Magyar Épületgépészek Napja, 2014


nemeth_laszlo_kituntetesÜnnepélyes díjátadások

Az épületgépész szakma idén november 27-28.-án tartotta meg az év legrangosabb szakmai találkozóját, a Magyar Épületgépészek Napját.

A sok színes program mellett, idén is elismerték a szakma különböző területeinek legjobbjait (oktató, tervező, kivitelező, stb).

2014-ben Németh László, az ENSI Kft. ügyvezetője kapta meg az "Év Épületgépész Kivitelezője" díjat.

Örülünk az elismerésnek és büszkék vagyunk rá!

2014_evi_dijazottakdiplomadijazottak_ajandekatadas
 Az épületgépész szakma díjazottjai 2014-ben. Mindenkinek gratulálunk!  A legjobb diplomamunkákért oklevél és Ipad2 volt a jutalom, amit ügyvezetőnk adott át.

Nemcsak a szakmáról szólt ez a két nap!

Tudjuk, nem mindenki vehetett részt a bálon, aki szeretett volna ott lenni, ezért készíttettünk egy videót, hogy aki kimaradt, mégis csak részese lehessen a "legforróbb", legizgalmasabb báli pillanatoknak! Megnézheti például, hogy mivel és hogyan kápráztatta el a részt vevőket Szász Kitti labdazsonglőr, a többszörös freestyle foci világbajnok.

Danny Blue mentalistát már 2013-ban megismerte a szakmai közönség, ahol megmutatta különleges képességét. Most konferansziéként cégvezetőnk mellett biztosította a jó hangulatot. A többi érdekességet nem is áruljuk már el, inkább nézze meg a videót!


 

Lájkolja facebook oldalunkat, hogy mindig értesítést kapjon a legfrissebb eseményekről, és ossza meg a videót minél több ismerősével, akinek örömet szerezhet ezzel!

laci_danny_blue_konferansziek

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!