Életképek az ENSI életéből  

Ensisnek lenni jó :)

Bár keményen dolgozunk, nálunk nem csak a munkáról szól az élet. Munkaidőben és munkaidőn túl is sok a közös élményünk. Havi szórakoztató, csapatépítő progjamjaink között mindenki megtalálja a kedvére valót. Ezekből adunk egy kis ízelítőt.

Facebook oldalunkon még több infót/fotót találsz. Munka és vidámság egy helyen. Nézd meg, kövesd/lájkold Facebook oldalunkat!

  Igazi bajai halászlé - 2020. szeptember

Egy igazi bajai halászlével köszöntöttük az őszt.  

1halaszle_2020

Duna-parti bográcsozás - 2020. augusztus

A már hagyománnyá vált közös Duna-parti bográcsozással búcsúztattuk a nyarat.  

2bagracs_2020

Mátra-Sástó csapatépítő - 2020. július

A júliust kétnapos csapatépítővel indítottuk a Mátrában, túráztunk, játszottunk, kalandparkban jártunk, és ami a legfontosabb, értékes közös időt töltöttünk el együtt.  

3matra_sasto_2020_1

4matra_sasto_2020_2

Pál-völgyi barlangtúra - 2019. augusztus

Augusztus utolsó napján, amikor még tombolt a meleg, ENSI-s programként egy jó kis barlangtúrát választottunk. A Pál-völgyi-barlangba látogattunk el, ahol a természet föld alatti csodáival, cseppköveivel ismerkedhettünk meg. Klassz volt a klíma is, mintha az ENSI csinálta volna :).  

5barlangtura

Bográcsozás a Római parton - 2019. július

A "Kék Rombusz" a Római-parton júliusban bennünket várt a legjobb mexikói és kolumbiai salsákkal, megalapozva a jó hangulatot a főzöcskéhez. Egy szép nyári este, forró bográcsgulyással, jóféle hűsítőkkel, nagy beszélgetésekkel - kell ez nekünk!

6romai_part_201907

Bowling party - 2019. június

Sport, játék, szórakozás. Egy bowling partyn minden megvan, mi testnek és léleknek ingere. Óriási verseny volt, mindenki győzni akart, és mindenki győzött, aki eljött. Mert Ensisnek lenni jó! :)

7bowling_201906

Rafting és kanyoning túra Szlovéniában - 2019. május

Nagyon vágytunk már a szabadba, a napsütésre, így Bovecet vettük célba, hogy túrabakanccsal, esőkabáttal és nagy lelkesedéssel neki vágjunk a májusi, négy napos rafting és kanyoning túránknak, amit a Hungaroraft szervezett a számunkra.

Igazi sportos élmények és rengeteg kihívás várt ránk. Szembeszálltunk a víz erejével, a zord időjárással. Próbára tettük magunkat a levegőben és a szárazföldön egyaránt. Esténként jókat ettünk, ittünk, beszélgettünk. A közös kaland még jobban összekovácsolt bennünket.

Ensisnek lenni jó :)!

8ensi_rafting_2019_05

Para Hotel - Nem paráztunk, kiszabadultunk! - 2019. április

Új izgalmakra vágytunk, így áprilisban az ENSI-s csapat a szabadulós játékra szavazott. Ilyen programunk még nem volt, és ide is csak olyanok jelentkeztek, akik még nem próbálták ki a szabadulós játékok egyikét sem korábban, így azért volt némi izgalom a csapatban.

Amint ránk zárták az ajtót, hátralévő perceink meg voltak számlálva. Nem lennénk ensisek, ha bent ragadtunk volna, és nem is, kiszabadultunk! Hogy hogyan, azt nem áruljuk el, jusson az izgalmakból másnak is. Remek szórakozás volt, ajánljuk másnak is!

9szabaduloszoba

25 éves az ENSI Kft. - Köszöntöttünk, ünnepeltünk :)

Boldog születésnapot! Idén márciusban volt 25 éves az ENSI. Örömmel köszöntöttük fel az alapítónkat, Németh László ügyvezetőt, mert tudása, kitartása, üzleti- és szociális hozzáállása példamutató a számunkra.

Örülünk, hogy vele, mellette dolgozhatunk, és részesei lehetünk a cég sikereinek. További terveihez jó egészséget, jó lehetőségeket, jó csapatot és sok sikert kívántunk! Ensisnek lenni jó :)

10ensi_25_szuletesnap

Ezt jól kifőztük - Kuktaparty :) - 2019. február

Nemcsak a hasukat szeretik, a főzést is élvezték a "a fiaink". Látjuk ugye, többen voltak, mint a lányok! És nemcsak érdeklődtek, ügyenes serénykedtek a konyhában is. A főzöcske után jóízűen fogyasztottuk el a menüt, és megállapítottuk, a szakács kitűnő munkát végzett:)!

11kuktaparty_ensi

Karácsonyi party vacsorával, koncerttel, tánccal, jó kedvvel - 2019.12.21

December 21-én, az év utolsó munkanapján az ENSI pazar programmal és ünnepi fogásokkal búcsúztatta az évet. Cégünk fennállásának legnagyobb karácsonyi vacsoráján közel 140 fő vett részt. 

Ügyvezetőnk rövid köszöntője és programismertetője után minden egység munkáját külön-külön megköszönte és boldog ünnepeket kívánt.

12karacsonyi_buli_20181221

Ezt követően a Budapest Wolves Cheerleaders fiatal táncos lányainak bemutatója csak fokozta a jó kedvet.

13karacsonyi_buli2_20181221

Mire véget ért a tánc, terülj-terülj asztalkám várt ránk a legfinomabb ünnepi fogásokkal. Volt ott lazacos, kacsamelles előétel, újházi tyúkhúsleves, töltött káposzta, marhapörkölt, harcsapaprikás, baconos sertésszűzérmék, madártej, somlói galuska és diótorta is.

Vacsora után Veres Mónika eMeRTon-díjas énekesnő és zenekara adott egy fergeteges koncertet. A táncparketta sem maradt üresen, már a koncert alatt többen felálltak, így igazi buli lett a karácsonyi vacsorából. 

Az ünnepi est során a szomjúságát mindenki kedvére csillapíthatta, és a cégvezetés még arra is odafigyelt, hogy az autósok sofőrszolgálatot kapjanak, a vidékiek számára pedig szállást is szerveztek.

Boldog karácsonyt, Boldog új évet! Éljen az ENSI, éljenek az ENSI-sek!

Vízipark, sportlövészet, bográcsozás és egy szuper kiállítás a repertoárban

Nálunk minden hónapban történik valami izgalmas dolog a munkán túl is. Az ENSI-s őszi/nyári szabadidős, szórakoztató programok sok új és közös élménnyel gazdagítottak bennünket.

Júliusban tombolt a nyár, így az Aquaworld-ös víziparadicsomra esett a választásunk. A legtöbbünk még nem járt ott, de most már tudja, hogy kihagyhatatlan élmény. Korosztálytól függetlenül, aki ide betéved, csobbanás, csúszka ezerrel :)

Augusztusban sem csak a fiúk remekeltek a budaörsi sportlövészeten, mert a lányok is örömmel próbálták ki magukat. Érdekes, izgalmas élmény volt, és persze, ilyenkor a gyomrunk sem marad üres..

Szeptemberben olyan csodás időnk volt, hogy a Római parton az Orange Bike-ot választottuk a péntek esti kikapcsolódásra. A jó hangulatot a hely biztosította, no meg a közös bográcsozás!

Mert főzni jó, de enni méginkább :) És hát a jó gulyás itatja is magát, ez sem maradt el. Estére eléggé lehűlt a levegő, jól is esett egy kis borozgatás. Nálunk érték a mérték.

Október a kultúra hava az ENSI-s programok között. A Világ Múmiái kiállításon jártunk, ahol feltárultak a titkok a síron túl is. Bár mi - ENSI-sek - a jövőt építjük, érdekel bennünket a történelem és a tudomány modernkori ötvözete ebben a megvilágításban is.  Ha Te is szeretnéd megnézni ezt a hihetelen kiállítást, itt tudsz tájékozódni. 

142018_nyar_osz

Novemberben egy jó kis közös mozizás hozta össze a társaságunkat.

Ha csütörtök, akkor gyümölcsnap!

Fontos számunkra, hogy jó egészségben tudjuk az összes kollégánkat, ezért az egészséges életmód jegyében bevezettük a rendszeres gyümölcsnapot.

Minden második hét csütörtökén gyümölcsnap! Jön a friss, ropogós, színes, szagos gyümölcsösláda, amiből mindenki a kedvére válogathat. Harapj bele, edd, élvezd :)))

15gyumi_jav

Kipróbáltuk a negatív dölésszögű falakat is :)

A tavasz lezárásaként kiléptünk a komfortzónánkból és ellátogattunk Budapest egyik legkomolyabb falmászó termébe, az óbudai Spider Clubba. Csapatunk most is bebizonyította, hogy micsoda bátorság és kitartás lakozik bennük, hiszen mindenki erején felül teljesített a falmászás során.

Profi oktatóink segítségével kipróbáltuk a negatív dőlésszögű falakat is! Ez volt az első ENSI-s, közös falmászásunk, de biztosan nem az utolsó. :)

16falmaszas

Újabb stadiontúra az ENSI szervezésében

A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén ismét megrendezésre került a „Groupama Stadiontúra” az ENSI kft. szervezésében. A résztvevő egyetemisták a Budapesti Műszaki Egyetemről érkeztek, hogy felfedezzék az Arénát épületgépészeti szempontból.

A túrát cégünk minőségbiztosítási igazgatója, Kulcsár Attila vezette. A bemutató több mint két órán keresztül tartott, így a látogatók a tetőn található gépháztól egészen a pincéig, minden érdekességet megtudhattak Európa egyik legmodernebb stadionjáról.

Látogatóink köszönetet mondtak a remek programért, a sok értékes információért. Öröm volt számunkra is ez a közös program, a sok kérdés, és az érdeklődő tekintetek.

17untitled_design

Teqball, lábtengó és építészet másképpen :) - áprilisi móka!

Április hónap utolsó csütörtökén csapatépítőt tartottunk, hogy jobban megismerjük egymást, és hogy még sikeresebben menjenek a munkanapok. Kipróbáltuk a Teqball-t, lábtengóztunk, mérnöki pontossággal tornyokat építettünk tervrajzokból, "én még soha" játékot játszottunk, valamint finomakat ettünk-ittunk.

18teqball

Húsvéti Bowling Party az ENSI-nél!

Bowling partyval ünnepelte a Húsvétot az ENSI csapata. Szuper este volt, finom pizzák, jó hangulat, és bajnok gurítások jellemezték az estét.

19bowlingparty

Köszönet a 15 éves kiemelkedő munkáért és a hűségért!

Ez az év is igen eseménydús volt cégünknél, de ilyenkor, év végén találunk alkalmat arra is, hogy egy kicsit ünnepeljünk. Volt is okunk rá!!!

2017-ben három kiemelkedő munkatársunk 15 éve, hogy már tagja az ENSI csapatának. Ez nagy szó, nagy idő a mai világban! Odaadó munkájukat és hűségüket Németh László, az ENSI ügyvezető igazgatója ünnepélyes keretek között köszönte meg, és egyben átadott egy szép, gravírozott emlékplakettet is.

Ünnepeltek balról jobbra: Kulcsár Attila minőségbiztosítási igazgató, (Németh László ügyvezető igazgató), Mészáros József építésvezető, Urkom Zoltán építésvezető.

2015_eve_az_ensinel

Az ünneplést december 20-án, az évzáró vacsorán folytatni fogjuk, ahol lesz alkalmunk koccintani is velük, és inni az egészségükre, a hűségükre!

Közel 20 ENSI-s kisgyerek várta Joulupukkit 2017-ben!

Joulupukkinak idén is rengeteg feladata volt, de a rénszarvasainak segítségével az ENSI-be is megérkezett.

Évről-évre növekszik az ensis csemeték létszáma, így az idén már közel 20 gyermek várta a Mikulást. Sok szép ajándékot kaptak a gyerekek. Mivel mindenki jól viselkedett, így a virgácsok a Mikulás zsákjában maradtak :).

21ensi_mikulas2_2017

Jövőre is várjuk Joulupukkit, remélhetőleg még több gyermekkel.

FTC stadiontúra - 2017. április

Csaknem 40 fő Hallgató látogatott el hozzánk a Budapesti Műszaki Egyetemről "FTC Stadiontúra" rendezvényünk keretében. A stadion gépészeti kivitelezési munkáját cégünk nyerte el, amellyel az Groupama Aréna Európa egyik legmodernebb stadionja lett. 2015-ben "Építőipari Nívódíjat" kapott. Szerettük volna megmutatni a fiatal, pályakezdő energetikus és épületgépész Hallgatóknak egyik legkülönlegesebb munkánkat, illetve népszerűsíteni cégünket az egyetemisták körében. Bízunk benne, hogy több látogatót később viszont láthatunk majd az ENSI színeiben.

További fotókért kattintson ide: https://www.facebook.com/ENSIKft/posts/772563002910673 

22ensi_nyilt_nap

Ezúton szeretnénk megköszönni a Budapesti Műszaki Egyetem Épületgépész Szakosztályájának és a Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft-nek a szervezésben való közreműködését. 

Az ENSI Mikulás a Karcagi Menhely kutyusaira is gondolt!

2320161203_110717

Ismét meglátogattuk a Karcagi Menhelyen élő árva kutyusokat.

Sajnos a Mikulás sem tud minden kérést teljesíteni, így álomgazdit nem tudtunk vinni a kutyáknak, de egy kis táp, fertőtlenítő, meleg pokrócok, törölközők azért jutottak a puttonyba.

Horváth Krisztina kolléganőnk lelkesen segítette a Mikulás munkáját, szorgosan pakolta ki a csomagokat és adta át Nemes Tímeának a Karcagi Menhely vezetőjének. Krisztina már tervezi a következő összefogást a kutyusoknak, bízunk benne, hogy 2017. tavaszán ismét eljutunk a Karcagi Menhely négylábúihoz.

A menhelyet életben tartó kis csapatnak kívánunk békés, boldog ünnepeket, a gazdira váró kutyusoknak pedig szerető gazdit! 

"Jó emberek dolgoznak az ENSI-nél" - mondta a Mikulás 2016-ban is!

24img_2740

December 2-án nagy izgalom volt az ENSI irodában, ugyanis az ENSI-s gyerkőcökkel együtt vártuk a Mikulás érkezését. 

A Mikulás idén sem érkezett üres puttyonnyal, a gyerekek pedig hangos énekléssel köszönték meg a Mikulásnak a régóta áhított játékokat. 

A Mikulásnak nagyon sok teendője volt még, így tovább is állt vadiúj gurulós szánjával, de öröm volt nézni, ahogy a gyerekek hatalmas mosollyal csomagolják ki az ajándékokat. Igazán meghitt pillanat részesei lehettünk, jó volt újra együtt lenni a Mikulással.

Németh László Ügyvezető Igazgató Úr is átvette ajándékát a Mikulástól és megköszönte neki, hogy idén is meglátogatta az ENSI-s dolgozókat és gyermekeiket. Jövőre is nagyon várunk Téged, Mikulás!

Karcagi Menhely és Gyepi - Összefogtunk az árva kutyákért - 2016 június

251469297557792

Június elején gyűjtést indítottunk Horváth Krisztina, lelkes kolléganőnk irányításával a Karcagi Menhely és Gyepi árva kutyáinak megsegítéséért.

A nehéz helyzetben lévő vidéki menhelyen több mint 250 kutyáról kell gondoskodnia egy maroknyi csapatnak. Mivel civilek tartják életben a menhelyet, komoly feladatot jelent számukra a kutyák mentésén, elhelyezésén kívül a mindennapi ellátásuk is.

A két hónap alatt sikerült összegyűjteni (csak a nagyobb tételeket kiemelve): 196 kg száraz tápot, 54 kg tésztát, 12 kg rizst, 63 kg kutyakonzervet, 17 l fertőtlenítőt, 9 zsák ágyneműt, pokrócot, törölközőt és egyéb ruhaneműt. Mindez nem ment volna lelkes dolgozóink és a velünk kapcsolatban álló kutyabolondok segítsége nélkül.

Kettő alkalommal jártunk a menhelyen és vittük el nekik az összegyűlt adományokat. Az álomgazdira váró kutyákon kívül megismertük azokat a köztünk élő angyalokat is, akik emberfeletti munkát végeznek, időt és energiát nem sajnálva mindent megtesznek azért, hogy a bekerülő kutyáknak könnyebb és jobb legyen.

Ezúton is köszönjük és hálásak vagyunk Nemes Tímeának, a Karcagi Menhely és Gyepi vezetőjének és fantasztikus csapatának az állatokért végzett mindennapi munkájáért.

További képekért keresse fel facebook oldalunkat!

Bajóti túra hegymászással megspékelve - 2016 május

Május utolsó hétvégéjén felkerekedtünk, és a jó időt kihasználva túráztunk a Gerecsében :). Egy 10 km-es séta után profi hegymászóknak - Túrós Attilának, Dékány Máténak, Héjja Bálintnak -, na meg a bátorságunknak köszönhetően, leereszkedtünk a bajóti Öreg-kőröl.

26bajoti_tura2

Nem mindennapi élményben volt részünk, nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon köszönjük Nekik, és persze az ENSI-nek is, hogy ilyen élményben lehetett részünk! További fotók...

Mit hozott a Mikulás 2015-ben?

27ensi_mikulas4

2015 december 4-én több mint 20 csillogó gyermek szempár várta a Mikulást az ENSI-ben.

A szülők Nemcsak Budapestről, hanem Nyíregyházáról, Bátonyterenyéről, valamint Békés és Szolnok mellől is elhozták a gyerekeket! A legfiatalabb alig múlt 9 hónapos, a legidősebb 14 éves volt. 

Fél hatkor, amikor már forró volt a hangulat, betoppant a Mikulás, aki megénekeltette a gyerekeket, meghallgatta a verseket, mert volt ám aki verssel készült!  Bővebben...

Egy kis játék és versengés mindig felpezsdíti az életet a cégben

"Jó szóval oktasd, játsszani is engedd!" - Megfogadtuk Makarenko tanácsát. Új játékokat kaptak munkatársaink, és azóta mintha a munka is jobban menne:)

28crazy_cart

29csocso

Mi is csatlakoztunk a Dévai Mikulástúrához - 2014.

30madefalva_gyermekotthon

"Dévai Mikulástúra" majdnem 10 évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét. A karitatív akció keretében Böjte Csaba ferences szerzetes árvaházainak, otthonainak és egyéb intézményeinek csillogó szemű lakóihoz látogatnak el, hogy a számunkra összegyűjtött ajándékokkal, adományokkal segítsék a mindennapjaikat, és boldogabbá tegyék az ünnepeket.

Idén mi is segítettünk. Kollégánk, Szilágyi Gergő kezdeményezte, fogta össze, és szervezte meg az egészet. További részletek...

Nálunk is járt a Mikulás!


31ensi_mikulas

2014-ben is ellátogatott hozzánk a Mikulás. Munkatársaink gyermekei izgalommal várták a piros sapkás, nagy puttonyos, ősz szakállú tél apót, a Mikulást, aki sok finomsággal és kedves szóval örvendeztette meg a gyerekeket.

Ezen a délután felnőtt és gyermek együtt játszott az ENSI irodában, mert megnyílt az ENSI vidámpark, ahol vidám nevetés töltötte be a teret.

 Célba vettük a piacot!

Az NBGS Hungary Kft.-vel nemcsak a munkakapcsolatunk kiváló, tudunk mi jókat nevetni, csatázni is.  Bankó Zsoltnak köszönhetően, óriási hangulatban és elszántsággal célba vettük a piacot.

32loveszet3

33loveszet2

A Gól-bisztró és az új iroda még inkább összehoz bennünket

34gol_bisztro

2014. őszén új irodába költöztünk. Gyönyörű, világos, tágas az új irodánk a Fradi-stadionban.

Mindennek jutott bőven hely, mégis közelebb kerültünk egymáshoz.

Remek kávét adnak a Gól-bisztróban, kitűnő a menü, és ha szépen süt a nap, ebédidőben még egy kis séta is belefér. Az új helyünk több mint egy iroda, több mint egy munkahely. Aki eljön hozzánk, az meglátja, így van ez.

 DHL focikupa - Húsvét előtti hajrá a vecsési focipályán

35dhl_kupa_ensi_kft_1

2014. április 12-ére, szombatra esett a DHL saját szervezésű focikupája, amelyet a vecsési futballpályán szerveztek meg. Bíró által vezetett, 2x10 perc hosszú mérkőzések voltak. Örültünk a jó időnek, megvolt a jókedv is, a jó hangulatú, ám sportszerű küzdelemhez pedig volt négy nagyszerű csapat. 

Négy csapat nevezett a játékba:
DHL Globál, DHL Supply Chain, Ócsai Hetikettő, ENSI Kft.

Csapatunkról, eredményeinkről itt olvashat bővebben... 

Airvent focikupa

36foci_airvent8

2012. késő őszére is jutott az izgalmakból focicsapatunk számára.

Az Airvent focikupát november 17-én, Üllőn, a Városi Sportcsarnokban rendezték meg. Nyolc építőipari cég mérte össze a tudását a pályán: Airvent, Ensi, Temesvári Tervező, Ventrade, Czakó, Fairtech, Körös Consult és a Techno-csek.

Részletek, fotók, góllövőink: Airvent focikupa

Indoor Üzleti Liga Országos Labdarúgó Bajnokság

37focicsapatunk

Így kezdődött... A szabadidejükben is összejáró fiatal munkatársaink zöld utat, anyagi támogatást is kaptak az ENSI focicsapat megalakítására, és az Indoor Üzleti  Liga országos, céges labdarúgó bajnokságba történő benevezésre.

Itt látható az első, ENSI színekben pályára álló csapatunk. De kik is képviselték a céget?

Részletek, eredmények, élményfotók:
Indoor Üzleti  Liga országos labdarúgó bajnokság.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!