DHL - új iroda és csarnok épül Ferihegyen


DHL iroda és csarnok épül a Budapest Airport új üzleti parkjában
2012. december 8.

dhl_logisztika_ba678

Már 2012. év végén megkezdődnek a DHL új iroda és csarnok épületének előkészületi munkái. A több mint 10,000 m2-es beruházásból kb. 8,000 m2 területen csarnok épül, míg az irodaépület területe 2,500 m2 lesz.

Várhatóan 2013. nyarán már be is költözhetnek, és ezzel a DHL, a nemzetközi fuvarozással és logisztikával foglalkozó vállalalat lesz az első bérlők egyike a Budapest Airport Ferihegyi új üzleti parkjában.

A DHL új épületeinek épületgépészeti munkáit, a komplex gépészeti kivitelezést ismét cégünk, az ENSI Kft. nyerte el.

Minek köszönhető ez az újabb megbízás? Állunk rendelkezésére!

Ez is DHL projekt, amit nemrég fejeztünk be!


A DHL üllői központjának egyik meglévő raktárépületében két robbanásveszélyes anyagok tárolására alkalmas helységet alakítottunk ki.

Mindkét raktárban teljesen új, a jelenlegi szabványoknak és tűzvédelmi előírásoknak megfelelő robbanásbiztos vészszellőző rendszer lett kiépítve. Ezt a projektet éppen most fejeztük be!

Cégünk azzal becsüli meg Megbízóit, hogy a rábízott feladatot a kialkudott áron, megfelelő minőségben adja át, és időben fejezi be.

Az elégedett ügyfél a legjobb ügyfél!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!