V17 irodaház


20.000 m2-es zöld irodaház épül a Váci út 17. alatt

"V17" névre hallgat ez a hét emeletes, világszínvonalú műszaki felszereltséggel, költséghatékony és környezettudatos megoldásokkal, barátságos, világos, élhető központi terekkel, belső zöld udvarral, és még számos olyan új funkcióval megtervezett irodaház, amely a mai kor emberének, irodabérlői piacának egyre fontosabbá válik. A V17 irodaház a BREEAM very good, zöld minősítést célul tűzve épül.

Az ENSI Kft. 2015. februárjában kezdi meg a projektet, átadás 2016. II. felében.

v17_zold_irodahaz_ensi_epuletgepeszet

A 20.000 m2-es Váci út 17. szám alatti irodaházban, közel 13.000 m2 bérbe adható területen zuhanyzók és öltözők is kialakításra kerülnek. Az épület aljában lesz étterem, kávézó, a mélygarázsban 209 férőhelyes parkoló. Ma még újdonságnak számít a mélygará-zsokban kialakított kerékpártároló is, amely itt 95 férőhelyes lesz, és a -1. szintre tervezték.

Akik egy kis friss levegőre, zöldre, természetes fényre vágynak, csak kilépnek vagy inkább belépnek az épület belsejében található, 900 m2-es zöld udvarra, belső kertre, és már élvezhetik is a szabadságot.

A gépészet a ház motorja – szoktuk mondani. Minthogy a beruházó célul tűzte ki a - BREEAM very good - zöld minősítés elérését, az ENSI ennek figyelembe vételével alakítja ki a rendszereit. Milyen teljesítmény szükséges egy ilyen épület működtetéséhez?

Néhány példa csak a gépészetből:

  • Távhő: 4 csöves fancoil-os hűtő-fűtő rendszer
  • Hűtési teljesítmény: 1,7 Megawatt
  • Fűtési teljesítmény 1 Megawatt
  • Szellőztető levegő: 100.000 m3/h

Örülünk, hogy szinte kivétel nélkül olyan projekteket valósíthatunk meg, amelyek a hosszú távon gazdaságos és a környezetünket kímélő, emberközpontú épületek közé sorolhatók.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!