5*-os luxushotel lett a Klotild-Palotából


Nemzetközi díjat nyert a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace

2013. december 10.


A londoni székhelyű International Hotel Awards legjobb szállodabelső (Best International Hotel Interior) díjjal jutalmazta a magyarországi szállodák között először a Mellow Mood Hotels által üzemeltetett Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-t.

A versenybe öt kontinens több száz szállodája nevezett, közülük választotta ki a nemzetközi szakemberekből álló zsűri a nyerteseket. Az International Hotel Awards 20 éve a nemzetközi szállodaipar egyik legnagyobb megmérettetése. A szállodák 17 kategóriában indulhatnak.

buddha_bar_hotel32
Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett a tavalyi megnyitón.

A budapesti Buddha-Bar Hotel hivatalosan tavaly június közepén nyílt meg az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. Az ötcsillagos luxusszállodát a százéves Klotild Palota történelmi épületében alakították ki. A szálloda 102 szobával, több egyedi lakosztállyal, wellness központtal és rendezvénytermekkel működik.

A világon ez a második Buddha-Bar szálloda, az elsőt Prágában nyitották meg 2009-ben. Buddha-Bar étteremből 14 működik a világon, a budapesti a 15. A Sameer Hamdan és Zuhair Awad tulajdonában lévő Mellow Mood Hotels 1997 óta működik a budapesti szállodapiacon. Mára már 14 különböző kategóriájú szállodát üzemeltet.

Forrás: http://www.origo.hu/utazas/hirek/20131205-magyar-szallodae-a-legjobb-belso.html


5*-os luxus hotel lett a Klotild-Palotából

2012. június 6.

A Ferenciek terén elegánsan magasba nyúló ikerpalota északi épületéből luxus hotel lett, amely június 5.-én nyitotta meg kapuit.

A Buddha-Bar Hotel 102 szobájával és lakosztályával igazi kuriózumnak számít Magyarországon.

A hotel nevéhez hűen, buddha szobrok köszöntenek bennünket a régi palotába belépve, és az étteremben egy 6 méteres szobor magasodik fölénk.

A jordán tulajdonú szállodában a domináns arany és bordó szín kombinációja a mindennapi eleganciától eltérő hangulatot idéz a falakon belül.

"A világhírű Buddha-Bar kollekció részeként a luxusszálloda ad majd otthont Budapest első Buddha-Bar éttermének, a Siddharta Cafénak, a tetőtéri Sky Barnak, valamint egy Lobby Barnak. A luxus szálloda egyedülállóan fényűző szállodai élményt ígér egy impozáns épületben, Budapest központjában." - olvashatjuk a Mellow Mood Group web-oldalán.

Az ENSI Kft. és a projektben részt vett munkatársak is nagy örömmel és büszkeséggel vettek részt ennek az impozáns épületnek a gépészeti felújításában, átalakításában.

Fotók, részletek a Buddha-Bar luxus hotelről.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!