ENSI hírek, PROJEKT információk - 2021


Rövid, 2021. évi híreink az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkákhoz kapcsolódnak.


A "BudaPart Otthonok" újabb, 185 lakásos lakóházzal bővül 


   2021. szeptember 14.

A már átadott A-D, és a még épülő „E” lakóház után cégünk megnyerte Újbudán, a BudaPart 4. ütemében megvalósuló, „F” lakóépület épületgépészeti kivitelezését is.

Eddig 600-nál több lakást adtak már át a Kopaszi-gát melletti, modern városnegyedben.

A legújabb, 8 emeletes lakóház épületgépészeti kivitelezését az ENSI munkatársai megkezdték. 2022. szeptemberében átadás lesz!  További részletek... 

budapart-f-lakohaz-latvany-2021-ensi-epuletgepeszet

A Váci Greens Irodaházak után megnyertük a Roseville kivitelezését is!


   2021. július 26.

Már dolgozunk az Atenor legújabb irodaház projektjén, amely ismét kuriózum lesz a budapesti irodapiacon.  

A Rózsadomb tőszomszédságában épül fel a 15.000 m2-es, földszint + 3 szintes irodaház, 2 szintes mélygarázzsal. Zöld irodaház lesz, cél a BREEAM Excellent és az Access4You tanúsítványok megszerzése. 

Feladatunk: „Shell & Core” épületgépészeti kivitelezés.

Kezdés 2021. szeptember, átadás 2022. április.  

rosevill-irodahaz-bp-2021

Ismét megújul az ElringKlinger Kecskeméten


   2021.  június 21. 

Majdnem négy éve adtuk át a német Elringklinger új gyáregységét Kecskeméten. 

A világ egyik vezető autóipari beszállítója a trendek korai felismeréséről és az új megoldásairól híres. Most is megújulásra készül. Új technológiai gépeket telepítettek az ENSI által, 2017-ben kivitelezett gyártócsarnokba, amelyhez ezúttal hűtési és sűrített levegő rendszerek kialakítását kérték tőlünk.

Gyors kivitelezés lesz, szeptember végén át is adjuk a projektet.  

elringklinger-kecskemet-2021-ensi-epuletgepeszet

Rekord teljesítményen az ENSI


   2021. május 25.

Jelenleg 13 projekten dolgozunk, ebből 9 kiemelt jelentőségű,  kimondottan nagy lélegzetű projekt, olyan, mint pl. a Multicsarnok, az Infineon-gyár, a Toray-gyár, a Nestlé-gyár, a BOC Irodaház, a Bosch Campus, vagy a MOL új irodaháza a lágymányosi hídnál.

Ezen felül, speciális épületgépészeti és energetikai megbízást kaptunk a Givaudan-gyárban, a MÜPA-ban, az EKHU-ban és a Váci Greens "E" irodaházában.

A rekordok ellenére is kiegyensúlyozott a teljesítésünk.

SKI2_hirek_202105

Nestlé Hungária - 50 milliárdos fejlesztés Bükön


  2021. április 14.

Megnyertük a Nestlé legújabb projektjét is, amely Magyarország egyik legnagyobb élelmiszeripari beruházása. A kb. 30.000 m2-es bővüléssel a Nestlé állateledel gyára Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb termelő egységévé válik.

Cégünk ezzel a Nestlé 4. kiemelt beruházásának komplex épületgépészeti kivitelezésére kapott megbízást! Svájci minőséget, a szigorú biztonsági előírások és a szoros határidők betartását a pandémia idején is elvárják tőlünk.

nestle4-buk-2021-ensi-epuletgepeszeti-kivitelezes

Hosszú távú, megbízható együttműködés a Givaudan-nal!


  2021. április 30.

Givaudan-gyár, Makó, 2012. - "Best in class!" Anno cégünk nyerte el a makói Givaudan-gyár épületgépészeti kivitelezését, amely cégünk addigi legnagyobb, legösszetettebb ipari projektje volt. 

Ezúttal új gépsort telepítettek. A gépészeti, légtechnikai, sprinkler- és épületvillamossági rendszerek kialakításával ismét bennünket bíztak meg. Szervizünkre is az átadás óta számítanak.

ENSI a hosszú távú, megbízható együttműködés híve :)

givaudan-gyara-mako-2021-ensi-epuletgepeszet

Megjelent az ÉPÜLETGÉPÉSZET ÉVKÖNYVE 2020 - 1. kiadás


  2021. március 25.

Hiánypótló és útmutató is egyben ez a szakági, először megjelent szakkiadvány. Korkép/körkép múltról, jelenről, jövőről, nemcsak a szakma képviselőinek! 177 odalas, színes, igényes megjelenésű, 9 izgalmas, a piacot, a szakmát minden oldalról bemutató, elemző, értékelő fejezettel.

Kiadója a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, szerzői és szerkesztői a szakterület elismert képviselői. Cégünk ügyvezetője és egyik projektvezetője is több fejezet szerzője.  Bővebben...

Így épül a Multifunkciós Sportcsarnok a Népligetnél!


  2021. március 2.  

A kívül-belül szépen formálódó új sportlétesítmény Európa legnagyobb kézilabda csarnoka ként 20.000 néző befogadására lesz majd alkalmas.

A tetőszerkezet már 95%-os. Nagy erőkkel dolgoznak az épületgépészek is cégünk - az ENSI - irányítása alatt. Eddig minden köztes határidőt tartottunk, lazításnak nincs helye.

Az átadás időpontja: 2021.11.30.


A részletekről a 9TV számolt be.

Váci Greens - sikeres zárás!


  2021. január 8.  

Átadtuk a 4., "F" irodaházat is! A Váci Greens a belga ingatlanfejlesztő, az ATENOR Hungary első magyar fejlesztése Magyarországon, amely az egyik legnagyobb irodafejlesztés, és az első iroda komplexum, amelyet a BREEAM Excellent minősítéssel tüntettek ki.

A 130.000 m2-es, 6 irodaházból álló office campus  négy legnagyobb épületének (B-D-E-F) épületgépészeti kivitelezését cégünk befejezte. Az utolsó, F épület fit-out munkálatait is sikeresen lezárta és átadta.   Bővebben...

vaci_greens_kulso_20201020_e_fe

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!