ÁRKÁD - Egy év múlva MEGAPLAZA lesz


ÁRKÁD Bevásárlóközpont - egy év múlva MEGAPLAZA lesz

2012. szeptember 2.


Az ENSI Kft. a szegedi Árkád után, a budapesti Árkád nyertes épületgépész generálkivitelezője lett, és már itt is van a Bokrétaavató ünnepség ideje!

2012.08.31.-én az Árkád Bevásárlóközpont (Árkád 2) új szárnya elérte a legmagasabb pontját. Ezt az örömteli pillanatot bokrétaavató ünnepség keretein belül, a beruházók és a kivitelezők ökörsütéssel ünnepelték meg.

Az Árkád 2. átadását 2013. márciusára, míg az Árkád 1. ezután következő belső átalakításának befejezését 2013. szeptemberére tervezik úgy, hogy közben egyetlen másodpercre sem zárják be az üzleteket.

A két épületegyüttes megnyitásával létrejön Magyarország és Budapest legnagyobb, mintegy 68,000 m2 bérbeadható alapterületű bevásárlóközpontja. A MEGAPLÁZA összesen kb. 200 üzletet, kávézót, vendéglátó-ipari létesítményt és szolgáltatót foglal magába, és több mint 1,600 parkolóhely áll majd a látogatók rendelkezésére.  A beruházás értéke közel 80 millió euró.

Kapcsolódó cikk: Szegedi ÁRKÁD Bevásárlóközpont - Építőipari Nívódíjat kapott!

arkad2

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!