Minőség - Minőségbiztosítás


"A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették."

ENSI MINŐSÉG = hosszú távú ügyfélelégedettség


Nekünk fontos, hogy megrendelőink a kapcsolatfelvételtől kezdve a projekt átadásáig, és még azon túl is elégedettek legyenek velünk, és újra bizalommal forduljanak hozzánk.

Tudjuk, ez csak jó teljesítéssel / minőségi munkával, határidőre történő átadással és odafigyelő, korrekt partneri kapcsolatokkal érhető el.

SAP vállalatirányítási rendszerünk jó alapja a követhető belső folyamatoknak és a projektek átláthatóságának. Még sok feladatunk van, de szépen haladunk a digitalizációval is. Célunk a hatékonyság növelése, a költségcsökkentés, és üzleti partnereink felé egy modernebb, magasabb szintű szolgáltatás nyújtása.  

Törekvésünk, hogy Ügyfeleink azt kapják, amit elvárnak, vagy egy kicsivel többet.

Minőségbiztosítás


Cégünk elkötelezte magát a minőség mellett, és hogy munkánkat a bevezetett ISO rendszerek átfogó használatával végezzük. A skandináv alapokra épült, projektekhez igazított minőségbiztosítási rendszerünk a növekedés kontrollálását és megrendelőink biztonságát szolgálja.

Már 2000-ben bevezettük az MSZ EN ISO 9001 minőségbiztosítási, 2008-ban pedig az MSZ EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszert, amelyeket folyamatosan megújítunk, az auditálásokat rendszeresen elvégeztetjük. 

Tanúsítványok: MSZ EN ISO 9001:2015 │ MSZ EN ISO 14001:2015

Garanciavállalás - Szerviz - Karbantartás


A cégünk által kivitelezett rendszerekért teljes felelősséget és garanciát vállalunk.

Projektjeink átadását követően, amennyiben az épület üzemeltetője, tulajdonosa igényli, akkor a garanciavállalás mellett ill. után, az ENSI szakszervize karbantartási, szervizelési, üzemeltetési feladatokat is ellát az általa kivitelezett gépészeti rendszerekre.

Tervezéstől az átadásig, és üzembe helyezést követően is számíthat ránk!

Szakmai tagság


  • Cégünk 2011. óta a European Hygienic Engineer Design Group (EHEDG) tagja.
  • Az ENSI Kft. alapító tagja a Magyar Energiahatékonysági Társaságnak.
  • Cégünk tagja a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetségnek

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!