A szakmai tudás támogatása az ENSI-ben


Cégünknek fontos, hogy minden munkatársunk azonos értékek és tudásszint alapján végezze a munkáját, ezért dolgozóinknál belső képzésekkel segíti a szakmai fejlődést.

Már működik az ENSI Akadémia


Képzés fiatal mérnökeink számára, ahol erősítjük a gyakorlati tudást! Egy kiscsoportos képzés, ahol az elméletet és a gyakorlatot egy platformra helyezzük, és "alapos finomhangolást végzünk". 

Itt pedig adunk egy kis betekintést az ENSI-s képzésekbe. 

Modern eszközök, munkavégzés magasabb szinten

Mindig keressük az új eszközöket és megoldásokat, amelyek által jobbá, hatékonyabbá válhatunk. Nekünk az is fontos, hogy kollégáinkat betanítsuk az új eszközök használatára, fel is készítsük a változásra, az új munkafolyamokra.

Tanulni, tudni, kiválóvá válni jó dolog:) Mi segítünk ebben, a lehetőség nálunk adott!

csapatmunka

Építésvezetők képzése és vizsgája 

Egyik kiemelt projektünk az „Építésvezetők képzése"  tananyag elkészítése és a tréning volt, amely az építésvezetők számára ad egy stabil, a mindennapi munkában jól használható tudást.

Nagy kérdés volt számunkra, hogy pontosan milyen tudásra is van szükség ehhez? Szakmai és ENSI-s tudásra egyaránt.

A projektben Kulcsár Attila – minőségfejlesztési igazgató, valamint Mészáros József és Fazekas Attila építésvezetők vettek részt. Ők hárman egy kimondottan vezetőképzésre specializálódott cég bevonásával elkészítettek egy olyan kézikönyvet, amely minden új építésvezető számára a megfelelő támogatást nyújtja már az első pillanattól kezdve.

1 hónapos képzés volt, két csoportban zajlott, összesen 9 fő részvételével. Minden építésvezetőnk sikeresen levizsgázott :)

ensi_epitesvezetoi_oklevel3

Szerettük volna, ha az építésvezetők által elért eredmény megfelelő figyelmet kapjon, ezért erre a havi Munkatársi Értekezletet tartottuk a legalkalmasabb fórumnak.

Az eseményen ügyvezetőnk tájékoztatta az ENSI Kft. munkatársait az elért eredményekről, gratulációját fejezte ki az építésvezetőknek és a trénereknek is. 

Beszállítói képzések az ENSI Kft-ben, meghívott előadóval és a helyszínen

A Geberit Magyarország meghívott vendégeladója - Kigyóssy Gábor - szakmai előadást tartott egy 11 fős "Ensis csapatnak".  A képzés célja az volt, hogy az érintettek - műszaki előkészítők - tervezők - ajánlatkészítők - projektvezetők - logisztika - értesüljenek a beszállító megújult termékpalettájáról, és megismerjék az új műszaki megoldásokat is.

Az EZER-KER Kft. a saját telephelyén, raktárában tartott bemutatót, előadást, majd meg is vendégelt bennünket. Mindkettő nagyon hasznos volt, jó hangulatban telt, és tovább erősítette a kapcsolatainkat.

geberit-szakmai-eloadas-2016-ensi-epuletgepeszet

ezerker-bemutato-2018-10

Gyakornoki Program és Gyakornokok az ENSI-ben

Anna és Peti a Gyakornoki Programunk keretében került az ENSI csapatához. Mindketten épületgépész mérnök hallgatók. Anna a Budapest Műszaki Egyetemen, Peti a Debreceni Egyetemen tanul jelenleg. Az elméleti tudást nálunk valódi tapasztalatokkal erősítették meg épp úgy, mint sok más gyakornokunk, akik közül többen az ENSI munkatársai már. 

kepzes-gyakornokok2-2016

kepzes-gyakornokok-2016-1

Csapatépítő tréning - hogy még jobbak legyünk a csapatmunkában :) 

Hajnal András irányításával, a Sportalkímia vezetőképzés eladójával és oktatójával egy egész napos játékos képzésen vettünk részt. Sokat nevettünk, sokat tanultunk. 

Bebizonyítottuk, hogy vakon is bízunk egymásban! 

csapatepito-trening-Hajnal-andras-2015

BME szakmai nap és vetélkedő - mert ott vagyunk az egyetemeken is!

A BME 108-as termét sokan ENSI teremnek ismerik. Itt rendszeresen megjelenünk szakmai rendezvényeken, oktatásokon és versenyeket szervezünk. 

A fotón leendő épületgépész mérnökök   egy három órás vetélkedőn mérhették össze szakmai tudásukat. Hat csapat, összesen 30 fővel küzdött, hogy a legjobb legyen. 

Az alábbi képen a győztes csapat látható. Remek összecsapás volt! Az első helyezést elérő 5 fős csapat minden tagját megjutalmazta az ENSI Kft. HR munkatársa, Farkas Amelita. 

bme_szakmai_nap_2016_1kep

bme_szakmai_nap_2016_2kep

Szeretnél közénk tartozni? 


Mi a legjobbak akarunk lenni és velünk Te is az lehetsz! Nézd meg az állásajánlatokat, pályázz és nyerj!

Építkezz velünk, építsd a jövőd az ENSI-vel!

Állásajánlatok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!