Indoor Üzleti Liga  

Versenyben vagyunk!

"Szeretjük a focit! Nézni is, ám játszani még inkább."

A szabadidejükben is összejáró fiatal munkatársaink zöld utat kaptak az ENSI focicsapat megalakítására, és az Indoor Üzleti Liga országos, céges, labdarúgó bajnokságba történő benevezésre.

"A tehetség nyeri a meccset, de a csapatmunka és az értelem nyeri a bajnokságot".  M. Jeffrey Jordan

Ebben az évben 5 meccsen mérte meg tudását a kék mezben játszó csapatunk. Lássuk, kik is képviselték az ENSI-t?

foci2

Egy versenyben az első meccs mindig emlékezetes

Így volt ez velünk is. Nagy lendülettel, igen erősen kezdett a csapatunk. Éppen csak a pályára léptünk, be se melegedtünk, és még csak az első percben voltunk, amikor Újvári Tominak köszönhetően, óriási gólt rúgtunk.

Ellenfelünk még fel sem ocsúdott az első gól után, már is egy újabbat varrtunk a hálójába. Ezúttal Fehér Peti volt a labda mestere, így az 5. percben már 2:0 volt az eredmény a javunkra. Micsoda hajrá! És alig telt el további két perc, újra betalált a labda! Bravó Horváth Attila!

Mi lesz itt még fiúk? Ilyen gólzáport nemigen lát  szurkoló a pályán. Vagy ez lenne a lelkes lányaink bíztatásának direkt hatása? Igaz, ami igaz, HAJRÁ ENSI-től volt hangos a terem. Bizony, jó érzés lehetett az ENSI színeiben rúgni a labdát is, meg szurkolni is. A 10. percen belül voltunk, és már 3:0-ra vezettünk. 

Játékosaink ilyen kezdés után kicsit meg is pihentek, meg is nyugodtak, hiszen 3:0 az 3:0! Nem igaz? Az első félidő fölényes győzelme után csapatunknak viszont kissé össze kellett szednie magát, mivel az Öko-dízel Középtisza játékosaiban is fellángolt a győzni akarás. Keményen küzdöttek, kapuba is találtak, méltó ellenféllé váltak. A végjáték izgalmasra sikerült, ám az ENSI-s fiúk első meccsük győzelmét ünnepelhették, amely végül 3:2 -vel zárult. Szép volt fiúk! Csak így tovább!

 Mérkőzések és eredmények - Indoor Üzleti Kupa, Székesfehérvár,  2012. - február 25.
 CsapatokEredmény

ENSI Épületgépészet

 Öko-dízel Középtisza 3:2

ENSI Épületgépészet

 Antalis Hungary Kft. 5:0

ENSI Épületgépészet

Ubichem Kutató Kft. 2:3

Magyar Minőségellenőrzési Kft.

 ENSI Épületgépészet 7:1

Nilfisk-Nagykanizsa

ENSI Épületgépészet‌2:0

 Izgalmas, emlékezetes pillanatok

foci3

foci5

foci10

foci8

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!