ENSI hírek, PROJEKT információk


Ez történt nálunk - 2018

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkákhoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt.

Európa legjobb szabadidős épülete lett a Pannon Park -  2018. december 5.

A Fővárosi Állat- és Növénykert legjelentősebb fejlesztését, a Pannon Park Biodómot választották Európa legjobb szabadidős épületének az International Property Awards nemzetközi ingatlanszakmai díjátadón.

A 17.000 m2-es közösségi tér a Kárpát-medence ősi élővilágát fogja bemutatni állatokkal és növényekkel benépesítve. A projekt fővállalkozója a Market Építő Zrt., az épületgépésze az ENSI Kft.

2018biodom_zoobudapest

A Telekom új székháza az ingatlanpiac legjobbjai között! - 2018. november 24.

Kiosztották a Portfolio Property Award díjait, amelyen az év irodaprojektje a Telekom új székháza és a Graphisoft Park South lett. Az ingatlanpiac legjobb projektjeiről egy nyolc tagból álló szakmai zsűri döntött.

Telekom székház: fejlesztő - Wing Zrt., tervező - TIBA Építész Stúdió, generálkivitelező - Market Építő Zrt., épületgépész generálkivitelező: ENSI Kft.

Részletek a sajtóból...

magyar_telekom_uj_szekhaz

Elindult a REHAU új, 150 millió eurós zöldmezős beruházása - 2018. november 12.

Újhartyánban építi fel új, 63.000 m2-es autóalkatrészgyártó üzemét a svájci tulajdonú Rehau-Automotive Kft. Az anyavállalat nemcsak Magyarországon, hanem a világpiacon is az egyik vezető autóipari beszállító cég.

A tervek szerint jövő szeptemberben indul a gépsor, elindul a termelés.

A beruházó komoly válogatás után az ENSI-t választotta az épületgépészeti munkák kivitelezésére.

2018rehau_gyar_ujhartyan

Nemzetközi díjban részesült cégünk ügyvezetője! - 2018. szept. 22-23. / Frankfurt

Az "International Award in Excellence and Quality" éves rendezvényét idén szeptember 22-23. között, Frankfurtban rendezték meg.

Ez volt a 32. ünnepélyes díjkiosztó gála, ahol Németh László, az ENSI Kft. ügyvezetője, alapító tulajdonosa személyesen vehette át a kiválóság jelképeként ismert BID minőségi díjat. Nagyon büszkék vagyunk rá :)))

40.000 m2-es új gyárral bővült a ZF Hungária Egerben - 2018. szeptember 12.

A német cég 1,5 év alatt megvalósuló beruházása közel 32 milliárd forintba került. Ebben a hatalmas gyárépületben bő egy év múlva már csúcsminőségű, nyolcsebességes automata sebességváltókat fognak gyártani.

Az épületkomplexum méretének ellenére, vagy talán azért is, örömmel dolgoztunk Egerben! Jól átgondolt, remekül előkészített projekt volt, ahol cégünk és csapatai jól teljesítettek. Még sok hasonló gyárat szeretnénk felépíteni!

2018zf_gyar_eger

Határidőre készült el a Telekom új székháza - 22018. szeptember 3.

Az ország legnagyobb irodaházára már kiadták a használatba vételi engedélyt, költözhet a Telekom! A 104.000 m2-es épületkomplexum nemcsak a méretével, hanem számos újszerű megoldásával is egyedi a piacon. Hogy határidőre elkészül, arra nem sokan fogadtak volna, de sikerült!

Cégünk több száz szakembert foglalkoztattott a projekt során, és számos újdonságot vezetett be, hogy a megszokott ENSI minőségben és ezúttal is időben teljesíthessünk. Olvassa tovább...

Már épül Budapest legújabb városnegyede, a Budapart - 2018. június 10.

Ütemterv szerint halad a Kopaszi Gát szomszédságában megvalósuló Budapart városnegyed építése. Cégünk végzi az A és B lakóépületek épületgépészeti kivitelezését, ahol nem kevesebb, mint 265 lakás lesz kialakítva.

Ez az egyedülálló városnegyed lesz a főváros egyik legfiatalosabb környéke, különleges elhelyezkedésének köszönhetően. Egyszerre lesz természetközeli a Duna mentén, és nagyvárosi a központi elhelyezkedése révén.

2018koaszi2

Ismét különlegességet építünk :) - 2018. május 14.

Már épül a Fővárosi Állat- és Növénykert legújabb gyöngyszeme, a Biodóm. Ez az aszimmetrikus buborék épület lesz az állatkert legnagyobb látványossága, ahol buja zöld növényzet és különleges állatvilág várja majd a látogatókat.A Biodómban helyet kap a szárazföldi állatok mellett, egy egyedülálló, korszerű akvárium is, ahol különleges tengeri élőlények kerülnek bemutatásra.

Az átadásig még sok a munka, de szépen haladunk, a felületfűtés már készül.

2018biodomani

Megkezdték a munkát az Ongropack új gyárában - 2018. március 28.

Az Ongropack Kft. műanyagipari termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozó 100% magyar tulajdonban lévő vállalat. A cég eddig bérüzemben végezte tevékenységét, ám mostantól saját gyárba költöznek, hiszen átadták a 9,1 milliárd értékű új üzemüket Szirmabesenyőn.

Vállalatunk végezte a gyár új fólia és keményfólia üzemének, valamint a lemezcsarnokának épületgépészeti kivitelezését. Hamarosan megkezdődik a gyártás az új épületben.

2018ongropack_uzembejaras05
Fotó: Kozma István

Ma avatták a Thyssenkupp új gyárát Jászfényszarun - 2018. március 2.

Német igényesség, német minőség jellemzi ezt a több mint 30 milliárd forintból megépített, 31.700 m2-es, öt épületből álló gyárat, amely 2 gyártócsarnokból egy tesztépületből, egy szociális épületből és egy porta-őrházból áll. A gyárban speciális vezérműtengelyeket és okos kormányrendszereket gyártanak majd az autóipar számára.

A projekt 2016. áprilisában indult, és az ENSI Kft. ezúttal is a komplex épületgépészetért felelt.

2018thyssenkrupp_jaszfenyszaru

Váci Greens "D" -Az Év Új Ingatlanfejlesztése 2017 - Döntős - 2018. február 28.

A december végén átadott Váci Greens irodakomplexum "D" épülete decemberben lett átadva, majd azonnal elindult a bérlői területek kialakítása. Hét multinacionális bérlővel már is 60 %-os kihasználtságú ez az új, kimagasló szinvonalú, "zöld" irodaház. Az első bérlő beköltözött!

A Váci Greens az első épület Magyarországon, amelyet a világszerte elismert környezeti minősítéssel tüntettek ki. "A+" energiaosztály, BREEAM excellent!

2018vaci_greens_d_3

Megnyertük a Budapart A-B épületeinek kivitelezését - 2018. február 22.

Újbuda új városnegyede a Kopaszi-gát szomszédságában, a Lágymányosi-öböl mentén épül fel. Budapart néven vált ismertté a projekt, amely egy nem mindennapi környezetben mindent megteremt, ami a XXI. századi jóléthez szükséges: magas presztízsű lakások, irodaházak,vendéglátó egységek, sportpályák, hotel, óvoda bevásárló utca stb.

Cégünk megnyerte az I-II. ütemben elindult A és B lakóépületek épületgépészeti kivitelezését, amelynek keretében 265 lakás lesz kialakítva. Már folynak az előkészületek, év végén átadás várható.

Márciusban nyit a Clark Hotel**** - 2018. január 8.

A Lánchíd budai hídfőjénél lévő, páratlan panorámájú, 86 szobás, étteremmel, fitness, wellness részleggel is rendelkező Clark Hotel munkálatai a vége felé járnak.

Budapest újabb gyöngyszeme gépészeti szempontból is speciális feladatokat rótt ránk, amelyre büszkeséggel tekintünk.

Hotelinfó, sok-sok fotó, foglalás: www.booking.com

2018clark_hotel0

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!