Tájékoztató álláspályázók számára


Tisztelt Álláspályázó!

Az ENSI Kft. 1994-ben alakult, 100% magyar tulajdonú, épületgépészeti kivitelező középvállalat, amely jelenleg a legnagyobb szakipari cég a hazai piacon.

Több mint 120 alkalmazottat és 550-600 fős alvállalkozói kört foglalkoztatunk.   

Hiszünk a jövőnkben! Sokat fejlődtünk, sokat változtunk az elmúlt évek során, de egy valamiben nincs változás. A legjobbak akarunk lenni, és ehhez a legelkötelezettebb munkatársakat keressük.

Hogyan zajlik nálunk a kiválasztás?


  • A beérkezett önéletrajzok alapján, az elvárásoknak megfelelő pályázókkal telefonon felvesszük a kapcsolatot, és egyeztetünk a személyes interjú időpontjáról.  
  • A személyes interjún először a HR-vezetővel, majd a szakmai vezetővel találkozol.
  • ​​​​​A munkakörrel kapcsolatos szakmai ismereteidről rövid, írásbeli tesztek/feladatok segítségével bizonyosodunk meg.
  • Az interjú után értékelünk, és telefonon vagy írásban értesítünk az eredményről.
  • A sikeres interjút követően, egy újabb találkozón kerül sor az ajánlattételre és a szerződéskötésre.

Mit nyújtunk leendő kollégáinknak? 


  • Stabil, biztos munkahelyet, modern munkakörülményeket és munkaeszközöket.
  • Vonzó kompenzációs csomagot.
  • Tanulási, fejlődési lehetőséget a legkülönbözőbb projektek, technológiák alkalmazásával.
  • Karrierlehetőséget ambiciózus, tehetséges, szorgalmas munkatársaink számára.
  • Jó csapatot, akikkel nemcsak dolgozni, együtt lenni is öröm.

Célunk, hogy munkatársaink szakmailag és a magánéletben is minél teljesebb életet élhessenek.

Egyszerű, gyors jelentkezés az űrlap segítségével! 


A kiválasztott állásajánlat leírásának végén mindig találsz egy jelentkezési űrlapot, mint itt. Ha már tudod, mire pályázol, ne várj, töltsd ki itt a jelentezésed! 

Csak válaszd ki a megpályázott munkakört, csatold be a fényképes szakmai önéletrajzod és a motivációs leveled, és már küldheted is, akár a mobilodról is. 

Itt megnézheted a nyitott állásokat, amelyekhez részletes ismertetőt találsz.

Üdvözlettel:

Mizsei Péter
HR igazgató

Jelentkezés állásajánlatra

[{"field": "name","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck add meg a neved!"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"Phone","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck \u00e9rv\u00e9nyes telefonsz\u00e1mot adj meg! pl.:+36 30 333 3333 "}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adj meg egy telefonsz\u00e1mot, amin el\u00e9rhet\u00fcnk!"}},]},{"field": "job","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck v\u00e1lassz munkak\u00f6rt!"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck \u00e9rv\u00e9nyes email c\u00edmet adj meg! pl.: pelda@pelda.hu"}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adj meg egy email c\u00edmet, amin el\u00e9rhet\u00fcnk!"}},]},]
[]
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!