HENKEL megbízások - Környe után Körösladány


Henkel - ENSI projektek, 2011 - 2014

Az első HENKEL megbízásunk

A Henkel Magyarország Kft. több nagyszabású beruházást hajtott végre Magyarországon az elmúlt években. Ezek közül, cégünk nyerte el a Tatabánya-Környe Ipari Parkban megvalósított ragasztógyár szereléstechnológiai kivitelezését.

A létesítmény 10 hektáron fekszik, a beépített terület 15.000 m². A gyártóüzemeken és a raktáron kívül modern irodák, öltözők, kiszolgáló helyiségek és étterem kapott helyett a létesítményben.

A komplexum tervezett beruházási költsége közel 4,5 milliárd forint volt. A gyár egy év alatt készült el, amit 2012-ben adtunk át. A HENKEL elégedett volt velünk, hiszen újabb megrendelést kaptunk tőle.

Környe után Körösladány

Persil, Silan, Tomi, Bref. Ugye ismerős? Csak néhány jól csengő márka, avagy HENKEL termékek a körösladányi gyárból.

2013-ban fejeződött be az a beruházás, melynek során egy teljesen új gyártástechnológiát alakítottak ki a körösladányi gyárban mosószerek előállításához. A fejlesztés kapacitásbővítéssel járt. A Laundry & Home Care üzletágon belül ez volt a konszern egyik legnagyobb beruházása, és még nincs vége.

Cégünk jelenleg a 13.000 m²-es üzem és több raktárépület komplex épületgépészeti kivitelezésén dolgozik, beleértve a szennyviz, víz, hűtés, tűzivíz, szellőzés, hő- és füstelvezetés kiépítését is.

Néhány műszaki megvalósítás:

  • 8 db folyadék hűtő,
  • 6 db légkezelő,
  • 9 db füstelszívó ventilátor,
  • 24 db kapulégfüggöny kerül beépítésre.
  • A kiépített rendszer 870 kW fűtési teljesítményre és 1000 kW hűtési teljesítményre lesz képes.

A május 28-án megkezdett munkálatokkal nagyon jó ütemben haladunk. Terveink szerint, szeptember közepén be is fejezzük azt.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!