Miért érdemes felkeresni bennünket az állásbörzéken?


allasborze_debrecen_2016_2kep


Mert egy állásbörze jó alkalom arra, hogy:

  • Megismerd a cégünket, a projektjeinket és az aktuális álláslehetőségeket.
  • Találkozhatsz cégünk HR-vezetőjével és a munkatársainkkal.
  • Kérdezni is szabad, sőt, érdemes! Szívesen válaszolnak, és időnk is lesz Rád.  
  • Itt nincs interjú, ez itt nem vizsga, nem felvételi. Tét nélkül lehetett beszélgetni.
  • Leadhatod az önéletrajzodat, a jelentkezésedet is.  

Lemaradtál az állásbörzéről? 

Minden nyitott állásunkról oldalunkon részletes leírást találsz, és az oldal alján lévő űrlapon egyszerűen és gyorsan jelentkezhetsz.

Aktuális állásajánlatainkról itt tájékozódhatsz.

Milyen állásbörzéken szoktunk részt venni? 


BME, DE, PTE, HVG, és a Szakmák Éjszakáján is rendszeresen ott vagyunk. Nézd meg a fotókat, legközelebb téged is várunk!

allasborze-bme-2018-pk
pte_2017
de_allasborze_2017_2

Covid alatt is biztonságban vagy!


Ugye Te is tapasztaltad, hogy a hagyományos állásbörzék online börzékké alakultak. Ezekben nem vettünk részt, nem éreztük, hogy többet adna, mintha közvetlenül vennénk fel a kapcsolatot egymással. 


Több lett a telefonos és online interjú, és Covid biztos lett a személyes találkozó!

Gyakoribbá váltak a telefonos és az online interjúk nálunk. Nemcsak időt, sok utazást is megspóroltunk ezzel a jelentkezőinknek. COVID biztossá tettük a munkahelyünket.

Pofesszionális légszűrőket telepítettünk az irodákba, a tárgyalókba és a helyszíni irodakonténerekbe, mindenütt fertőtlenítőket tettünk ki, és amire még büszkék vagyunk, hogy az ENSI-nél az átoltottság folyamatosan az országos átlag felett van. 2021 augusztus elején 86%-os volt! 

Vigyázunk magunkra, vigyázunk másokra!

Nem kell börze, sőt, még pályázat sem kell ahhoz, hogy jelentkezhess hozzánk!


Az "Állásajánlatok" oldal alján lévő űrlapon, vagy itt, egy picivel lejjebb elküldheted az önéletrajzodat és a motivációs leveled. Csak válaszd ki a Neked való állást, vagy az "egyéb pozíció érdekel" lehetőséget, és írd meg, milyen munka is érdekel Téged. Ne felejtsd el csatolni a kért anyagokat sem.

Több mint 120 fős cégünk sok fiatallal, rengeteg projekttel, igazi fejlődési lehetőséggel vár!


Építkezz velünk, építsd a jövőd az ENSI-vel!

Jelentkezés állásajánlatra

[{"field": "name","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck add meg a neved!"}},]},{"field": "phone","validators": [{"type":"Regexp","regexp":"\\+[0-9]{2} [0-9]{2} [0-9]{3} [0-9]{3,4}","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck helyesen adja meg a telefonsz\u00e1mot!"}},]},{"field": "job","validators": [{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck v\u00e1lassz munkak\u00f6rt!"}},]},{"field": "email","validators": [{"type":"EmailAddress","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck \u00e9rv\u00e9nyes email c\u00edmet adj meg! pl.: pelda@pelda.hu"}},{"type":"NotEmpty","messages":{"hu":"K\u00e9rj\u00fck adj meg egy email c\u00edmet, amin el\u00e9rhet\u00fcnk!"}},]},]
[]
Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!