Múlt, Jelen, Jövő
A múltunkra alapozunk, a jelenben élünk, ám a jövőt építjük!

Az 1994-ben megalakult ENSI Kft. hosszú távú törekvése, hogy stabil, megbízható, szakmailag és a piacon is meghatározó, első számú vezető céggé váljon.

ensi_kft_past_present_future_m1

Az alapítókról

Az ENSI Kft.-t (ENergy Saving International) 1994-ben két norvég cég alapította, a Solberg & Andersen AS (SAAS) és az ENSI AS, amelynek célja energiaracionalizálási projektek megvalósítása épületeken belül, illetve elosztó hálózatokban.

Magyar tulajdonba kerül az ENSI Kft.

A norvégok 1997-ben üzletpolitikát váltottak és kivonultak Magyarországról. A céget ekkor Németh László vásárolta meg, így az ENSI Kft. 100 %-os magyar tulajdonba került.

ENSI a fejlődés útján

 • Társaságunk 1997-ben - profil tisztítást követően – az épületgépészet mellett kötelezte el magát. Az ENSI kis csapatának szakmai elkötelezettsége erősödött, tapasztalata, megrendelő és partnerköre egyre bővült. Ismertsége nőtt, így cégünk egyre inkább keresetté vált a hazai épületgépész piacon.
   
 • 2005-ben bevezettük az SAP ügyviteli rendszert, amely sokat segített, segít a vállalkozás hatékonyságának fokozásában.
   
 • 2006-tól az ENSI Kft. menedzsmentje új irányt jelölt ki: Célunk a 2.000 m2-nél nagyobb ipari, kereskedelmi- és irodaépületek kivitelezése lett fővállalkozói, ingatlanfejlesztői- és ipari megrendelők részére.
   
 • 2009-től saját értékesítői hálózatot építettünk ki, és nyitottunk az ipari és energetikai ügyfelek felé.
   
 • 2010-ben külföldi piacok felé is nyitottunk.
   
 • 2011-től célunk a 20.000 m2 feletti fejlesztések megvalósítása.
   

Ezekkel a döntéseinkkel egyidőben a céget szervezetileg és informatikailag is folyamatosan fejlesztettük, ill. fejlesztjük ma is. Ahogy a növekedés megkívánta, többször költöztünk újabb, modernebb irodába, ahol munkatársaink is eredményesebben dolgozhattak, erősödött az együttműködés és a csapatszellem is.

ENSI JELEN - magyar piacunk egyik vezető cégévé váltunk

Az ENSI Kft. az elmúlt évtizedben, az épületgépészeti vállalkozók között az egyik prominens céggé nőtte ki magát:

 • 2007-es árbevétele alapján a harmadik legnagyobb épületgépészeti vállalkozás volt.
 • 2011-ben a legnagyobb árbevételt érte el Magyarországon, és azóta is az elsők között jelenik meg.
 • 2017-ben az ENSI ismét az élen.

Kitüntetések

 1. 2014-ben az ENSI, ill. annak ügyvezetője elnyerte a szakma legrangosabb, az "Év Épületgépész Kivitelezője" címet.
 2. 2015-ben az ENSI Kft. megkapta a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ kitüntető oklevelét.
 3. 2018-ban az ENSI Kft. ügyvezetője nemzetközi díjban részesült, amelyet 2018.09.23.-án, Frankfurtban vehetett át az "International Award in Excellence and Quality" éves rendezvényén.
Sikerünk alapja

Cégünk kapcsolatai a kölcsönös bizalmon alapulnak, ezért vállalkozásunk visszatérő, stabil megrendelőkkel és partnerekkel dolgozik együtt.

Széles körű szakmai, megbízható beszállítói kapcsolatokkal rendelkezünk, továbbá jelenleg is 300-400 főt foglalkoztató, stabil alvállalkozói körrel dolgozunk együtt.

opten_minosites_hu

"Az ENSI Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője." - OKLEVÉL

Eddigi sikereinket munkatársaink csapatmunkájával értük el. Azon kollégákkal, akik megértették, elfogadták, hogy az ENSI mely értékek mentén tud megbízható üzleti kapcsolatokat építeni és fenntartani, piacvezetővé válni.

Az ENSI arra törekszik, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa, és ez által biztosítsa az elégedettséget és a fejlődést mind üzleti partnerei, mind pedig a maga számára.

ENSI JÖVŐ

Az ENSI Kft. szakmai és üzleti célja, hogy megbízásait mindig a szerződés szerinti legjobb minőségben, árban és határidőre teljesítse, és projektjeihez a továbbiakban is megtalálja a szakmailag igényes, pénzügyileg megbízható megrendelőket.

Az ENSI szervezeti célja, hogy az épületgépészet iránt elkötelezett, ambiciózus munkatársaknak tanulási- és fejlődési lehetőséget biztosítson, régi munkatársait megbecsülje.

Arra törekszünk, hogy stabil, biztos és elismerő munkahelyi hátteret nyújtsunk, hogy kollégáink szakmailag és a magánéletben is minél teljesebb életet élhessenek.

Németh László - ENSI Kft., ügyvezető ig. - tulajdonos

Németh László
ENSI Kft.
ügyvezető igazgató – tulajdonos

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!