Az oklevél tulajdonosa, az ENSI Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

"A" minősítés

2019. október 15.
Az oklevél tulajdonosa, az ENSI Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője

Ezt a minősítést az 1 milliárd Ft feletti árbevétellel rendelkező cégek kategóriában, a magyarországi cégek csupán 1,65%-a érte el!

Az OPTEN Kft., 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője


Az alkalmazott kockázati modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok alapján. 

Az ENSI Kft. "A" minősítű OKLEVELET kapott, amely azt jelzi, hogy az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

Ezt a minősítést az 1 milliárd Ft feletti árbevétellel rendelkező cégek kategóriában, a magyarországi cégek csupán 1,65%-a érte el! 

ENSI Kft. - Oklevél
 

Az OPTEN Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedt cégminősítési módszertan

Az OPTEN Kft. céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A hitelbiztosítók elfogadják az OPTEN Kft. Cégelemzésében szereplő hitelkeret-maximumot a nem nevesített követelésekre. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva.

Cégpolitikánkból...


  • Az ENSI Kft. dinamikusan növekvő, ugyanakkor biztonságra törekvő középvállalat.
  • Stabil pénzügyi háttérrel rendelkezünk, szigorúan kontrollált gazdálkodást vezetünk.
  • Célunk, hogy projektjeinkhez a jövőben is megtaláljuk a szakmailag igényes és pénzügyileg megbízható megrendelőket. 
  • A megbízhatóság és a jó teljesítés révén biztosítsuk az elégedettséget és a fejlődést üzleti partnereink, munkatársaink és a magunk számára is.

ENSI = Múltunkra alapozunk, a jelenben élünk, ám a jövőt építjük! 


Ez csak is hosszú távú, megbízható üzleti kapcsolatokkal lehetséges. Erre törekedtünk a múltban, erre törekszünk a jelenben, és erre fogunk törekedni a jövőben is.

​​​​​​​
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!