Hírek, PROJEKT információk - 2024


Rövid híreink  az ENSI Kft. által megnyert, vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak. A cégünket érintő hírekről és a sajtó megjelenésekről is itt számolunk be röviden.

Bővebben a Blogunkban írunk mindezekről.

Elkészült a legújabb, 180 lakásos lakóépület a BudaParton - "BRG" átadás!


    2024. február 19. 

Átadták a BudaPart 6. „BRG” elnevezésű lakóépületét is, amely egy modern megjelenésű, nyolc emeletes, 180 lakásos épület. A kettő darab, V alakú lakótömb napfényes, belső udvarral, okos megoldásokkal felszerelt, akadálymentesített lakóház.

Az új városnegyed valamennyi lakóépületének, irodaházának, és a nemrégiben átadott, első szállodájának épületgépészeti kivitelezése is cégünkhöz, az ENSI Kft-hez kötődik.

Folytatjuk! 

BudaPart BRG átadás - 2024.02

Újabb gyárat épít a Nestlé Bükön, és ismét ENSI Kft. az épületgépésze


    2024. február 16. 

A Nestlé újabb gyárral bővíti a Bükön meglévő állateledel-gyárát, amely egy ötéves, 2020-2025 közötti fejlesztés része. Az új, 5. gyáregység 15.000 négyzetméteres, és 55 milliárd forintból valósul meg.

Fővállalkozója ezúttal is a Synergy Consruction Hungary Kft, épületgépésze pedig ismét az ENSI Kft., mint a korábbi gyárak esetén is, amelynél jobb elismerés nem is kell.

Cégünk jelenleg is dolgozik Bükön, a 6-7. számú gyáregységeken, amelyek műszaki átadásai már folyamatban vannak. 

Nestlé Purina, Bük, újabb gyár építése - ENSI épületgépészeti kivitelezés

Stratégiai megállapodást kötöttünk a Debreceni Egyetemmel


    2024. január 15.

Az ENSI Kft. a jövőben szorosan együttműködik a Debreceni Egyetem Műszaki Karával, amelynek keretében folyamatosan fogadja az Egyetem által küldött mérnök hallgatókat a kötelezően előírt hat hetes szakmai gyakorlati képzésre. Ügyvezetőnk a vizsgáztatásban és a diplomák elbírálásában is részt vesz.

Cégünk a fél éves gyakornoki program keretében továbbra is fogad hallgatókat egyéni jelentkezések alapján.

DEBRECENI EGYETEM - Műszaki Kar

Több mint 1000 főt foglalkoztat az ENSI!


    2024. január 8.

Jelenleg 18 projekten dolgozunk Budapesten és az ország számos vidéki településén, és még soha nem dolgoztunk ennyien!

A múlt év utolsó hónapjában cégünk 898 alvállalkozónak és 143 magasan képzett alkalmazottnak adott munkát.

Ez a létszám is prezentálja erős elkötelezettségünket a szakma iránt, és nagy felelősségünket a dolgozóink iránt. 

ENSI foglalkoztatottak 2023.12 hó

Sikeres és boldog új évet kívánunk!


    2024. január 3.

2023 egy nagyon dinamikus és sikeres év volt nekünk.

Azon eszünk, hogy 2024-ről is elmondhassuk ugyanezt. Az elmúlt évben olyan szép és nagy projekteken dogozhattunk, mint a BMW, Mercedes, Nestlé, GKN, Shervon, a Siemens, és a Thyssenkrupp és az Infineon gyára, de ott van két vegyes funkciós hotel és irodaházunk, további exkluzív irodaházak, 180-200 lakásos társasházak a Budaparton és az Alba Aréna is kiemelt projekt volt.

A szervezetünk és a külső szakmai és üzleti kapcsolataink is bővültek és megerősödtek. Pl.: cégünk aktívan részt vett az Épületgépész Alapítvány beindításában, több szakmai rendezvény és kiadvány, valamint több szakmai képzési program támogatásában. 2023-ban is több mint 50 középiskolásnak és mérnök hallgatónak adtunk lehetőséget szakmai gyakorlaton való részvételre.

A múltunkra alapozunk, de a jövőt építjük 2024-ben is!

Sok tervünk van, jó lehetőségeket látunk magunk előtt, és ezek megvalósításához ismét szorgalom, kitartás, elkötelezettség, tisztességes üzleti és szakmai hozzáállás szükséges. Azon leszünk, hogy az ENSI az 1000 főt foglalkoztató cégek kategóriájában is vonzó legyen mind a munkavállalók, mind pedig a piaci szereplők számára, és mindig képes legyen a továbbfejlődésre.

BÚÉK!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!