Nemzetközi díjat kapott Németh László, az ENSI ügyvezetője


BID QUALITY AWARDS - 2018, Frankfurt

bid_quality_awards_2018_ensi_nemeth_laszlo_1

Az "International Award in Excellence and Quality" éves rendezvényét idén, szeptember 22-23. között, Frankfurtban rendezték meg.

Ez volt a 32. ünnepélyes díjkiosztó gála, ahol Németh László, az ENSI Kft. ügyvezetője, alapító tulajdonosa személyesen vehette át a kiválóság jelképeként ismert BID minőségi díjat. Nagyon büszkék vagyunk rá :)))

A BID minőségi díj a kiválóság jelképe, amelyet olyan szervezeteknek ítélnek oda, amelyek az innováció ösztönzői lettek, katalizátorként szolgálnak egy közösség számára.

A BID Díjjal elismerik a fejlődést, a teljesítményt, a termelékenységet, és a management olyan sikeres megoldásait, amelyek korábban elérhetetlennek tűntek.

A nyerteseknek szigorú feltételeknek kell megfelelni, amelyet egy nemzetközi szaktekintélyekből álló bizottság ítél oda több, különböző kategóriában.

Videó a díjkiosztó gáláról, Németh László a színpadon és a riporterek hálójában

Kattintson a képre! A teljes videó 6:32 mp, Németh László 3.26 mp-től

bid_quality_awards_2018_ensi_nemeth_laszlo_3

Kattintson a képre! (Videó hossza 5:08 mp)

bid_quality_awards_2018_ensi_nemeth_laszlo_2

https://www.bid-org.com/

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!