National Instruments fejlesztés Debrecenben


A beruházással nemcsak az ENSI Kft. nyert!

Röviden a beruházóról:

A National Istruments vállalatot 1976-ban, Texas államban alapították (Austin). A mára már piacvezetővé vált nemzetközi vállalat a mérés- és irányítás automatizálás területén vívta ki magának a világ elismerését. Árbevétele  2012-ben 2,17 billió USA dollár volt, és közel 7,000 munkatárs dolgozik a vállalatnál.

A National Instruments Corporation 2001-ben hozta létre első tengerentúli gyártóbázisát Debrecenben.

Az elektronikai eszközök gyártására koncentráló NI Hungary Kft. megalakulása után konstans növekedésbe kezdett, és mára már több mint 1000 alkalmazottat  foglalkoztat 13 különböző területen.

ni44

ni34

Debrecenben gyártják az NI hardvertermékek több mint 90%-át, ám a hardvergyártás mellett helyet kapnak Európát, Ázsiát és Amerikát kiszolgáló központjai is, mint az IT, a jog, a pénzügy és a Service Center. A gyártás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a kutatás-fejlesztésre. A  Debrecenben működő NI ma már európai tudásbázis központtá nőtte ki magát.

A 2013. novemberében megkezdett bővítése során, a National Istruments ismét modern, és jövőt építő beruházásba kezdett.

Az amerikai központú cég a bővítés során is hosszú távra tervez, és szem előtt tartja a  gazdaságos üzemeltetést és a fenntarthatóságot.

„A” osztályos irodaházat építtet, minőségi belső anyagok felhasználásával, környezettudatos technológiák alkalmazásával. Modern és jövőt építő beruházás készül itt minden tekintetben.

A projektet az ENSI Kft. épületgépész szakemberei 2013. novemberében kezdték meg, és 2014. májusában adják át.


További infó az National Istruments vállalatról:
http://hungary.ni.com/debrecen
http://hungary.ni.com/

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!