ENSI hírek, PROJEKT információk


Ez történt nálunk - 2021

Rövid híreink az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkákhoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről, kiemelt média megjelenésekről is itt adunk hírt.

  Rekord teljesítményen az ENSI -  2021. május 25.

Jelenleg 13 projekten dolgozunk, ebből kilenc kiemelt, kimondottan nagy projekt, mint pl. a Kézilabdacsarnok /Multicsarnok, az Infineon-gyár, a Toray-gyár, a Nestlé-gyár, a BOC Irodaház, a Bosch Campus és a MOL új irodaháza a lágymányosi hídnál. Ezen felül speciális gépészeti és energetikai megbízást kaptunk a Givaudan-gyárban, a MÜPA-ban, az EKHU-ban és a Váci Greens "E" irodaházában.

Munkatársaink mindenütt szépen helyt állnak, teljesítésünk a rekordok ellenére is kiegyensúlyozott.

ensi_hirek_202105

50 milliárdos gyárfejlesztés Bükön - Nestlé Hungária - 2021. április 14.

Megnyertük a Nestlé legújabb projektjét is, amely Magyarország egyik legnagyobb élelmiszeripari beruházása. A kb. 30.000 m2-es bővüléssel a Nestlé állateledel gyára Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb termelő egységévé válik.

Cégünk ezzel a Nestlé harmadik kiemelt beruházásának komplex épületgépészeti kivitelezésére kapott megbízást! Svájci minőséget, a szigorú biztonsági előírások és a szoros határidők betartását a pandémia idején is elvárják tőlünk.

nestlee

Megjelent az ÉPÜLETGÉPÉSZET ÉVKÖNYVE 2020 - 1. kiadás - 2021. március 25.

Hiánypótló és útmutató is egyben ez a szakági, először megjelent szakkiadvány. Korkép/körkép múltról, jelenről, jövőről, nemcsak a szakma képviselőinek! 177 odalas, színes, igényes kivitelű, 9 izgalmas, a piacot, a szakmát minden oldalról bemutató, elemző, értékelő fejezettel.

Kiadója a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, szerzői és szerkesztői a szakterület elismert, prominens képviselői. Cégünk ügyvezetője és egyik projektvezetője is több fejezet szerzője. Bővebben...

2020_epgep_evkonyv_b2_kl

Így áll a Multifunkiconális Sportcsarnok a Népligetnél - 2021. március 2.

A kívül-belül szépen formálódó új sportlétesítmény Európa legnagyobb kézilabda csarnokaként 20.000 néző befogadá-sára lesz majd alkalmas.

A tetőszerkezet már 95%-os. Nagy erőkkel dolgoznak az épületgépészek is cégünk - az ENSI - irányítása alatt. Eddig minden köztes határidőt tartottunk, lazításnak nincs helye. A multicsarnok átadásának időpontja 2021 november 30.

Részletek a videóban, amelyről a 9TV számolt be.

Váci Greens - sikeres zárás! Átadtuk a 4., "F" irodaházat is. - 2021. január 8.

A Váci Greens a belga ingatlanfejlesztő, az ATENOR Hungary első magyar fejlesztése Magyarországon, amely az egyik legnagyobb irodafejlesztés, és az első iroda komplexum, amelyet a BREEAM Excellent minősítéssel tüntettek ki.

A 130.000 m2-es, hat irodaházból álló office campus  négy legnagyobb épületének (B-D-E-F) épületgépészeti kivitele-zését cégünk befejezte, az utolsó, F épület fit-out munkálatait is sikeresen lezárta és átadta. Bővebben...

vaci_greens_kulso_20201020_e_fe

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!