Magyar Épületgépészek Napja, 2013


Épületgépészek oktatási napja, nemzetközi konferencia, kiállítás és bál hotel_corinthia_budapest

2013. november 21-22. / Corinthia Hotel Budapest *****

A rendezvény fő támogatói: ENSI Kft., ÉMI Kft.


"Élhető épületek"

Talán nem véletlenül lett ez a mottója az immár 18. alkalommal megrendezésre kerülő Magyar Épületgépészek Napjának, ahol méltó keretek között köszönthettük egymást szakmabeliek, és az épületgépészetben érintettek széle köre.    

Élhető épületek. Mit jelent ez a mai korban? Változott, változik-e a minőség fogalma, tartalma? Mi, gépészek mit tehetünk a fenntarthatóság érdekében?

Az előadók különböző aspektusokból tekintettek vissza, de főként előre, a fejlődést, a fenntarthatóság megvalósításának lehetséges módjait kutatva és bemutatva a szakma számára. Természetesen, ezek a napok egy kicsit arról is szólnak, hogy a szakma képviselői együtt legyenek, régi kapcsolatok erősödjenek vagy újak köttessenek. Az is fontos, hogy egy kicsit kiszakadván a mindennapokból, üdvözöljük, elismerjük egymást hivatalosan vagy egy erős, baráti kézfogással.

Öt csillagos hotel, öt csillagos élmények

Cégünk, mint a rendezvény egyik fő szponzora, két különlegességgel lepte meg a részt vevőket. Elhoztuk magunkkal azt a sportolót, aki évek óta nemcsak teljesítményével, de személyiségével is megnyerte az országot. Elhoztuk Michelisz Norbertet , a világbajnok autóversenyzőt, 2013. legnépszerűbb sportolóját és - természtesen - Norbi versenyautóját i s, hiszen ők együtt érték a kiváló eredményeket.

Ezen az estén Norbi mellé meghívtuk a híres mentalistát - Danny Blue-t is , hogy elkápráztassuk a közönséget.

Bár mi, műszaki szakemberek a reális gondolkodók csoportjába tartozunk, mi is szeretjük a kis  csodákat, élvezzük, ha néha bennünket is elvarázsolnak, vagy feltehetjük magunknak a nagy kérdést, "hogyan is működik?" vagy hiszem, ha látom! És láttuk és élveztük a varázslatot.

ÉPGÉP Nap, 2013, Németh László ENSI Kft. ügyvezető igazgató, Danny Blue mentalista és Michelisz Norbert autóversenyző világbajnok a színpadon

Danny Blue, a gondolatolvasó közel fél órás produkciója alatt, után elgondolkozhattunk azon is, mire is képes az emberi elme. Sokáig téma volt a szokatlan produkció és amit megtapasztaltunk.

ÉPGÉP Nap, 2013., - Mindenki követi Danny Blue instrukcióit. Hogy ennek mi lesz a vége, még senki sem tudja, de azt látjuk, a gépészek nyitottak, együttműködőek, és élvezik a dolgot.

... és még néhány kép a rendezvényről

ÉPGÉP Nap, 2013. - Oktatási nap a Műszaki EgyetemenÉPGÉP Nap, 2013. - Szakmai kiállítás a Corinthia ***** Hotelben
ÉPGÉP Nap, 2013. - Szakmai konferenciaÉPGÉP Nap, 2013. - Díjátadások, elismerések
ÉPGÉP Nap, 2013. - Szépen terített asztalok vártak bennünket a bálterembenÉPGÉP Nap, 2013. - Időutazás a reneszánsz világába, majd vacsora, tánc
 

Fotók forrása: http://www.dportal.hu/talalkozzunk

Még több fotó >>

Jövőre is találkozunk. Találkozzunk!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!