ENSI hírek, PROJEKT információk - 2023

Rövid híreink az ENSI Kft. által megnyert, vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak. A cégünket érintő hírekről és a sajtó megjelenésekről is itt számolunk be röviden.

Bővebben a Blogunkban írunk mindezekről.

Megnyertük a Nestlé Purina (Bük) VI-VII. ütemű fejlesztését is!


    2023. január 6.

A Nestlé folytatja a büki gyárának kapacitás bővítését, és mi megyünk tovább a török SYNERGY CONSTRUCTION HUNGARY Kft. generál kivitelezővel, akivel együtt építettük a Nestlé 2022 év végén befejezett IV. és V. ütemben megépült gyáregységeit.

A VI-VII. ütemű fejlesztés közel 140 mrd Ft értékű. A projekt keretében, 2023 végéig egy új, 35.000 m2-es gyáregység és egy csúcstechnológiával felszerelt, 16.500 m2 raktár épül fel.

Az itteni fotónk a legújabb gyáregyégben készült. Bővebben itt olvashat róla.

Nestleé Purina, Bük, elindult a 2023-as fejlesztés is!

Három kiemelt régióban, több mint 20 projekten dolgozunk!


    2023. január 14.

Budapesten és környékén több mint a fele projektünk fut , döntően irodaházak, a BudaPart társasházai, és speciális funkciós épületek.

Az észak-keleti régióban - Miskolcon és Debrecenben - hat nagy ipari létesítmény kivitelezésén dolgozunk, és előkészítés alatt van a BMW-gyár TMO csarnoka is.  

Nyugat-Dunántúlon technológiai gyárakat és stadiont építünk.  

Projektek régiónként, 2023

BÉKÉS és BOLDOG Új Évet Kívánunk!


    2023. január 1.

Az utóbbi két év nagy kihívás volt mindannyiunk számára. Először meg kellett küzdenünk a pandémiával, majd az orosz-ukrán háború következményeivel is. Sok nehézséget, sok változást kellett kezelnünk, de sikeresek voltunk!

Ne féljünk a jövőtől! Képesek vagyunk újra meg újra változni, fejlődni, magasabb szinten működni, és ez az előnyünkre válik. Emeljük poharunkat a békés jövőre, kívánunk jó egészséget, jó üzleti lehetőségeket és sok sikert az új évben! BÚÉK 2023!

BÚÉK 2023
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!