Megnyitott az ÁRKÁD bevásárlóközpont


Szeptember 19-én átadják a teljesen megújult, kibővült Árkádot, Magyarország legnagyobb Bevásárlóközpontját!

2013. szeptember 18.


Az Örs vezér téri ÁRKÁD MEGA projekt minden szempontból!
A régi épület korszerűbbé válik, amit egy újabb épülettel toldottak meg. Bérbe adható területe 68,000 m2, amelyből az új épületre több mint 20,000 m2 jut, és amely mögött nem kevesebb, mint 80 millió eurós (kb. 24 milliárd Ft) beruházás áll.

Szeptember 19-e nagy nap az ÁRKÁD és az ENSI Kft. életében is. Miért is? Mert az Örs vezér téri ÁRKÁD (az új épület a felújítottal együtt) a nyitás után Magyarország legnagyobb kereskedelmi központjává vált, megelőzve ezzel az eddigi legnagyobb hazai bevásárlóközpontokat, a Westend City Centert és az Arena Plazat is.

A megújult, kibővült ÁRKÁD régiós szinten is kiemelkedő méretű és megjelenésű létesítmény, amelynek az épületgépészeti munkáival az ENSI Kft. lett megbízva, és amelyet sikeresen teljesített éppen úgy, mint a szegedi ÁRKÁD esetében is.

Az új bevásárlóközpont atmoszférájával, térkialakításával, bérlői üzletpolitikájával nemcsak kiszolgálja, hanem erőteljesen alakítja is a társadalmi igényeket és a vásárlói szokásokat.  Páratlanul sok lehetőséget kínál az élményszerű vásárlásra, vendéglátásra, szórakozásra. Az ÁRKÁD teret ad a vágyainknak.  Sajtóhír az Örs vezér téri ÁRKÁD megnyitásáról.

Gépész szempontból, terv szerint zajlott a munka mindvégig. Mindez nem kis feladatot rótt a kivitelezőkre, többet között ránk sem, mivel a régi üzletek a felújítás alatt is  zavartalanul  működtek.

ÁRKÁD Bevásárlóközpont - ami a színfalak mögött van, azaz a gépészet.  Indítsa el a videót!

  ÁRKÁD Bevásárlóközpont - MEGA projekt minden szempontból!
 Bérbe adható terület 68,000 m2
 A régi épületben bérbe adható terület 48,000 m2
 Az új épületben bérbe adható terület 20,000 m2
 Parkolóhelyek száma 1,600

Több mint 200 szaküzlet, kávéház, vendéglátóhely várja a plázázni vágyókat.

Kapcsolódó cikkek:

  1. "A legnagyobb MALL Magyarországon"
  2. Az év eseménye - Átadták a megújult Árkádot!
  3. Egy év múlva MEGAPLAZA lesz
  4. Építőipari Nívódíjat kapott a szegedi ÁRKÁD Bevásárlóközpont
  5. ÁRKÁD Bevásárlóközpont, Bp., Fotógaléria
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!