Állásbörzék

Miért érdemes felkeresni bennünket az állásbörzéken?


Az ENSI Kft. 1994-ben alakult, magyar tulajdonú épületgépészeti kivitelező középvállalat, jelenleg a legnagyobb szakcég a hazai piacon. Az ENSI-csoport 2021-ben több mint 120 alkalmazottat és 550-600 főt foglalkoztat.  

bme_allasborze_2017_5

Mert egy állásbörze jó alkalom arra, hogy:

 • Megismerd a cégünket, a projektjeinket, az aktuális álláslehetőségeket.
 • Találkozz cégünk HR-vezetőjével és egy fiatal munkatársunkkal, egy mérnökkel, aki a közvetlen tapasztalatairól is mesélhet.
 • Itt nincs interjú! Kötetlenül beszélgethetsz velünk.
 • Szabadon kérdezhetsz, és megismerheted a cégünk által nyújtott lehetőségeket.
 • Leadhatod az önéletrajzodat, jelentkezésedet is.  

Aktuális állásajánlatainkról itt tájékozódhatsz.

 BME Állásbörze - 2018. március 21-22.

A korábbi évekhez hasonlóan, az ENSI idén tavasszal is képviseltette magát a BME Állásbözén, ahol rendkívül sok érdeklődő szerzett bővebb információt cégünkről, valamint aktuális munkalehetőségeinkről.

Idén Mizsei Péter HR vezető, valamint Erős Petra HR brandépítő kollégáink képviselték csapatunkat. Mi az érdeklődők kezét a börze után sem engedjük el, hanem folyamatos információval látjuk el őket, valamint érdekesebbnél érdekesebb rendezvényekkel is készülünk a számukra.

Ilyen esemény lesz az ENSI Stadion Túra, ahol bemutatjuk az irodánk helyszínéül is szolgáló Groupama Arénát épületgépészeti szempontból. A túra tervezett időpontja május első hete.

Várunk csapatunkba téged is, ha lemaradtál az állásbörzéről az sem baj, küldj önéletrajzot Mizsei Péter HR vezetőnknek ide: allas@ensi.hu, és építs te is karriert az ENSI-nél.

bme_2018_03_22_1_

untitled_design_1_

BME Állásbörze - 2017. október 11-12.
Cégünk évek óta ott van a börzén, de még soha nem volt ilyen nagy az érdeklődés, mint idén. Ez talán nem véletlen, hiszen az építőipar óriási lendületben van, és egyre több mérnökre, jó szakemberre van szükség. Napjainkban nemcsak beszélünk róla, valódi lehetőséget kínálunk a fiataloknak, pályakezdőknek, vagy a még tanulmányaikat folytatóknak is.

bme

bme_allasborze_2017_6

bme_allasborze_2017_montazs

Standunkon jó hangulatban és folyamatosan fogadtuk a látogatókat. Ez itt nem vizsga, nem felvételi volt. Tét nélkül lehetett kérdezni, érdeklődni, beszélgetni.

Évről évre egyre több az érdeklődő és akinek itt kezdődik el a karrierje!


Kendi Péter például 2016 őszén látogatott meg bennünket a BME állásbörzén.  2017 tavaszán már nálunk töltötte a gyakorlatát. Jelenleg is tanul, és már nálunk dolgozik. Neki sikerült, és nem ő az egyetlen!

Lemaradtál az állásbörzéről?

Vedd fel Mizsei Péter HR-vezetővel a kapcsolatot az allas@ensi.hu email címen. Küldj egy önéletrajzot, és mondd el, mi érdekel, hogyan képzeled el a jövőd. Több mint 100 fős cégünk sok fiatallal, rengeteg projekttel, igazi fejlődési lehetőséggel vár!

DE Állásbörze - 2017. április 26.
Mizsei Péter HR vezetővel és Balogh Réka épületgépész junior tervezővel találkozhattatok a Debreceni Egyetem tavaszi állásbörzéjén, ahol második alkalommal voltunk jelen.
allasborze_debrecen_2017

de_allasborze_2017_1

de_allasborze_2017_2

Következő alkalom, amikor találkozhatnak a fiatal épületgépészek az ENSI Kft-vel, az az őszi BME állásbörze lesz Budapesten.

Szakmák éjszakája - BGSZC, 2017. április 20.

Ismered ezt a programot? Ha nem, nézz utána,  gyere el legközelebb, hogy a neked tetsző szakmákkal közelebbről is megismerkedhess. Velünk is találkozhatsz, hogy az ENSI az épületgépészet egyik legnagyobb hazai képviselője.

Mutasd meg másoknak is ezt a nagyszerű lehetőséget! Várunk jövőre is!

szakmak_ejszakaja
PTE Összegyetemi Állásbörze és Karriernap, 2017. március 28.

Idén először mi is részt vettünk a Pécsi Tudományegyetem hagyományosan megrendezésre kerülő tavaszi állásbörzéjén. Célunk az volt, hogy az egyetem épületgépész és energetikus hallgatóival kapcsolatot építsünk ki.

HR-es kollégáink gyakornoki programunkról, nyitott álláslehetőségeinkről és az ENSI-s mindennapokról beszélgettek a Hallgatókkal.

Legközelebb április 26-án a Debreceni Egyetem állásbörzéjén találkozhattok Péterrel és Amelitával.

Addig is rendszeresen látogassatok el facebook oldalunkra, ahol az ENSI-vel kapcsolatos újdonságokat osztjuk meg Veletek.

pte_2017

pte_2017_2

BME Állásbörze, 2016. október 12-13.

Véget ért az őszi állásbörze. Lemaradtál?

A mi ajtónk most is nyitva áll. Nézz körül nálunk!

Ismerkedj meg cégünkkel, és ha tetszik Neked az, amit és ahogyan csinálunk, ragadd meg a lehetőséget.  Pályázd meg meg a Neked való állást, és építsd a jövőd az ENSI-vel!

Mi tudjuk, milyen munkatársakat keresünk. Mondd el Te is, Te milyen munkahelyet / céget keresel. Neked mi a fontos?

bme_allasborze_2016_3

Debreceni Jubileumi Állásbörze és Karriernap, 2016. április 20.

  Április 20-án, 9-16 óráig tartott az egyik legnagyobb egyetemi városban a tavaszi állásbörze, ahol 100 kiállító között, az ENSI Kft. volt az egyetlen, aki az építőipart képviselte.

Nagyon jó hangulatban telt az egész nap. Folyamatosan jöttek az érdeklődők, akik nemcsak kérdeztek, hanem saját céljaikról is meséltek már. Örömmel tapasztaltuk, hogy az ENSI neve már a Debreceni Egyetemen is széles körben ismert, és jól csengő név.

   

allasborze_debrecen_2016_2kep

allasborze_debrecen_2016_1kep

Minden szempontból eredményes volt a részvételünk, és bízunk benne, az új kapcsolatok továbbépülnek.  Legközelebb ősszel, 2016 októberében, a BME állásbörzéjén várjuk a fiatal épületgépész hallgatókat!

BME Állásbörze, 2015. október 14-15.

   

 Nyitottság és Épülő Kapcsolatok

Cégünk először vett részt a BME állásbörzéjén, amely egy újabb lépés volt az egyetemmel, valamint az épületgépészet iránt érdeklődő mérnökökkel, mérnök jelöltekkel való szorosabb együttműködés terén.

Az épületgépész szakon tanuló hallgatók kimondottan örültek az ENSI-vel való találkozásnak, mert kifejezetten épületgépészet-tel foglalkozó cég, mint kiállító nem szokott jelen lenni ilyen eseményeken, rendszerint csak "Generál kivitelezők" képviseltették magukat.

bme_allasborze1_ensi
 • Közel 100 fő keresett fel bennünket!
 • A látogatók közel fele, akik még tanulmányaikat folytatják, kérték az adataik felvételét adatbázisunkba.
 • A részt vevők közel 20 %-a hagyta nálunk az önéletrajzát a kiállításon.
bme_allasborze1_ensi

Az érdeklődők többsége nagyon felkészülten érkezett.

Megnézték a honlapunkat, facebook oldalunkat, jelenlegi álláslehetőségeinket, és sok-sok kérdést tettek fel nekünk.

A jelenlegi és jövőbeni lehetőségek mellett a munkahelyi körülményekkel, munkavégzéssel, betanítással, csapattal kapcsolatban kaptunsok kérdést, amelyeknek mi igazán örültünk és amelyekre szívesen válaszoltunk.

A BME állásbörze jó alkalom volt arra, hogy:

 • cégünk ismertebbé váljon az egyetemisták körében is,
 • a jelenleg tanulmányaikat folytató hallgatók látóterébe kerüljünk,
 • személyesen, de mégis kötetlenül beszélgessünk az érdeklődőkkel,
 • jobban megismerjék cégünket, projektjeinket, a jelenlegi álláslehetőségeket,
 • és azt a csapatot, munkahelyet, amelyben és ahol dolgozhatnak majd.

Célunk, hogy 2016-ban is részt vegyünk az egyetem állásbörzéjén, bővítsük kapcsolatainkat, hogy minél több fiatal szakembert indíthassunk el ezen a szép pályán.

Ennél is nagyobb terveink vannak. Sőt!

Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy építsük az épületgépész szakma jövőjét, és növeljük a megbecsülését. Az alábbiakat tesszük ennek érdekében.

Aktuális állásajánlatainkhoz ide kattintson!

Üdvözlettel:
Mizsei Péter
HR vezető

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!