Megépül az MCS Vágóhíd Mohácson - újabb GIGA projekt az ENSI kivitelezésében!


A Mohácsra tervezett vágóhíd tavaly júniusban kapta meg a zöldhatósági engedélyt. Az új, zöldmezős beruházás keretében egy magas kapacitású vágó, csontozó és daraboló üzem valósul meg. Az újonnan létesülő üzem alapterülete 26.847 m2.

A fejlesztést bonyolító MCS Vágóhíd Zrt. 15 milliárd forintos beruházási költséggel számol. Terveik szerint, 2016-ban indulhat a termelés az évi egymillió sertés vágására képes vágóhídon.

ENSI a komplex, technológiát és komfortot kiszolgáló gépészeti rendszerek közül cégünk a hőellátás, légkezelés, vízellátás-csatornázás, esővíz elvezetés, gázellátás, sűrített levegőellátás kivitelezésére kapott megbízást.

mohacs_vagohid

A projekt megvalósítása során kiemelt szempont a gazdaságosság, ennek szellemében a hűtéstechnológiánál, kompresszoroknál hővisszanyerést alkalmazunk, a vízellátás részben saját kútról valósul meg. A vágóhíd önálló szennyvíztisztító teleppel rendelkezik.

Már állnak a tartópillérek, sőt, már az ENSI projektmérnökei is lendületben vannak. Terveznek, szerveznek, hiszen újabb gigászi feladatok elé néznek.

A projektre 8 hónap áll csupán a rendelkezésünkre!

Kezdés: 2015. szeptember 8.
Átadás: 2016. május 5.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!