Megnyitott az ország első "zöld" üzletközpontja


Megnyitott a Hegyvidék Központ
2012. október 12.

hegyvidek_kozpont2

Október 12-étől vehetik birtokba a vásárlók ezt a modern, környezettudatosan kialakított kis alapterületű, de rendkívül barátságos üzletközpontot Budán.

ENSI Épületgépészet - Hegyvidék Központ

A XII. kerületi Apor Vilmos tér adott helyet a 6,500 m2 alapterületű, könnyen bejárható, családias hangúlatú kis bevásárlóközpontnak, amely számos különlegességgel, környezettudatos megoldással bővelkedik.

Az első hazai "zöld" üzletközpontban hasznosítják az esővizet, tisztítás után a csapvizet is, és szelektíven gyűjtik a hulladékot. A közel 1,000 m2-es zöld tető nemcsak a levegő tisztítását, hanem az épület hőháztartását, annak szabályozását is elősegíti. A kerékpártárolók mellett az egyre inkább terjedő elektromos autók töltésére is gondoltak már.

Az ENSI Kft. - mint épületgépész generálkivitelező - örömmel vett részt ebben a modern és környezetkímélő megoldásokban bővelkedő épület megvalósításában.

Sajtóhírekből:

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!