Beköltözött a Market Építő Zrt. az új irodaházába


Referencia Székház

A Market Építő Zrt. legújabb, hatodik székházát saját maga tervezte, és a Market 6. nevet kapta. Az előző, és az azt megelőző Market Irodaház gépészeti kivitelezését is cégünk nyerte el. 

A III. kerületi Bojtár u. 51. szám alatt található új, referencia székház négy szintes, 5.500 m2-es, parkosított, szép kerttel, és 124 autónak helyet adó felszíni parkolóval nagyon gyorsan, nyolc hónap alatt készült el. 

A Market új székháza kívül-belül egyedi megjelenésű. Közel félszáz olyan különleges megoldás jellemzi az épületet, beleértve a gépészetet is, amelyek egyedülállóvá teszik azt.  Láthatóvá tették a gépészetet is, így az ENSI munkája is mindig szem előtt lesz :) 

Az új irodaház egyben a Market Referencia Székháza lesz, amely BREEAM minősítésen megy keresztül, és célként a „Very Good” kategóriát határozták meg.

market_szekhaz1_2020 (1)

marketszekhaz6kkkkk

marketszekhaz6kkkkkk

marketszekhaz6

marketszekhaz6k

marketszekhaz6kk

marketszekhaz6kkk

Néhány információ az épületgépészetről:

  • Az épület távfűtésről van ellátva. A fűtés 500 KW, a melegvíz termelés 65 KW teljesítményű hőcserélővel történik.
  • A 3 db légkezelő 176 KW, a padlókonvektorok 29 KW, mennyezetfűtés, klímagerendák 153 KW teljesítménnyel lettek betervezve.
  • A földszinten padlófűtés, a kisegítő helyiségekben radiátor került elhelyezésre.
  • Az épület hűtése egy 500 KW teljesítményű folyadékhűtővel lett megoldva.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!