Regionális Onkológiai Centrum épül Veszprémben


Megújul a Csolnoky Ferenc Kórház

A veszprémi kórház volt szülészeti épületének a helyén épül fel ez az új, három szintes, regionális gyógyközpont.

Igényes és modern, a kor igényeinek mindenben megfelelő intézményben a duplájára bővül a fekvőbeteg osztály, a legmodernebb terápiás eljárások és a szép környezet is hozzájárulhat majd a betegek gyógyulásához.

veszpremi_regionalis_onkologiai_kozppont

Hogyan alakítják ki az új épületet?

A szabadon álló épület pincéjében kapnak helyet a sugárterápiás berendezések, a földszinten fogadják a betegeket, és itt lesz a járóbeteg-ellátás is. A fekvőbetegek az emeleten gyógyulhatnak, az épület tetőszintjén pedig, mentőhelikopter leszállóhely kerül kialakításra.

Nagy értékű, zöldmezős beruházás, jelentős támogatással

Az új épület miatt a kórház zöldfelülete nem csökken, az  épület mellett pedig felszíni gépkocsi parkoló létesül. Az új egészségügyi gyógyközpont 4,8 Mrd Ft-ból, zöldmezős beruházásként, 4,271 m2-en, EU-s és állami támogatással valósul meg.

Generál és épületgépész kivitelezők

A komplex kivitelezést a Grabarics Építőipari Kft. nyerte el, míg a gépészeti rendszerek megvalósításáért - úgymint vízellátás-csatornázás, fűtés-hűtés, szellőzés - cégünk felel.

A projektet 2015. április 15-én kezdtük el, és 2015. október 15-éig adjuk át.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!