Óriási fejlesztés az EXEDY Dynax Europe Kft.-nél


EXEDY DYNAX  Europe, az egyik legjelentősebb járműipari beszállító

Az autóipari beszállítók piaca tovább erősödik Magyarországon, ám a Exedy Dynax nem egy újonnan betelepült japán vállalat. Már 22 évvel ezelőtt Magyarország mellett döntött, és azóta az egyik legjelentősebb járműipari beszállítóvá vált. Gyártó üzeme rajtunk kívül még a kontinensen Angliában, és Oroszországban van.

exedy_dynax4

A jelenleg 23 országban jelen lévő japán vállalat globálisan 17.000 főt foglalkoztat. A magyarországi vállalat Tatabányán működik, 2013-ban közel 2 milliárd nettó árbevételük volt. Azért bővítenek Magyarországon, hogy a Japánból, Kínából és az Egyesült Államokból behozott alkatrészeket itt, Magyarországon gyárthassák, és ezáltal gyorsabban szolgálhatják ki az európai partnereiket.


A cég negyedik gyártóhelyének kialakítása 7,3 milliárd forintba kerül, ehhez 37.000 m2-es területet vásároltak a jelenlegi épületük mellett. Az új gyár 2015 közepére készülhet el, és a gyártás 2016 januárjában indulhat meg.

exedy_dynax_europe_tatabanya_ensi_eopuletgepeszet

Cégünk, az ENSI Kft. az új beruházáson 2015. február 9-én, a lemezalatti szereléssel kezdi meg a munkát.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!