Folyondár Vasas Sport és Táncközpont - Budapest, 2020

200 fős lelátóval, 700 m2-es küzdőtérrel, öltözőkkel, fitnesz teremmel, irodákkal, üzemeltetési helyiségekkel minden igényt kielégít az új épület.

A röpladla edzések és hivatalos versenyek tartására is alkalmas csarnokban egy külön táncterem is helyet kapott, de egyszerű, gyors átalakítással más sportágak számára is alkalmassá válik a multicsarnok. 

vasas_folyondar2

Vasas Folyondár utcai Sportcentrum, multicsarnok


2020. júniusában adták át a Vasas új, edzőcsarnokkal bővült, Folyondár utcai sportcentrumát. A röpladla edzések és hivatalos versenyek tartására is alkalmas multicsarnokban egy külön táncterem is helyet kapott, de egyszerű, gyors átalakítással más sportágak számára is alkalmas az épület.

Az új létesítményt lépcsőház köti össze a Folyondár Sportcentrum főépületével, amely 200 fős lelátóval, 720 m2-es küzdőtérrel, öltözőkkel, fitnesz teremmel, irodákkal, üzemeltetési helyiségekkel minden igényt kielégít a jövőben. 

Különlegessége, hogy az épület teteje rekortán-sportburkolatot kapott, így ez a rész is sportpályaként funkcionál, valamint a csarnok oldalában egy bemelegítő-kondicionáló rész is helyet kapott.

Az épületgépészeti kivitelezést - csakúgy, mint a Vasas Vívócsarnoknál -, itt is cégünk nyerte el.

A csarnokban megvalósult épületgépészet néhány jellemzője:

  • Az épület 4 db 120 KW gáz kazánnal van ellátva;
  • Radiátoros, padlófűtéssel, fencoil hőleadóval láttuk el;
  • 2 db 20.000 lm3 / légkezelő biztosítja a légtechnikai rendszert müködését a csarnokban és az épületben;
  • 1 db 330 KW teljesítményű folyadékhűtővel hűtjük az épületet nyári időszakban;
  • Kialakításra kerültek öltözők, fürdők és egyéb kiszolgáló helyiségek;
  • A vizesblokkok melegvíz ellátást 3 db 1000 L tartályról oldottuk meg.
Az album üres.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!