták szakmai fejlődését

A BME 108-as termét sokan ENSI teremnek ismerik. Rendszeresen jelen vagyunk a BME szakmai rendezvényein, oktatásokon, és szakmai versenyeket szervezünk az épületgépész mérnök hallgatóknak. 

A fotón a nyertesek :)

bme_szakmai_nap_2016_2kep

Jutalmazzuk a fiatal tehetségeket

A szakma legrangosabb országos, éves rendezvényén jutalmazzuk a fiatal tehetségeket. A diplomamunkákat egy rangos szakmai zsűri értékeli. Az első három helyezett firss diplomás épületgépész mérnököket az ENSI kiemelt díjazásban részesíti.  

diplomadijazottak_ajandekatadas

Ensis NYÍLT NAPOKAT szervezünk

Ezeken lehetőséget biztosítunk arra, hogy az épületgépész egyetemi hallgatók a munkatársainktól kérdezzenek, részt vegyenek barátságos és szakmai meetingeken. A fotón az FTC stadiontúra látható, amelyet többször megrendeztünk. 

ensi-stadion-tura-2018-majus

Ott vagyunk a legrangosabb szakmai állásbörzéken

(BME, DE, PTE, HVG állásbörze, Szakmák éjszakája)

Célünk, hogy interjúk helyett kötetlenül beszélgessünk, és látogatóink megismerjék az ENSI-t és a cégünk által nyújtott szakmai és karrier lehetőségeket.  

​​​​​​​bme-allasborze-montazs

Segítjük a pályakezdők pályára állítását 

Vezető szerepet kívánunk vállalni a frissen végzett mérnökök pályára állításában is. Mi várjuk a tapasztalattal NEM rendelkező mérnököket is!  Rendszeres külső és belső képzéssel erősítjük a gyakorlati tudást, és a legújabb szakmai ismeretek megszerzését. 

Már működik az ENSI AKADÉMIA.

​​​​​​​geberit_szakmai_eloadas_2016_1kep

Elismertséget, rangot adunk a szakmának

Támogattuk az „Épületgépészet Évkönyve 2020” első kiadásának megjelenését.

Társszerzőként is részt vettünk több fejezet önálló megírásában, és a jövőben is elősegítjük a kiadvány megjelenését.

Nyitottak vagyunk az együttműködésre és a jó ötletek megvalósítására

ENSI mindig nyitott volt és lesz is arra, hogy a szakma fejlődését elősegítse, rangját, elismertségét emelje, és ezért együttműködjön oktatási és egyéb intézményekkel, és a versenytársaival is.

Hiszünk az összefogás erejében és teszünk is érte.

​​​​​​​nyitottsag_a_javaslatokra

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!