Dévai Mikulástúra 

Mi is csatlakoztunk a Dévai Mikulástúrához - mert adni jó!

A "Dévai Mikulástúra" majdnem 10 évvel ezelőtt kezdte meg tevékenységét. A karitatív akció keretében Böjte Csaba ferences szerzetes árvaházainak, otthonainak és egyéb intézményeinek csillogó szemű lakóihoz látogatnak el, hogy a számunkra összegyűjtött ajándékokkal, adományokkal segítsék a mindennapjaikat, és boldogabbá tegyék az ünnepeket.

Erdély területén ma körülbelül 17 bentlakó és közel 35 napközi otthon mellett anyaotthont, óvodát, általános és szakképző iskolát, középiskolai és egyetemi kollégiumot működtetnek. A hálózaton belül napjainkban több mint kétezer gyermekről gondoskodnak, őket látogatják és ajándékozzák meg.

Idén mi is segítettünk.

Cégen belül, egyik kollégánk, Szilágyi Gergő kezdeményezte, fogta össze, és szervezte meg a gyűjtési, adományozási akciót. Sokan segítettek, főleg pénzbeli adománnyal, amelyből Gergő elsődlegesen tartós élelmiszereket vásárolt. Gyorsan irodai archiváló dobozokba raktuk őket, és hamarosan meg is érkeztek a csomagok, amelyekkel sok kisgyerek arcára varázsolhattunk boldogságot.

A kis csöppségek és nevelőik fotókkal örvendeztettek meg bennünket, így nekünk is megjött a Mikulás:)

Nyáráz Remete Otthon, itt 34 gyermekről gondoskodnak.

madefalva_gyermekotthon

Mádéfalva Otthon, ahol 14 gyermeknek nyújtanak napközit, ellátást az esti órákig.

nyaraz_remete_otthon_

Köszönjük Gergő kezdeményezését, munkáját, és cégünk munkatársainak az adományokat!

Mert adni jó!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!