Mikulás ünnepség - 2015  

Megint itt járt a Mikulás :)

2015 december 4-én több mint 20 csillogó gyermek szempár várta a Mikulást az ENSI-ben. A szülők Nemcsak Budapestről, hanem Nyíregyházáról, Bátonyterenyéről, valamint Békés és Szolnok mellől is elhozták a gyerekeket! A legfiatalabb alig múlt 9 hónapos, a legidősebb 14 éves volt.

Fél hatkor, amikor már forró volt a hangulat, betoppant a Mikulás, aki megénekeltette a gyerekeket, meghallgatta a verseket, mert volt ám aki verssel készült! Mi van a Mikulás hátizsákjában? Kérdezték a csöppségek. Nagy volt a várakozás, amikor az egyedi, névre szóló, piros mikulászacskóban lévő kis ajándékcsomagokat egyenként adta át a nagy szakállú Mikulás bácsi.

A kis Ágoston Örs, aki a legtöbb képen látható, buzgón segédkezett a Mikulásnak, aki már a múlt évben jó barátságba került vele. Ügyvezetőnk is kapott ajándékot. Jó gyerek volt? Nézd meg, mi van a kezében! Kis virgács és csokimikulás :).

ensi_mikulas1
ensi_mikulas1
ensi_mikulas1
ensi_mikulas1
ensi_mikulas1
ensi_mikulas1
ensi_mikulas1
ensi_mikulas1

Nézzétek meg a képeket! Tündéri gyerekmosolyok, várakozás és felhőtlen öröm az arcokon! De jó ezt látni!!! Minket, felnőtteket is elkápráztatnak a gyerekek, és átjár bennünket is a boldogság. Felejthtetlen pillanatok voltak!

Köszönet!

Illés Istvánnak, a Mikulásnak, Péternek és Melindának, az ENSI-s lányoknak és Lacinak, ügyvezetőnknek a sok szervezést, az összefogást, a szülőknek a partnerséget, hogy mindezt megélhettük - együtt. Megérte? Ez nem lehet kérdés!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!