Képzések az ENSI-ben


Cégünknek fontos, hogy minden munkatársunk azonos tudásszint alapján végezze a munkáját, ezért dolgozóinknál különböző képzésekkel támogatjuk a fejlődést. Ezekből adunk itt egy kis ízelítőt.

1. Már működik az ENSI Akadémia!

Az ENSI Akadémia egy speciális oktatás fiatal mérnökeink számára. A kiscsoportos képzésen az elméletet és a gyakorlatot egy platformra helyezzük, és alapos "finomhangolást" végzünk.

A képzést tapasztalt, nagy tudású szakmérnökeink tartják, és munkatársaink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük a képzést. 

2. Beszállítói képzések az ENSI-ben és a Partnereinknél


Néhány példa a közelmúltból...

grundfos-ensi-kepzes3-2021

grundfos-ensi-kepzes2-2021

Grundfos MIXIT - VIP termékbemutató, szakmai képzés és gyárlátogatás:  Egy forró feketével indított vendégváró üdvözlés után a Grundfos képviselői részletesen bemutatták nekünk az új, „MIXIT” nevű terméküket, amely egy fűtési- hűtési rendszerekben használható, modern keverőkör. 

A képzést követően körbejártuk a Grundfos gyárat, és megnézhettük azokat a termékeket, amelyekkel nap mint nap dolgozunk. Egy jó hangulatú ebéddel, sok-sok kérdéssel és szakmai beszélgetéssel zártuk a napot.  

A Geberit Magyarország meghívott vendégeladója - Kigyóssy Gábor - szakmai előadást tartott egy 11 fős "Ensis csapatnak".  A képzés célja az volt, hogy az érintettek - műszaki előkészítők - tervezők - ajánlatkészítők - projektvezetők - logisztika - értesüljenek a beszállító megújult termékpalettájáról, és megismerjék az új műszaki megoldásokat is.

Az EZER-KER Kft. a saját telephelyén, raktárában tartott bemutatót, előadást, majd meg is vendégelt bennünket. Mindkettő nagyon hasznos volt, jó hangulatban telt, és tovább erősítette a kapcsolatainkat.

geberit-szakmai-eloadas-2016-ensi-epuletgepeszet

ezerker-bemutato-2018-10

3. Építésvezetők képzése 


Szakmai és ENSI-s tudásra egyaránt szüksége van az építésvezetőinknek. 

Egyik kiemelt projektünk az „Építésvezetők képzése" kézikönyvének elkészítése, valamint ennek alapján és első tréning és vizsga megtartása volt. 

Három tapasztalt munkatársunk - Kulcsár Attila, minőségfejlesztési igazgató, Mészáros József és Fazekas Attila főépítésvezetők, valamint egy kimondottan vezetőképzésre specializálódott cég - elkészített egy olyan kézikönyvet, amely minden új építésvezető számára egy stabil, a napi  munkában jól használható tudást és magabiztosságot ad a vizsgát követően. 

ensi_epitesvezetoi_oklevel3

A "próba" egy hónapos képzés volt, majd jött a vizsga, amelyen elsőként kilenc fő vett részt.

Minden építésvezetőnk sikeresen levizsgázott :)

Szerettük volna, ha az elért eredmény megfelelő figyelmet kap, ezért a havi Munkatársi értekezleten cégünk ügyvezetője kihirdette az eredményeket, gratulált az építésvezetőinknek és a trénereknek is.

3. Gyakornokok az ENSI-ben


Anna és Peti a Gyakornoki Programunk keretében került az ENSI csapatához. Anna a Budapest Műszaki Egyetem, Peti a Debreceni Egyetem épületgépészmérnök hallgatója.

kepzes-gyakornokok2-2016

kepzes-gyakornokok-2016-1

Az elméleti tudást nálunk valódi tapasztalatokkal erősítették meg épp úgy, mint sok más gyakornokunk, akik közül többen az ENSI munkatársai már. 

4. Tréningek, hogy még jobban legyünk - itt a csapatmunkában :)


ENSI-nél fontos a csapatmunka, és itt bebizonyítottuk, hogy vakon megbízunk egymásban :)

csapatepito-trening-Hajnal-andras-2015

Hajnal András irányításával, a Sportalkímia vezetőképzés eladójával és oktatójával egy egész napos játékos képzésen vettünk részt. Sokat nevettünk, sokat tanultunk. 

5. BME - Gépészkari Napok és tantermi szakmai vetélkedők


A Gépészkari Napok támogatójaként ott vagyunk a szakmai napokon, ahol a gépész hallgatók 10-25 fős csapatokban mérhetik össze a tudásukat, jó hangulatban versenyezhetnek, és egyben belekóstolhatnak az ENSI-s gépészek életébe is. Így volt ez 2022 tavaszán is, ahol 12 csapat mérte össze a tudását a segítségünkkel.

03-bme-gepeszkari-napok-22-04-27

bme-gepeszkari-napok-22-04-27

A BME 108-as termét sokan ENSI teremnek ismerik. Itt is rendszeresen megjelenünk és versenyeket szervezünk. A lenti fotókon leendő épületgépész mérnökök egy három órás vetélkedőn mérhették össze szakmai tudásukat. 6 csapat, összesen 30 fővel küzdött, remek összecsapás volt! Az első helyezést elérő 5 fős csapat minden tagját megjutalmazta az ENSI Kft. 

BME szakmai nap - 2016
BME szakmai nap - 2016

6. Új, modern eszközök használatának bemutatása és betanítása


Munkatársi felmérésekből tudjuk, hogy a modern eszközök mennyire fontosak kollgáinknak, ezért is keressük mindig az új eszközöket és az új  megoldásokat, amelyek által hatékonyabbá válhatunk. 

Nekünk fontos, hogy ne csak biztosítsuk ezeket, hanem be is tanítsuk kollégáinkat az új eszközök használatára, hogy örömmel és magabiztosan kezeljék azokat.

csapatmunka

Szeretnél közénk tartozni? 


Mi a legjobbak akarunk lenni és velünk Te is az lehetsz! Nézd meg az állásajánlatokat, pályázz, nyerj és tarts velünk!

Állásajánlatok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!