Óriási sportkomplexumot épít az ENSI Oroszországban!


Oroszországból szeretettel - BÚÉK!

2013.december 30


Duplán koccinthatunk, ugyanis nemcsak az új évet ünnepelhetjük, hanem első oroszországi sikereinket is. Az első csapat jól vizsgázott.  

Lipeckben dolgozó munkatársaink - a téli időjárás és a szoros határidők ellenére -, ütemterv szerint és sikeresen fejezték be az épülő sportkomplexum munkálatainak első fázisát, így méltán ünnepelhették az új év kezdetét. December végén, időben és kiváló minőségben adtuk át a multifunkcionális sportcsarnok és az uszoda alatti csatornázást is.

2014-ben folytatjuk a hálózat építését a jégcsarnok alatt, mint ahogy megkezdjük a munkát az épületek belsejében, az uszodában és több más épületben. Cégünk bízik abban, hogy a munka épp oly hatékony és sikeres lesz az új évben is, mint amilyen volt az 2013-ban. Új kihívások és új sikerek állnak előttünk!

Számos fotót és videót készítettünk a Lipecki projektünk haladásáról, amelyet itt tekinthet meg.

Már a helyszínen dolgozik az ENSI orosz csapata

2013. november 27.


Hosszú előkészítő munka után megkezdődtek az oroszországi  Multifunkciós Sport és Szabadidőközpont helyszíni munkái az épületgépészek számára is.

Az ENSI orosz szakembergárdája már több hete Lipeckben dolgozik, vezetőink szervezik és irányítják a munkát.

Oroszországi óriás beruházás - magyar kivitelezéssel!orosz_zaszlo

2013. november 12.


Az orosz állami beruházás keretében megvalósuló "Rolling Stones" néven ismertté vált sportkomplexumot magyarok tervezték és magyarok nyerték meg a kivitelezést is.

Az ENSI Kft. magyar gépész fővállalkozóként egy olyan sport- és szabadidőközpont kivitelezésének nyertes kivitelezője, amelynek méretei Oroszországban is "párját ritkítja".

Lipeck város az Orosz Föderációban megközelítőleg 450 km-re délre fekszik Moszkvától. Lipeck megye és a lipecki járás központja (Lipeck)

A város dél-nyugati kerületében lévő Ifjúsági Park területén már megkezdődött az Oroszországban példa nélkülinek számító, "Rolling Stones", azaz "Guruló Kövek" Sportkomplexum építési munkálatai.

A magyar fővállalkozó a Market Zrt. már hozzálátott az építéshez, folynak az első ütem munkálatai, hamarosan befejeződnek a földmunkák. Cégünk, az ENSI Épületgépészeti Kft. mint alvállalkozó, részt vesz a sportkomplexum fűtési, légtechnikai, csatornázási és vízellátási rendszereinek kivitelezésében.

A Sportkomplexum összterülete 60.000 m2

  • A komplexum részét képezi egy 1.000 férőhelyes lelátóval ellátott uszoda, 50 méteres,
  • 10 rajtköves medencével, ugró toronnyal;
  • egy 3.000 férőhelyes lelátóval ellátott labdajátékok lebonyolítására szolgáló többfunkciós terem;
  • egy 6.000 férőhelyes lelátóval ellátott jégcsarnok;
  • egy küzdősportok űzésére szolgáló terem;
  • egy gyakorló jégpálya és egy sportegészségügyi vízi központ.

Az Aréna a jégpálya felengedése nélkül rövid idő alatt alkalmassá tehető koncertek, kiállítások, vásárok és különböző szintű tanácskozások megszervezésére.

A főépületek közötti terek alatt 350 férőhelyes mélygarázs, kávézók, sportruházatot és sporteszközöket árusító üzletek, kioszkok kerülnek kialakításra. A földfelszínen további 1.500 férőhelyes parkoló várja a látogatókat.

A "Rolling Stones" Sportkomplexum átadására várhatóan 2015 őszén kerül sor.


Kapcsolódó cikkek:
Magyar sportcsarnokok orosz exportra
Nyertes magyar terv alapján épülhet az oroszországi Lipeck város sportkomplexuma
Íme az év legnagyobb magyarországi üzlete

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!