Az ENSI építi a Váci Greens "B" irodatömbjét


Folytatódik a Váci Greens irodaház-komplexum építése

Budapest XIII. kerület, Madarász Viktor u. 6. szám alatt új, 4 épülettömbből álló bérirodaház-együttes kerül kialakításra. A „B” irodatömb kivitelezését cégünk, az ENSI Kft. nyerte el.

A hozzávetőlegesen 28.900 m² alapterületű (kb. 14.100 m2 alépítmény, kb. 24.000 m2 felépítmény) BREEAM "Excellent" besorolású, ennek megfelelően a gépészeti rendszerek energiahatékony kialakítása döntő szerepet játszik.

vaci_greens_1

Az épület fűtése-hűtése részben talajhő hasznosítással, illetve távfűtéssel történik. Az alacsony vízfelhasználású szaniter berendezések, szabadhűtés, szürkevíz hasznosítás, esővízgyűjtés alkalmazása az energiatudatos használatát biztosítják az épületnek, növelve a „felhasználók” komfortját, jelentősen csökkentve az üzemeltetési költségeket.

A Váci Greens összes épülete környezettudatosan, csökkentett üzemeltetési költségekkel, zöld területekkel és sok szolgáltatással épül. Ez az első BREEAM "Excellent" besorolású budapesti irodaház fejlesztés.

Mitől zöld egy irodaház? Mit jelent a BREEAM minősítés?

Ezekre a kérdésekre választ kap az alábbi cikkből:

ELOLVASOM

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!