Mit teszünk a tudástranszfer érdekében?


Stratégiai megállapodást kötöttünk a Debreceni Egyetemmel

A leendő szakmérnökök gyakorlati képzése érdekében szorosan együttműködünk a Műszaki Karral, és folyamatosan fogadjuk az Egyetem által kijelölt hallgatókat a képzettégi szintjüknek megfelelő, hat hetes szakmai gyakorlati képzés és tapasztalatszerzés céljából. 

DEBRECENI EGYETEM, Műszaki Kar

Gyakornokként is várjuk a mérnök hallgatókat

Nemcsak hasznos szakmai és vállalati tapasztalatra tesznek szert nálunk a mérnök hallgatók a gyakornoki program keretében, hanem sokan meg is találják a munkahelyüket is a diploma megszerzését követően. 

ENSI gyakornoki program

Jutalmazzuk a friss diplomás épületgépész mérnök tehetségeket. 

Az Országos Magyar Épületgépész Napokon - a diplomamunkájuk alapján - jutalmazzuk a legjobbakat, akiket egy rangos szakmai zsűri értékel. Az első három helyezettet cégünk minden évben kiemelt díjazásban részesíti. 

Jutalmazzuk a friss diplomás épületgépész mérnököet

Segítjük a pályakezdők pályára állítását

A már végzett, de még gyakorlat nélküli, kezdő mérnököknek is lehetőséget adunk. Nálunk nem a tapasztalat, hanem a szakma iránti elkötelezettség, a tanulási képesség és a szorgalom számít.  

Kezdő mérnököket is felveszünk!

Külső és belső képzésekkel is elősegítjük a kimagasló tudást

Nagy önállóságot adva, de támogatás mellett, külső és belső képzésekkel is erősítjük a gyakorlati tudást és a legújabb szakmai ismeretek megszerzését. 

Már 2 alkalommal elindítottuk az ENSI Akadémiát!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Képzések az ENSI-ben.​​​​​​​

NYÍLT Napokat szervezünk az ENSI-ben

Rendszeresen szervezünk nyílt napokat, ahol az épületgépész egyetemi hallgatók találkozhatnak a munkatársainkkal. A barátságos légkörű beszélgetés mellett mindig mutatunk nekik valami olyat, amit csak nálunk láthatnak.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Nyílt Napok az ENSI-ben!​​​​​​​​​​​​​​

Erősítsük a szakma ismertségét, szeretetét és a rangját


Kiemelt támogatója vagyunk az OMÉN rendezvénysorozatnak

Az ENSI Kft. lassan egy évtizede kiemelt támogatója az épületgépész szakma legrangosabb éves eseményének, az Országos Magyar Épületgépész Napoknak (OMÉN), amely 2023-ban először, egy teljes hónapra bővült novemberben. 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Az ENSI kiemel támogatója az OMÉN rendezvénysorozatnak.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Támogatjuk az épületgépész szakma évkönyvének kiadását

Az elsők között karoltuk fel és támogattuk az „Épületgépészet Évkönyve” első kiadásának megjelenését, mivel céljaink találkoztak: "Erősítsük a szakma ismertségét, szeretetét és a rangját." Szerzőként is részt vállalunk a kiadvány megjelentetésében.  

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Épületgépészet Évkönyve​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Aktív szerepvállalás az Épületgépész Szimbólum Alapítványban

Az elsők között karoltuk fel és támogattuk az „Épületgépészet Évkönyve” első kiadásának megjelenését, mivel céljaink találkoztak: "Erősítsük a szakma ismertségét, szeretetét és a rangját." Szerzőként is részt vállalunk a kiadvány megjelentetésében.  

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Épületgépész Szimbólum Alapítvány​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!