Képzések 

A tudás támogatása külső és belső képzések által

Az ENSI Kft.nek fontos, hogy jól képzett munkatársakkal dolgozzon, ezért középiskolásokat, mérnökhallgatókat és már végzett ENSI-s szakembereket is támogat abban, hogy minél mélyebb és naprakész, gyakorlati tudással rendelkezzenek.

  Modern eszközök, munkavégzés magasabb szinten


Mindig keressük az új eszközöket és megoldásokat, amelyek által jobbá, hatékonyabbá válhatunk. Nekünk az is fontos, hogy kollégáinkat betanítsuk az új eszközök használatára, fel is készítsük a változásra, az új munkafolyamokra.

Tanulni, tudni, kiválóvá válni jó dolog:) Mi segítünk ebben, a lehetőség nálunk adott!

csapatmunka

  Építésvezetők képzése és vizsgája - 2017. július

Az egyik kiemelt célunk 2016-ban, hogy erősítsük a cégen belüli képzéseket, ezzel biztosítva a megfelelő támogatást a Kollégák munkájához.

A május-június hónap egyik kiemelt projektje az „Építésvezetők képzése" tréning volt, ami az építésvezetők számára adott egy stabil, a mindennapi munkában jól használható szaktudást.

Nagy kérdés volt, hogy pontosan milyen tudásra van szükség, mi az a plusz információ, ami a már néhány éves, sok esetben pedig már a több évtizedes tapasztalattal rendelkező Építésvezető Kollégáknak jól felhasználható tudást adhat. Ebben adott segítséget Kulcsár Attila – Minőségfejlesztési igazgató és az építésvezetők vezetője, valamint Mészáros József és Fazekas Attila építésvezetők. Ők mindannyian egy kimondottan vezetőképzésre specializálódott cég bevonásával kitalálták, összeírták és létrehoztak egy olyan kézikönyvet, ami vélhetően minden újonnan érkező építésvezető számára a megfelelő támogatást nyújtja már az első pillanattól kezdve.

A képzés 1 hónapon keresztül zajlott két csoportban, összesen 9 fő részvételével. Összesen négy hét alatt sikerült elvégezni a képzést, mindenki sikeresen zárta a tréninget.

Szerettük volna megtalálni a módját annak, hogy az építésvezetők által elért eredmény megfelelő figyelmet kapjon, ezért erre a minden hónap első csütörtökén megrendezett Munkatársi Értekezletet tartottuk a legalkalmasabb fórumnak.

Az eseményen Németh László ügyvezető tájékoztatta az ENSI Kft. Munkatársait az elért eredményről, gratulációját fejezte ki az építésvezetőknek és a trénereknek egy oklevél átadásával.

ensi_epitesvezetoi_oklevel3

  Szakmai képzés az ENSI Kft-ben, meghívott előadóval

2016. április 21-én a Geberit Magyarország meghívott vendégeladója, Kigyóssy Gábor szakmai előadást tartott egy 11 fős "Ensis csapatnak".

A képzés célja az volt, hogy az érintett részlegek - műszaki előkészítők - tervezők - ajánlatkészítők - projektvezetők - logisztika - rendszeresen értesüljenek az adott beszállító termékpalettájáról, megismerjék az új műszaki megoldásokat.

geberit_szakmai_eloadas_2016_1kep

geberit_szakmai_eloadas_2kep

Témák, amelyekben elmélyítettük a tudásunkat:


GEBERIT:

 • Szerelőkeretek
 • Mapress préscsőrendszer
 • PE-HD lefolyócsőrendszer
   

 GEBERIT újdonságok:

 •  KOLO/Keramag szaniter kerámiák
   

 Szennyvízhidraulika:

 • Tervezési és kivitelezési megoldások
 • Szennyvízbekötési és szerelési hibák elemzése
   

Jó hangulatú, hasznos képzés volt mindannyiunk számára!

  BME szakmai nap és vetélkedő - 2016.04.14.

A BME 108-as termét sokan ENSI teremnek ismerik. Rendszeresen megjelenünk itt szakmai rendezvényeken, oktatásokon, versenyeken.

A legutóbbi esemény 2016. április 14-én volt, amikor doktoranduszok és TDK-zó hallgatók előadásait követően, egy három órás vetélkedőn mérhették össze szakmai tudásukat a leendő épületgépész mérnökök.  Hat csapat, összesen 30 fővel küzdött, hogy a legjobb legyen.

Az alábbi képen a győztes csapat látható. Remek összecsapás volt, gratulálunk a nyerteseknek!

bme_szakmai_nap_2016_1kep

bme_szakmai_nap_2016_2kep

Cégünk az első helyezést elérő 5 fős csapat minden tagját megjutalmazta, amelyet az ENSI Kft. HR munkatársa, Farkas Amelita adott át.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!