ENSI hírek, PROJEKT információk


Ez történt nálunk - 2015

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által 2015-ben megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti, kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak.  Ez évi kitüntetéseinkről, elismerésekről is itt adunk hírt.

Újabb elismerésben részesült a Groupama Arena! - 2015. december 9.

Az Építőipari Nívódíjat tíz rangos szakmai szervezet közös döntése alapján nyerhette el az a pályázó, aki a kritériumoknak nemcsak megfelelt, hanem kiemelkedőt „alkotott". A pályázatot minden év elején az Építőipari Mesterdíj Alapítvány írja ki, és a díjat év végén ítélik oda.

A Groupama Arena elnyerte a "zsűri" tetszését, így 2015.-ben megkapta az Építőipari Nívódíjat.  Részletek...

epitoipari_nivodij5

Átadták a KEROX új gyárát - 2015. november 9.

Sóskút Ipari Parkjában átadták az új KEROX gyárat és a hozzá tartozó, háromszintes, modern irodaépületet. A beruházás értéke meghaladta a 3.5 milliárd forintot, a létesítmény mérete pedig majdnem elérte a 24.000 m2-t!

A cég tervei szerint, az új gyárban 30 %-kal tudja majd növelni a termelést, és a megnövekedett mennyiségre is lesz piaca. Cégünk a szűk határidők ellenére is jól teljesített.

kerox_atadas5

Bokréta avató a Váci út 17-ben - szépen haladunk mia is - 2015. október 14.

A Lehel piac mellett épülő 13.000 m2-es, modern irodaház, azaz a "V17" elérte a legmagasabb pontját, amelynek örömére bokréta avatót tartottak.

A WING Zrt. célja az építészeti, funkcionális és pénzügyi értékteremtés. A "V17" is a BREEAM "very good" környezettudatossági védjegy elvárásainak megfelelően épül. Az új irodaházzal annak környezete is megújul, megszépül. Bővebben...

v17_irodahaz2

Bővít és korszerűsít a BSZL Zrt. - 2015. szeptember 25.

A Budapesti Szabadkikötő Logisztikai Zrt. bérleti területének további fejlesztését, korszerűsítését tűzte ki céljául.

Első lépésként egy 226x55 méter (bő 12.000 m2) beépítési alapterületű, egy szintes logisztikai raktárcsarnok készül el a hozzá tartozó földszint + 2 emeletes irodai és szociális fejépülettel együtt. A projekt 2 ütemben valósul meg, melynek épületgépészeti kivitelezési munkáit az ENSI Kft. végzi.

bszl_zrt

Újabb gigaprojekt - Már épül a Pick mohácsi vágóhídja - 2015. szeptember 7.

A Mohácsra tervezett vágóhíd tavaly júniusban kapta meg a zöldhatósági engedélyt. A beruházás keretében egy magas kapacitású vágó, csontozó és daraboló üzem valósul meg. Az újonnan létesülő üzem alapterülete 26.847 m2.

A fejlesztést bonyolító MCS Vágóhíd Zrt. 15 milliárd forintos beruházási költséggel számol az évi egymillió sertés vágására képes vágóhídon.  Bővebben...

mohacs_vagohid

Kitüntető oklevél az ENSI Kft.-nek - 2015. szeptember 3.

Tyukodi Pál, Ágoston István, Kiss Balázs Tihamér és Németh Norbert (balról jobbra) képviselték az ENSI Kft-t szeptember 3-án, a Parlamentben megtartott ünnepélyes díjátadáson.

Cégünk a Kitüntető Oklevelet a Miskolci Takata projekt egyedi épületgépészeti megoldásaiért nyerte el a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ pályázat keretében.

További részletek, oklevél és fotók.

ensi_kituntetese_parlament

KEROX, Exedy Dynax, A8, V17, ELI, Váci Greens, BSZL... - 2015. augusztus 23.

Nálunk nincs nyári pangás. A tomboló kánikula és a szabadságolások ellenére is, az ENSI-nél óriási ütemben folyik a munka.

Jelenleg tizenkét projekten dolgozunk. Néhányat hamarosan lezárunk, de már most új projektek vannak előkészítés alatt. Hamarosan beszámolunk a legújabb átadásokról ill. helyszíni projekt indításról is.

epuletgepesz_projektvezeto5

Arany fokozatú, díjnyertes zöldház lett a debreceni NI - 2015. augusztus 13.

A majdnem egy éve átadott, debreceni National Instruments Science park épülete elnyerte az Amerikai Zöld Építészeti Tanács (US Green Building Council) LEED minősítési rendszer arany fokozatát, amely azt jelzi, igen gazdaságosan működtethető irodaház. Ez az első vidéki épület, amelyik ilyen magas elismerést kapott.

Az ENSI Kft. büszke arra, hogy ilyen magas szintű elismerésben részesült ez a projektje is.

dijnyetes_ni5

Már épül a NOKIA új irodaháza az ENSI kivitelezésében - 2015. június 25.

A NOKIA a Corvin sétányt választotta új székházának helyszínéül, amelynek fejlesztője a FUTUREAL csoport.

Az épület egyedi technológiai elvárásokat teljesít az A-kategóriás irodaházakon belül is; kiemelkedően magas elektromos kapacitás, kiépített kettős betáp, ergonomikus, előválasztóval ellátott lift rendszer, BREEAM-tanúsítvány jellemzi. Funkcionális kialakítása mellett mérete és külső megjelenése és egyedivé teszi a piacon. Bővebben...

futurel_nokia_irodahaz

A világ legjobb új stadionja lett a Groupama Aréna - 2015. június 11.

Rangos nemzetközi díjat nyert a Fradi-stadion, új nevén a Groupama Aréna. A The Stadium Business Awards az egyetlen olyan megmérettetés, amely teljes spektrumában lefedi a globális stadion szakágazatot.

Több száz nevező közül független szakértői zsűri döntése alapján, az újonnan épült stadionok kategóriájában lett első a TheStadiumBusiness Awardson. Bővebben...

groupama_arena_dij

Az ENSI építi a Váci Greens "B" irodatömbjét - 2015. június 8.

Közel 30.000 m2-es bérirodaház épül a XIII. kerületi Madarász Viktor utcában. A négy nagy épülettömb kivitelezésének egyikét - a B jelzésűt - cégünk nyerte el.

A Váci Greens összes épülete környezettudatosan, csökkentett üzemeltetési költségekkel, zöld területekkel és sok szolgáltatással épül. Az első BREEAM "Excellent" besorolású budapesti irodaház fejlesztés. Bővebben...

vaci_greens_105

Regionális Onkológiai Centrum épül Veszprémben - 2015. április 21.

A Csolnoky Ferenc Kórházban kialakítandó új egészségügyi gyógyközpont jelentős EU-s és állami támogatással, 4.8 milliárd forintból, zöldmezős beruházásként, 4.271 m2-en valósul meg.

A kivitelezés április 15-én kezdődött meg, és jövő év októberében már itt fogadhatják a gyógyulni vágyókat. Cégünk felel a komplex épületgépészeti rendszerek kivitelezéséért. Bővebben...

veszpremi_regionalis_onkologiai_kozpont

Már épül az ELI-ALPS Lézerkutató Központ Szegeden 2015. március 12.

Európai jelentőségű és támogatottságú beruházás az Exreme Light Inftrastructure (ELI) lézerközpont. Cégünk megbízása az "A" és "B" épület kivitelezésére szól.

Óriási fejlesztés az EXEDY Dynax Europe Kft.-nél - 2015. február 3.

Az Exedy Dynax Europe a Tatabányai Ipari Parkban meglévő, tengelykapcsolókat gyártó, egyetlen európai gyárát bővíti, mintegy 7.725 m2-rel. A fejlesztés összes értéke 25.2 millió euró! A kibővült gyárban 150 új munkahelyet teremtenek.

Cégünk épületgépész fővállalkozóként, 2015. február 9-én a lemezalatti szereléssel meg is kezdi a munkát. Bővebben...

exedy_dynax

Megkezdtük a kivitelezést a KEROX kerámia üzemében - 2015. január 30.

Gondos tervezés után, már január végén elkészültünk a lemez alatti szereléssel. A csarnok jobb oldalán az esővízelvezetés folyamatban van, a technológiai csőhálózat előregyártása megkezdődött.

A tavasz végére átadjuk a szennyvíz- és esővízelvezető rendszert, a hűtési- és fűtési- rendszereket, továbbá a technológiai gyártáshoz szükséges sűrített levegő és gázhálózat kivitelezését is. Bővebben...

kerox_soskut

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!