Szakmai elkötelezettség

Elkötelezettség az épületgépész szakma jövője és elismertsége iránt
Az ENSI Kft. az egyik legrégebbi, legnagyobb és legelismertebb hazai épületgépész kivitelező cég. Ezért is fontos számunkra, hogy mind azt a tudást, amit felhalmoztunk, tudatosan, jó szívvel és felelőséggel adjuk át a jövő generációjának.

epgep_nap_ensi_dij_2014

Szívügyünk az épületgépészet, ezért


  •  erősítsük a szakma szeretetét,
  •  növeljük a kimagasló és gyakorlatorientált szakmai tudást, és
  •  elősegítjük a professzionális épületgépész mérnöki és szakipari munkát.  

Mit teszünk ennek érdekében?


Sokat fejlődtünk, sokat változtunk, de egy valamiben nincs változás. Hiszünk a jövőnkben, a fejlődésben, a legjobbak akarunk lenni, és ehhez a legelkötelezettebb munkatársakra van szükségünk.

Kiket keresünk az ENSI csapatába?


  1. Cégünk rendszeresen kiemelt támogatója a szakma legrangosabb éves eseményének, a Magyar Épületgépészek Napja rendezvénysorozatnak. A Magyar Épületgépészek Napjának bálján, a diplomamunkák alapján odaítélt első három helyezettet az ENSI Kft. minden évben kiemelt díjazásban részesíti.
  2. Támogatjuk az egyetemisták szakmai fejlődését. Pl. a BME 108-as termét sokan ENSI teremnek ismerik. Rendszeresen megjelenünk itt szakmai rendezvényeken, oktatásokon, versenyeken.
  3. Az ENSI NYÍLT NAPOKON lehetőséget teremtünk arra, hogy a hallgatók a munkatársainkkal személyesen is találkozzanak, kérdezzenek, részt vegyenek barátságos és szakmai meetingeken. Ilyen volt az FTC stadiontúra, amelyet már többször megrendeztünk. Hallgatók a Budapesti Műszaki Egyetemről.
  4. 2015-től részt veszünk a komolyabb szakmai állásbörzéken (BME állásbörze, Debreceni állásbörze, Pécsi állásbörze, HVG állásbörze), és az igényeknek megfelelően megkeressük, kidolgozzuk a bővített gyakornoki, a nyári munkavégzés és a részmunkaidős munkavállalás lehetőségeit is.
  5. Vezető szerepet kívánunk vállalni a frissen végzett mérnökök, szakemberek pályára állításában is, ezért mi várjuk a tasztalattal NEM rendelkező mérnököket is, és segítjük őket az elindulásban! Rendszeres külső és belső szakmai képzéseinkkel erősítjük a gyakorlati tudást, valamint a legújabb szakmai ismeretek megszerzését.
  6. Változatos projektjeink és a csapatmunka révén, kihívást jelentő munkát, biztos megélhetést és előrelépési lehetőséget teremtünk ambíciózus, szorgalmas és tehetséges munkatársainknak.

Nyitottak vagyunk az új ötletekre, javaslatokra, iskolák, szakmai szervezetek és szakmai cégek együttműködésére céljaink elérésében.Az alábbi oldalon vagy telefonon örömmel várjuk a megkereséseket.

Németh László
ENSI Kft.
ügyvezető igazgató - tulajdonos

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!