Deufol csomagolóanyag és logisztikai üzem - Debrecen, 2020

15 hektáros területen, a debreceni déli Ipari Parkbank, kevesebb mint 1 év alatt épült fel a közel 10.000 m2-es, 2 csarnokból, az ezeket összekötő épületből és a portából álló épületkomplexum, amelyet a német vállalat délkelet-európai regionális központjának szán.

A Deufol debreceni gyára Európa egyik legmodernebb logisztikai bázisa, amelynek össz. értéke eléri a 8 mrd forintot.

deufol_2

Deufol Csomagolóanyag-gyártó, csomagoló és logisztikai üzem


Deufol Debrecen - Európa egyik legmodernebb logisztikai bázisa

ENSI számára ismerős helyen, a KRONES mellett, 15 hektáros területen épült fel a Deufol új gyára. Mindkét német cég az ENSI-t választotta az épületgépészeti munkák kivitelezésére, ahol a helyi szakmai csapatunk ezúttal is remekül helyt állt.

A német Deufol vállalat délkelet-európai regionális központjának szánja a debreceni déli ipari parkban felépült gyártó és logisztikai központját. Ez lesz Európa egyik legmodernebb logisztikai bázisa, amelynek össz. értéke eléri a 8 milliárd forintot.

2019. októberében volt az alapkőletétel, májusban a bokrétaünnep, 2020 szeptemberében pedig a tervek szerint elindulhat a termelés.

Kevesebb mint 1 év alatt épült fel a 2 db, több mint 4000 m2-es csarnokból, a két csarnokot összekötő épületből és a portából álló épületkomplexum. A nagyobb csarnokban a földszinten és az emeleten több iroda és öltözőhelyiség, az épületek körül 20.000 m2-es külső tárolóterület lett kialakítva.

Épületgépészeti megoldások:

1. csarnok:

  • 2 db 120 KW kazán biztosítja a fűtést;
  • A csarnokban melegvizes termo ventilátorokkal fűtünk;

2. csarnok:

  • 3 db 120 KW kazán biztosítja a fűtéshez szükséges energiát, illetve 500 l-es bojler adja a melegvizet;
  • A földszinti és az 1 emeleti irodákban, öltözőkben fencoilok és radiátorok adják le a hőenergiát;
  • A komfort érzetet 2 db légkezelővel és egy 78 KW folyadékhűtővel biztosítjuk.
Az album üres.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!