Minőség - Minőségbiztosítás


Nekünk fontos, hogy Megrendelőink a kapcsolatfelvételtől kezdve a projekt átadásáig, és még azon túl is elégedettek legyenek velünk, és újra bizalommal forduljanak hozzánk.

ENSI MINŐSÉG = hosszú távú ügyfélelégedettség

Tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettségét és a hosszú távú együttműködést csak is jó teljesítéssel / minőségi munkával, határidőre történő átadással és odafigyelő, korrekt partneri kapcsolatokkal érhetjük el. 

Megalakulásunk óta erre törekszünk, és a jövőben is ez a szemlélet vezérel bennünket.

ensi-ugyfelelegedettseg

Tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettségét és a hosszú távú együttműködést csak is jó teljesítéssel / minőségi munkával, határidőre történő átadással és odafigyelő, korrekt partneri kapcsolatokkal érhetjük el. Megalakulásunk óta erre törekszünk, és a jövőben is ez a szemlélet vezérel bennünket.

Minőségbiztosítás


Cégünk elkötelezte magát, hogy munkánkat a bevezetett ISO rendszerek átfogó használatával végezzük.

Már 2000-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási, 2008-ban pedig az MSZ EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszert, amelyeket folyamatosan megújítunk, az auditálásokat rendszeresen elvégeztetjük. 

Tanúsítványok: MSZ EN ISO 9001:2015 │ MSZ EN ISO 14001:2015

Garanciavállalás - Karbantartás - Szerviz


A cégünk által kivitelezett rendszerekért teljes felelősséget és garanciát vállalunk.

Projektjeink átadását követően, amennyiben az épület üzemeltetője igényli, akkor az ENSI szakszervize karbantartási, szervizelési feladatokat is ellát az általa kivitelezett gépészeti rendszerekre.

Tervezéstől az átadásig, és üzembe helyezést követően is számíthat ránk!

ensi-szakmai-tagsagok
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!