ENSI hírek, PROJEKT információk - 2012


Rövid híreink az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt röviden.

Bővebben...

Projekt hírekről  és a kiemelt  szakmai rendezvényekről a blogunkban írunk.
Beszámolunk az elismerésekről és díjazott projektjeinkről is. 
Az ENSI Kft.  média megjelenéseiről külön oldalon olvashat. 

A DHL-nek új iroda és csarnok épül Ferihegyen - ismét az ENSI kivitelezésében!


2012. december 8.

A DHL új épületeinek épületgépészeti kivitelezését ismét cégünk nyerte el.

Éppen hogy befejeztük a DHL előző projektjét, már 2012. év végén megkezdődnek a DHL új iroda és csarnok épületeinek előkészületei a Ferihegyen. A több mint 10.000 m2-es beruházásból kb. 8.000 m2 területen csarnok épül, míg az irodaépület területe 2.500 m2 lesz.  Átadás 2013. nyarán

Bővebben...

dhl_logisztika_ba678

Mikulásra megújult a 62.000 m2-es PÓLUS CENTER


    2013. december 6.

Több mint 1 milliárd forintból újult meg a 62.000 m2-es PÓLUS CENTER! 

Kiadható területe 45.000 m2, amely 92 %-os kihasználtságú, ezért is volt nagyon fontos, hogy az üzletek a felújítás alatt is zavartalanul működhessenek. 

Az ENSI Kft. épületgépészei 22:00-04:00 óra között dolgoztak, és határidőre átadták a munkát!

Bővebben...

megujult_a_polus_center_hirek678

Építőipari Nívódíjat kapott a szegedi ÁRKÁD Bevásárlóközpont


    2012. december 5.

Kihirdették a 2012-es ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ nyerteseit! K ereskedelmi létesítmény kategóriában  Építőipari Nívódíjat kapott a szegedi ÁRKÁD Bevásárlóközpont.

A szegedi ÁRKÁD épületgépészeti kivitelezője az ENSI Kft. volt.  Mi is büszkék vagyunk az elismerésre, és egyben gratulálunk mindazoknak a kollégáknak, akik részt vettek a szegedi a bevásárlóközpont megvalósításában.

Bővebben...

arkad_szeged6678

Megnyitott az ország első "zöld" üzletközpontja, a Hegyvidék Központ


    2013. december 10.

Október 12-étől vehetik birtokba a vásárlók ezt a modern, kis alapterületű, de rendkívül barátságos, környezettudatos  üzletközpontot Budán.

A XII. kerületi Apor Vilmos tér adott helyet a 6.500 m2 alapterületű, könnyen bejárható, családias hangúlatú kis bevásárlóközpontnak, amely számos különlegességgel, környezettudatos megoldással bővelkedik

Bővebben...

hegyvidek_kozpont1678

Új magyar zenei központ épül Budapesten


    2012. október 11.

Budapesten, a IX. kerületi Mátyás utcában, 2,5 milliárd forintos magánberuházásként épül újjá egy 120 éves, építészetileg már bontásra ítélt lakóház, amely új zenei központként funkcionál majd a jövőben. 

Már túl vagyunk a bokrétaavatáson, 2013 márciusára el is készülhet az épület. A szakembereknek, így az ENSI gépészeinek is sok speciális feladatot kell még megoldania, de ígérjük, szép lesz!

bmc_2678

Átadták a TEVA új, gödöllői gyáregységét


    2012. október 3.

Október 2-án, ünnepélyes keretek között adták át a TEVA gyógyszergyár új üzemét Gödöllőn. 

A 22 Mrd Ft-os beruházással létrehozott épületkomplexum a világ egyik legmodernebb és legnagyobb steril gyógyászati készítményeket gyártó üzeme, ahol onkológiai készítményeket gyártanak majd.

ENSI hét hónap alatt végzett a rábízott gépészeti munkákkal, amelyet 2011. novemberében adott át. 

teva_godollo_atadas

Felavatták a Givaudan gyárát Makón!


   2012. október 2.

A makói gyár a Givaudan 33., és egyben a világon a legmodernebb termelő üzeme. igazi magyar siker! A Givaudan összesen 39 milliárd forintot fordít magyarországi központjának létrehozására.

Az épületkomplexum teljes területe 45.000 m2, ebből 28.000 m2 gyártó- és irodaépület, 13.500 m2 raktár, közel 3.300 m2-en pedig az energiaközpont kapott helyet. 

Az ENSI eddigi legnagyobb ipari projektje, amelyben az épületgépészeti, technológiai, energetikai kivitelezés is igen komoly feladat volt.

teva_godollo_atadas

Budapest ÁRKÁD bokrétaavató - 1 év múlva MEGAPLAZA lesz!


    2012. szeptember 2.

A budapesti ÁRKÁD 2  - az új szárny - elérte a legmagasabb pontjátEzt az örömteli pillanatot ökörsütéssel ünnepelték meg a beruházók és a kivitelezők.

A kibővített ÁRKÁD 68.000 m2 bérbeadható alapterületével Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontjává válik. A bővítés és felújítás alatt az üzletek zavartalanul üzemelnek.

Bővebben...

arkad_budapest234

Megújul a Pólus Center


    2012. augusztus 24.

1996. novemberében nyitott, és most, 16 év után, 1 milliárd forintból megújul a Pólus Center, Magyarország egyik első bevásárlóközpontja.

Az üzletközpont átépítése során sok minden megújul. például a külső homlokzat, a jégpálya, az ételudvar, a Western city, az összes mosdó, stb., ám a bevásárlóközpont ezután is megtartja egyedi hangulatát. 

Az ENSI Kft. a megújuló Pólus Center épületgépészeti munkáinak nyertese.

polus_center678

Magyar épületgépészeti piac - kitekintő


    2012. június 15.

Mint minden, az épületgépészeti piac is állandó változásban van.

Összefoglaló táblázatunk és a grafikon a 2011. évi épületgépészeti kivitelező vállalkozások magyarországi TOP listáját mutatja be a 2011. évi hivatalos MÉRLEG adatok alapján.

ENSI az élen!

Bővebben...

epgep_piac_2011_grafikon678

5*-os luxushotel lett a Klotild-Palotából - igazi kuriózum Magyarországon!


    2012. június 6.

A Ferenciek terén elegánsan magasba nyúló ikerpalota északi épületéből luxus hotel lett, amely június 5.-én nyitotta meg kapuit.  A Buddha-Bar Hotel 102 szobájával és lakosztályával igazi kuriózumnak számít Magyarországon.

Az ENSI kft gépészei a sok rendkívüli feladat ellenére is jól teljesítettek, és büszkék a munkájukra, erre szép épületre.

Bővebben...

buddha_bar_hotel678

Újabb Lidl áruház épül Győrben


    2012. június 5.

A győriek örülhetnek, mert egy újabb LIDL áruházzal bővül a bevásárlási lehetőségük. Marcalváros II-n épül fel a LIDL negyedik üzlete. Május végén megkezdődtek a beruházás előkészületei, és várhatóan, még az idén megnyitja kapuit az áruház.

Az ENSI Kft. várhatóan már a nyár végén megkezdi a szakipari munkákat.

lidl_aruhaz678

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!