ENSI hírek, PROJEKT információk


Ez történt nálunk - 2016

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által 2016-ban megnyert vagy sikeresen átadott épületgépészeti, kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt.

Építőipari Nívódíjat kapott a miskolci TAKATA-gyár - 2016. december 11.

2016. december 9-én, Budapesten, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) évzáró ünnepségén kihirdették az Építőipari Nívódíj és a Lechner Ödön Díj 2016-os nyerteseit.

A miskolci TAKATA Gyártóüzem és Logisztikai Központ Ipari és energetikai építménykategóriában nyerte el az Építőipari Nívódíjat. Bővebben...

takata_nivodij

Átadás előtt a Mohácsi Vágóhíd - 2016. november 25.

Hazánk egyik legnagyobb élelmiszeripari beruházásaként egy nagy kapacitású vágó, csontozó és daraboló üzem épült fel. Az építési és gépészeti munkák költsége meghaladta a 12 milliárd forintot. Jövőre indul az éles próbaüzem, év végére pedig már évi 1 millió sertés feldolgozását teszi lehetővé az új vágóhíd.

Cégünk speciális (ipari, élelmiszeripari) tudásának és tapasztalatának köszönhetően, kiegyensúlyozottan zajlott a kivitelezés, eddig sikeres átadásaink voltak.

llmohacsi_vagohid

Sikeresen zártunk az EGLO pásztói telepelyén - 2016. november 2.

A Nógrád megyei Pásztón, a dekoratív lakásvilágítás piacának egyik vezető gyártójánál elkészült egy teljesen automatizált árumozgatású, 5.500 m2-es magasraktár funkciójú csarnoképület, és egy 3.500 m2 alapterületű, négyszintes üzemépület, ahol a gyártás folyik.

ENSI ezúttal is komplex épületgépészeti kivitelezést végzett.

A projekt áprilisban kezdődött, októberben át is adtuk azt.

lleglo_paszto

A HELL-csoport újabb ördögien nagy fejlesztésbe kezd - 2016. október 17.

A világpiacon a 4. legnagyobb energiaital-márka a Hell. A 100 %-os magyar tulajdonú cég 2017 végére felépíti, elindítja Magyarország, és egyben Európa első alumínium italdoboz gyárát a borsodmegyei Szikszón.

A 30 milliárd forintból megvalósuló, 42.000 m2-es dobozgyár komplex gépészeti kivitelezésére a HELL-csoport az ENSI-t választotta. A héten megkezdjük a munkát, és április végére át is adjuk.

hell_beruhazas_szikszo

Már dolgozunk a NEXON új irodaházán - 2016. szeptember 26.

A Váci út 185. szám alatt épül ez az új, 8 emeletes, 5.328 m2 területű irodaház, amely egy innovációs központ szerepét tölti majd be. A NEXON nemcsak a HR területén gondolkozik hosszú távon, az új irodaházánál is a LEED minősítés GOLD fokozatát célozta meg!

Cégünk egy hónapja dolgozik a projekten, és 2017. február közepén mint gépészek, át is adjuk az épületet!

epulo_nexon_irodahaz

Formailag, műszakilag tökéletes -az új BMW-szalon! - 2016. szeptember 22.

Látvány és csúcstechnika a fenntarthatóság jegyében? IGEN, ez lehetséges! Csak rá kell nézni ezekre a modellekre, erre az épületre!

Tegnap avatták fel Közép-Európa legnagyobb, legmodernebb BMW szalonját! Pontban akkor, amikorra eltervezték. Az épület is, a kivitelezés is, azt a szintet hozza, amit az ember egy BMW csúcsmodelltől elvár. Ezt látni kell!

Nézze meg a fotógalériát!

bmw_mini_szalon_budapest2
Cím: Budapest, Hungária körút 95.

Így néz ki a BMW belső sugárvetője :) - 2016. szeptember 16.

Nem, nem, most nem az autóról, hanem a napokon belül megnyíló új BMW szalon belső sugárvetőiről beszélünk, mert hogy az ENSI gépészek is az utolsó simításoknál tartanak.

Hamarosan jön az átadás, vagyis bemutatkozik Közép-Európa egyedülálló BMW szalonja. Nemcsak a BMW i8, vagy az egyéb modellek, de az épület is megér egy látogatást :)

bmw_szalon_atadas

Thyssenkrupp - 33,5 milliárd forintos beruházás - 2016. július 4.

Jászfényszarun építi második magyarországi gyárát a Thyssenkrupp. Az ehhez tartozó komplett épületgépészeti kivitelezést az ENSI Kft. nyerte el. Öt épületen fogunk dolgozni: 2 gyártócsarnok, egy tesztépület, egy szociális épület és egy porta-őrház fog megépülni.

Az első beruházási ütem előirányzott nettó alapterülete 31.700 m2. A munkát még júniusban elkezdjük, és december-január hónapban adjuk át. Bővebben...

thyssenkrupp
Fotó: Kovács Márton/KKM

Sikeres átadások - új projektek - 2016. június 21.

Ez utóbbi hónapban három kiemelkedő projektet adtunk át: A Váci Greens irodakomplexum "B" irodatömbjét Budapesten, az Exedy-Dynax tatabányai gyárépületét és a Budapesti Szabadkikötő újabb raktár és irodaépületét is. Bővebb infót ezen oldalunkon is talál a projektekről.

Cégünknél nincs megállás, mert a lezárt és a futó projektek mellett, már készítjük elő az új megbízásainkat.

vaci_greens_3

Tovább bővít az EGLO Magyarország Kft. - 2016. május 9.

A világítástechnikai elemeket gyártó EGLO tovább bővíti pásztói telephelyét. Egy 5.500 m2-es, teljesen automatizált árumozgatású magasraktár funkciójú csarnoképület, valamint egy 3.500 m2 alapterületű, négyszintes gyártó üzemépület fejlesztése kezdődött meg.

ENSI Kft. áprilisban kezdte meg munkát, és már szeptemberben át is adja.

eglo_paszto (1)

Miénk lesz az egyik legmodernebb BMW központ - 2016. május 5.

Szeptemberben nyílik meg Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW központja Budapesten. A több mint 10.000 m2-es, közel 3 milliárd forintból megvalósuló beruházás számtalan korszerű és környezetkímélő megoldásban bővelkedik.

A magas hatásfokú gépészeti berendezésekről és rendszerről cégünk gondoskodik. A szalon szeptember végén megnyílik.

bmw_szalon

Március 1-én nyit a Hotel Moments Budapest**** - 2016. február 18.

Visit. Enjoy. Remember. - Ez lett az Andrássy út 8. szám alatti Hotel Moments Budapest szlogenje. Valóban, ezt látni és élvezni kell, és az is biztos, hogy emlékezni fogunk rá! Mi is, ENSI-sek is.

A műemlék védelem alatt álló épület, amelyet "A8" projektnéven emlegettünk eddig, új nevén, kívül, belül megújulva, már várja a vendégeit. Bővebben...

lla8_8

Lenyűgöző, futurisztikus, ultramodern - Mi ez? - 2016. január 6.

A fenti szavakkal illették a veszprémi kórházban kialakított új onkológiai központot, amely 4.8 milliárd forintból megvalósult, zöldmezős beruházás.

A centrum nemzetközi összehasonlításban is a legmagasabb színvonalat képviseli. 32 ággyal több férőhely, ultrmodern berendezések, a tetőn egy helikopter leszállóhely is a betegek érdekében lett kialakítva. Bővebben...

llonkologia_13

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!