Minőség / Minőségbiztosítás


ENSI MINŐSÉG = hosszú távú ügyfélelégedettség

"A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették"

Az ENSI Kft. a hosszú távú üzleti kapcsolatok híve. Nekünk fontos, hogy megrendelőink a kapcsolatfelvételtől kezdve a projekt átadásáig, és még azon is túl, hosszú távon legyenek elégedettek velünk, és újra bizalommal forduljanak hozzánk.  Ez pedig csak is jó teljesítéssel, minőségi munkával, határidőre teljesítéssel, és odafigyelő partneri kapcsolattal érhető el.

SAP vállalatirányítási rendszerünk jó alapja a követhető belső szervezési folyamatoknak és a projektek átláthatóságának.

Minőségbiztosítás

Cégünk elkötelezte magát a minőség mellett, és hogy munkánkat a bevezetett minőségbiztosítási rendszerek átfogó használatával végezzük.

Már 2000. évben bevezettük az MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási, 2008-ban pedig az MSZ EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszert is, amelyet folyamatosan megújítunk, az auditálásokat rendszeresen elvégeztetjük.

Tanúsítványok:

MSZ EN ISO 9001:2015 és MSZ EN ISO 14001:2015

A skandináv alapokra épült, projektekhez igazított minőségbiztosítási és környezetvédelmi ellenőrzési rendszerünk a növekedés kontrollálását és megrendelőink biztonságát szolgálja.

Speciális minősítés:

Cégünk 2011. óta a European Hygienic Engineer Design Group (EHEDG) tagja.

Garanciavállalás - Szerviz - Karbantartás

A cégünk által kivitelezett rendszerekért teljes felelősséget és garanciát vállalunk. Projektjeink átadását követően, amennyiben az épület üzemeltetője, tulajdonosa igényli, akkor a garanciavállalás mellett ill. után, az ENSI szakszervize karbantartási, szervizelési, üzemeltetési feladatokat is ellát az általa kivitelezett gépészeti rendszerekre.

Tervezéstől az átadásig, és üzembe helyezést követően is számíthat ránk!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!