Váci Greens Office Campus "F" épület - Budapest, 2020

A belga tulajdonú ATENOR Hungary Kft. fejlesztése nemcsak az egyik legnagyobb irodafejlesztés volt Magyarországon, hanem az első office campus, amelyet a BREEAM Excellent minősítéssel tüntettek ki. Cégünket hatból négy épület épületgépészeti kivitelezésével bízták meg!

A második ütemben megvalósuló E-F épület kb. 50.000 m2-es, és egymás mellett épült fel. Közel azonos időben, és határidőben kerültek átadásra 2020. végén.

vaci_greens_kulso_20201020_e_f

Váci Greens - sikeres projektzárás!


ATENOR - ENSI - Váci Greens Office Campus - közös a siker!

A Váci Greens a belga ingatlanfejlesztő, az ATENOR Hungary Kft. első fejlesztése Magyarországon, amely az egyik legnagyobb irodafejlesztés, és az első iroda komplexum, amely BREEAM Excellent minősítést kapott.

Két ütemben megvalósult, 7 éves projekt

A 2013-ban kezdődő fejlesztés hat épületből álló, 130.000 m2-es, „A+” kategóriás irodafejlesztés, egyedülálló teraszokkal, zöld közösségi terekkel.

Az első ütemben elkészült négy irodaépület (A-B-C-D) 80.000 m2-es, a II. ütemben, 2020-ban átadott E és F épület kb. 50.000 m2, szintén "A+" kategóriás irodaház.

Hatból négy irodaház az ENSI kivitelezésében készült el!

ENSI a négy legnagyobb épület (B-D-E-F) épületgépészeti kivitelezésére kapott megbízást, amelynek utolsó, F épületét 2020. végén adtuk át (a fit-out munkákat is ránk bízták).

Nemcsak irodaház, több annál...

Hét étterem, számos kávézó, kereskedelmi és szolgáltató  cég, mint pl. bankfiók, fitness terem, szépségszalon, egészségközpont, Főtáv, Rossmann, öltönyszalon, optika stb. is helyben van. A mélygarázsban bérelhető parkolók, ingyenes kerékpártárolók, öltözők-zuhanyozók, bérelhető raktárak, elektromos autótöltők is rendelkezésre állnak.

A jövő irodaházai

Modern, világos, jól kihasználható terek, igen gazdaságos üzemeltetés, és sök zöld terület teszi élhetőbbé, kellemesebbé a Váci úti irodafolyosón megépült új irodaháznegyedet.

Az E-F épület néhány fontos jellemzője

  • E épület - 23.500 m2, F épület - 25.100 m2 irodaterület;
  • Mindkét irodaház:Földszint + 7 szinten irodaterület, - 3 szinten mélygarázs;
  • Hűtőgerendás hűtési rendszer (jelenleg ez biztosítja a legmagasabb komfortérzetet);
  • Egyedileg szabályozott, radiátoros fűtés;
  • Talajvíz és csapadékvíz hasznosítása szürkevíz rendszerben (WC-k öblítése);
  • 1.2 MW és 1.8 MW fűtési teljesítmény, távhő felhasználásával;
  • 2,8 MW és 3,7 MW hűtési teljesítmény, szabad hűtési opcióval;
  • 160.000 m3/h és 200.000 m3/h légköbméter 6 db légkezelő;

Az E épület kivitelezése 2019. májusában, F épület szeptemberben kezdődött. 2020. végén az F épület is át lett adva. Össz. kivitelezési idő: 18 hónap, S&C + fit-out.

ENSI egy fiatalos csapattal, a Megrendelő megelégedésére, sikeresen zárta a projektet, és egy újabb felkérést kapott már az Atenortól!

Az album üres.
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!