Hotel Moments Budapest**** - Budapest, 2016.
5.200 m2-es, közel 150 éves műemlék épület lett átalakítva egy 100 szobás exclusive szállodává, amelyben wellness részleg, konditerem, étterem, reggeliző terasz és 100 fős konferenciaterem is helyet kapott. A hotel, ahol találkozik a régi idők elaganciája és a jelenkor luxusa.

a8_8

Már a vendégeit várja a Hotel Moments Budapest****


Március 1-én nyit az új szálloda az Andrássy út 8-ban

Visit. Enjoy. Remember. - Ez lett az Andrássy út 8. szám alatti, Hotel Moments Budapest szlogenje. Valóban, ezt látni és élvezni kell, és az is biztos, hogy aki egyszer itt járt, az emlékezni fog rá!

A projektjeink között "A8"-ként ismeretes az épület, hiszen a leendő szállodának az átalakítás, felújítás alatt még nem volt neve.

Budapest legszebb sugárútján található ez a közel 150 éves, id. Andrássy Gyula Gróf által építtetett "palota", amely visszakapta régi fényét! A múlt eleganciája és a jelen luxusa páratlan élményt nyújt az idelátogatónak.

Az 5200 m2-es, öt emeletes épületben 99 egyedi, különböző kategóriájú szobák lettek kialakítva. A mínusz 1. szinten a konditerem és a wellness részleg található. A vendégek az épület átriumos kialakítású halljából közelíthetik meg a kényelmes, teraszos reggelizőt és éttermet, valamint az akár 100 főt is befogadni képes konferenciatermet.

A régi értékek (eredeti freskók, díszburkolatok, korlátok stb.) megóvása mellett, a korszerű, az üzemelést biztosító rendszerek alig észrevehetőek, energiatakarékosak, és oly csendesek, mintha nem is lennének.

a8_8 (1)  a8_9

A képek forrása: Hotel Moments Budapest****

11 hónapos munka után, mi is csodálattal tekintünk erre a gyönyörű épületre, és arra a munkára, amit nekünk kellett elvégezni annak érdekében, hogy az épület energetikai és gépészeti rendszere is a luxus érzését erősítse a vendégekben. Mindent megad, de észrevétlen marad.

A Hotel tulajdonosa a Continental Group, generálkivitelező a Market Építő Zrt., épületgépész kivitelező az ENSI Kft. volt.

Köszönjük az ENSI teljes csapatának a kivitelezésben nyújtott munkáját!

A hotel weblapját peditt itt találja.

Az album üres.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!