Folyamatosan fejleszt a Nestlé
13 Mrd forintos fejlesztés - és még nincs vége!

A Nestlé Hungária Kft. gyárait folyamatosan bővíti, korszerűsíti.

Az elmúlt években a Vas megyei Bükön több beruházást valósítottak meg. Cégünk - az ENSI Kft. - a 2012-es, és a legújabb, 2013-as Nestlé fejlesztésben is a nyertes épületgépész kivitelező.

nestle

2012. - Európa legnagyobb állateledel gyárkomplexumát hozta létre

A Nestlé a 13 Mrd forintos büki fejlesztésével Európa legnagyobb állateledel gyárkomplexumát hozta létre. A beruházás során 5 000 m2-rel növelték a gyár alapterületét, amely így összesen 55 000 m2-re bővült. Az új épület megfelel a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak. A gyár nem növeli a gőz- illetve vízkibocsátását. A biofiltereknek és zajfogó falaknak köszönhetően, a Nestlé nemcsak alkalmazkodik, hanem vigyáz is a városra.

A vállalat a négy új beállított gyártósorával képes lesz megduplázni a Nestlé Purina alutasakos állateledeleinek gyártókapacitását, és 150 fővel növelni a foglalkoztatottak számát.

A Nestlé büki gyárának 2012. évi fejlesztése az ENSI szemszögéből

Nedves üzemraktár: 1,500 m2
Gyártócsarnok: 4,000 m2

Valamennyi épületgépészeti és technológiai kivitelezési munkát mi végeztünk el (INOX technológiai ellátó vezetékek kiépítése).

Feladatok: Épületen kívüli és épületen belüli tűzi vízhálózat, spinkler, vízfüggöny, fűtés, víz, szennyvíz, technológiai szennyvíz, esővíz elvezetés.

Technológia: sűrített levegő, technológiai hűtés, technológiai kezeltvíz, légtechnika, technológiai légtechnika.

Határidők: Kezdés: 2012. július, befejezés 2012. december

A decemberi munka lezárását követően, az ENSI Kft. megnyerte a Nestlé következő beruházásának épületgépészeti munkáinak kivitelezését is.

2013. - RDC magas raktár, iroda és szárazüzem épül

A Nestlé nem állt le a beruházással, mivel 2013 januárjában újabb projektmegvalósításba kezdtünk: Egy 5,000 m2-es RDC magas raktár, iroda és szárazüzem bővítés épületgépészeti munkáinak vagyunk a generálkivitelezői.

(RDC = zsákos szárazáru, kutya, macska eledel).

Várhatóan, 2013. áprilisában már be is fejezzük a munkát.

Hogyan takarékoskodik a Nestlé?

nestle_buk4

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!