Képzések az ENSI-ben


Cégünknek fontos, hogy minden munkatársunk azonos tudásszint alapján végezze a munkáját, ezért dolgozóinknál különböző képzésekkel támogatjuk a fejlődést. Ezekből adunk itt egy kis ízelítőt.

 Már működik az ENSI Akadémia! 

Az ENSI Akadémia egy speciális oktatás fiatal mérnökeink számára. A kiscsoportos képzésen az elméletet és a gyakorlatot egy platformra helyezzük, és alapos "finomhangolást" végzünk.

A képzést tapasztalt, nagy tudású szakmérnökeink tartják, és munkatársaink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük a képzést. 

Új, modern eszközök használatának bemutatása és betanítása

csapatmunka

Mindig keressük az új eszközöket és megoldásokat, amelyek által jobbá, hatékonyabbá válhatunk.

Nekünk fontos, hogy ne csak biztosítsuk, hanem be is tanítsuk kollégáinkat az új eszközök használatára, hogy örömmel és magabiztosan kezeljék azokat.

Modernizálni jó dolog :)

Építésvezetők képzése és vizsgája 

Szakmai és ENSI-s tudásra egyaránt szüksége van az építésvezetőinknek. 

Egyik kiemelt projektünk az „Építésvezetők képzése" kézikönyvének elkészítése, valamint ennek alapján és első tréning és vizsga megtartása volt. 

Három tapasztalt munkatársunk - Kulcsár Attila, minőségfejlesztési igazgató, Mészáros József és Fazekas Attila építésvezetők, valamint egy kimondottan vezetőképzésre specializálódott cég - elkészített egy olyan kézikönyvet, amely minden új építésvezető számára egy stabil, a napi  munkában jól használható tudást és magabiztosságot ad a vizsgát követően. 

A "próba" 1 hónapos képzés volt, majd a vizsga, kilenc fő részvételével. Minden építésvezetőnk sikeresen levizsgázott :)

Szerettük volna, ha az elért eredmény megfelelő figyelmet kap, ezért a havi Munkatársi Értekezleten cégünk ügyvezetője kihirdette az eredményeket, és gratulált az építésvezetőinknek és a trénereknek is.

ensi_epitesvezetoi_oklevel3

Beszállítói képzések ENSI-ben és a Partnereinknél

Néhány példa a közelmúltból...

Grundfos MIXIT - VIP termékbemutató, szakmai képzés és gyárlátogatás:  Egy forró feketével indított vendégváró üdvözlés után a Grundfos képviselői részletesen bemutatták nekünk az új, „MIXIT” nevű terméküket, amely egy fűtési- hűtési rendszerekben használható, modern keverőkör. 

A képzést követően körbejártuk a Grundfos gyárat, és megnézhettük azokat a termékeket, amelyekkel nap mint nap dolgozunk. Egy jó hangulatú ebéddel, sok-sok kérdéssel és szakmai beszélgetéssel zártuk a napot.  

A Geberit Magyarország meghívott vendégeladója - Kigyóssy Gábor - szakmai előadást tartott egy 11 fős "Ensis csapatnak".  A képzés célja az volt, hogy az érintettek - műszaki előkészítők - tervezők - ajánlatkészítők - projektvezetők - logisztika - értesüljenek a beszállító megújult termékpalettájáról, és megismerjék az új műszaki megoldásokat is.

Az EZER-KER Kft. a saját telephelyén, raktárában tartott bemutatót, előadást, majd meg is vendégelt bennünket. Mindkettő nagyon hasznos volt, jó hangulatban telt, és tovább erősítette a kapcsolatainkat.

grundfos-ensi-kepzes3-2021

grundfos-ensi-kepzes2-2021

geberit-szakmai-eloadas-2016-ensi-epuletgepeszet

ezerker-bemutato-2018-10

Gyakornokok az ENSI-ben

Anna és Peti a Gyakornoki Programunk keretében került az ENSI csapatához. Mindketten épületgépész mérnök hallgatók. Anna a Budapest Műszaki Egyetemen, Peti a Debreceni Egyetemen tanul jelenleg.

Az elméleti tudást nálunk valódi tapasztalatokkal erősítették meg épp úgy, mint sok más gyakornokunk, akik közül többen az ENSI munkatársai már. 

kepzes-gyakornokok2-2016

kepzes-gyakornokok-2016-1

Csapatépítő tréning - hogy még jobbak legyünk a csapatmunkában :) 

Hajnal András irányításával, a Sportalkímia vezetőképzés eladójával és oktatójával egy egész napos játékos képzésen vettünk részt. Sokat nevettünk, sokat tanultunk. 

Bebizonyítottuk, hogy vakon is bízunk egymásban! 

csapatepito-trening-Hajnal-andras-2015

BME szakmai nap és vetélkedő - mert ott vagyunk az egyetemeken is!

A BME 108-as termét sokan ENSI teremnek ismerik. Itt rendszeresen megjelenünk szakmai rendezvényeken, oktatásokon és versenyeket szervezünk. 

A fotón leendő épületgépész mérnökök egy három órás vetélkedőn mérhették össze szakmai tudásukat. Hat csapat, összesen 30 fővel küzdött, hogy a legjobb legyen. 

Az alábbi képen a győztes csapat látható. Remek összecsapás volt! Az első helyezést elérő 5 fős csapat minden tagját megjutalmazta az ENSI Kft. HR munkatársa, Farkas Amelita. 

BME szakmai nap - 2016
BME szakmai nap - 2016

Szeretnél közénk tartozni? 


Mi a legjobbak akarunk lenni és velünk Te is az lehetsz! Nézd meg az állásajánlatokat, pályázz, nyerj és tarts velünk!

Állásajánlatok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!