ENSI hírek, PROJEKT információk - 2013


Ez történt nálunk - 2013

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által 2013-ban megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti, kivitelezési munkáihoz kapcsolódnak. Ez évi kitüntetéseinkről, elismerésekről is itt adunk hírt.

Oroszországból szeretettel - BÚÉK! - 2013. december 30.

Duplán koccinthatunk, ugyanis nemcsak az új évet ünnepelhetjük, hanem első oroszországi sikereinket is. Az első csapat jól vizsgázott.

Lipeckben dolgozó munkatársaink - a téli időjárás és a szoros határidők ellenére -, ütemterv szerint és sikeresen fejezték be az épülő sportkomlexum munkálatainak első fázisát, így méltán ünnepelhették az új év kezdetét. Bővebben...

buek_lipeckbol234

Bokrétaavató a FRADI-stadionban - 2013. december 23.

Elkészült az új Fradi-stadion tartószerkezete, amelynek örömére bokrétaavató ünnepséget tartottak.

A IX. ker. főpolgármestere, a kormánybiztos és Kubatov Gábor, a Fradi elnöke is köszöntötte és méltatta azt a közel 600 szakembert, közöttük az ENSI Kft. munkatársait is, akik jelenleg a stadiont építik, és ezidáig kiváló teljesítményt nyújtottak.

Bővebben...

ftc_stadion_7234

Új év, új irodaház - költözik a Market Zrt. - 2013. december 22.

A régit eladván, új irodaházat épített magának a Market Építőipari Zrt. Az új székház a tőle megszokott módon nem szokványos kialakítású, amely támogatja az új vállalati irányt és együttműködi szellemet.

A Market Zrt. az ENSI Kft. egyik legfontosabb, legrégibb partnere, megbízója, aki saját irodaházainak épületgépészetét is ránk bízta.

uj_market_irodahaz234

Nemzetközi díjat nyert a Buddha-Bar Hotel ***** - 2013. december 10.

A londoni székhelyű International Hotel Awards legjobb szállodabelső (Best International Hotel Interior) díjjal jutalmazta a magyarországi szállodák között először a Mellow Mood Hotels által üzemeltetett Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace-t.

A hotel épületgépész kivitelezője az ENSI Kft. volt.

Bővebben...

buddha_bar_hotel3234

Már a helyszínen dolgozik az ENSI orosz csapata - 2013. november 27.

Hosszú előkészítő munka után megkezdődtek az oroszországi Multifunkciós Sport és Szabadidőközpont helyszíni munkái az épületgépészek számára is.

Az ENSI orosz szakember gárdája már több hete Lipeckben dolgozik, vezetőink szervezik és irányítják a munkát.

Bővebben...

mck_lipeck_uz234

Óriási sportkomlexumot épít az ENSI Oroszországban - 2013. november 12.

Az orosz állami beruházás keretében megvalósuló "Rolling Stones" néven ismertté vált sportkomplexumot magyarok tervezték és magyarok nyerték meg a kivitelezést is.

Az ENSI Kft. magyar gépész fővállalkozóként egy olyan sport- és szabadidőközpont kivitelezésének nyertes kivitelezője, amelynek méretei Oroszországban is "párját ritkítja".

Bővebben...

lipetsk_map234

Roham tempóban épül a Fradi-stadion - 2013. szeptember 27.

2014. őszén ott, ahol ma roham tempóban épül a stadion, már bajnokságok lesznek. Nézze meg a hírhez kapcsolódó képeken, hogyan haladunk, hol tartunk ma!

Már épül a stadion lelátó rendszere. Gépészetben jelenleg a héjalási rendszer esővíz elvezető rendszerét építjük, több mint húsz méteres magasságban!

Bővebben...

fradi_stadion3234

Átadtuk az Örs vezér téri ÁRKÁD Bevásárlóközpontot - 2013. szeptember 19.

Szeptember 19.-e nagy nap az ÁRKÁD és az ENSI Kft. életében is. Miért is? Mert az Örs vezér téri ÁRKÁD (az új épület a felújítottal együtt) a nyitás után, Magyarország legnagyobb kereskedelmi központjává vált.

A megújult, kibővült ÁRKÁD régiós szinten is kiemelkedő méretű és megjelenésű létesítmény, amelynek komplex épületgépészeti munkáit az ENSI Kft. sikeresen teljesítette.

Bővebben...

ANGARD! Vasas-Pasarét, megújult vívócsarnok - 2013. szeptember 10.

Kezdődhet a játék a Vasas-Pasarét, Kovács Pál Sportcsarnok teljesen megújult vívócsarnokában, amely - szó szerint - aranyosan csillog (ld. a fotót), akár a sok-sok érem, amit vívóink szereztek. Szeptember 10-én, ünnepélyes keretek között avatták fel a kívül, belül, mintegy 127 millió forintból újjá varázsolt épületet, amely méltán lehet leendő olimpikonjaink eddzőterme. Rajtunk már nem múlik. HAJRÁ!

vasas_megujult_vivocsarnok234

Felavatták az F3R Acélszerkezetgyártó Kft. üzemét - 2013. augusztus 1.

A 858 millió forintból megvalósult üzemet ünnepélyes keretek között avatták fel a Nógrád megyei Bátonyterenyén. Az F3R-TECHNOLÓGIA Kft. fémipari, elsősorban építőipari acélszerkezetek gyártásával nemzetközi szinten is versenyképes termékek előállítását célozta meg.

Kevesebb, mint 3 hónap alatt készült el az új gyár, amelynek épületgépészeti kivitelezését cégünk, az ENSI Kft. végezte.

Bővebben...

f3r_batonyterenye_2234

Új Fradi-stadionja lesz Magyarországnak - 2013. május 25.

Ezt megnyertük! Európa egyik legmodernebb stadionjának, az FTC-stadionnak az épületgépészeti kivitelezője az ENSI Kft.

Gazdaságos és környezettudatos stadiont építünk, amelyben olyan korszerű megoldásokat alkalmazunk, mint pl. a napkollektor, az esővíz-felhasználó rendszer, vagy a fűthető pálya és kispadok, szurkolók hangerejét mérő kijelzőrendszer.

Igencsak sportos tempóban kell dolgoznunk, mert az új stadiont 2014. őszén át kell adnunk.

A világ egyik legnagyobb LEGO gyára épül Nyíregyházán - 2013. május 6.

lego_logoKözel 60 milliárd forintos beruházással bővíti gyártókapacitását a LEGO csoport Nyíregyházán, és ezzel a világ egyik legmodernebb és legnagyobb üzeme épül fel.

Most mi építünk a LEGO-nak, ám ez az építkezés nem játék, hiszen cégünk, az ENSI Kft. nyerte el a LEGO adminisztrációs, a csomagoló, az összeszerelő, a raktárépület és a guardhousea épületgépészeti, gépészeti kivitelezési munkáit.

Bővebben...

lego_nemeth_laszlo234

Újabb borászati üzemmel és pincerendszerrel bővült MÁD - 2013. április 10.

Mád község Tokaj-hegyalja ősi szőlőtermelő településeként vált ismertté, amelynek borászata, pincekultúrája évszázadok óta világhírű.

Április elején egy 1,400 m2-es új borászati üzemet és egy 1,600 m2-es, hozzá tartozó pincerendszert adtak át, amelynek komplex épületgépészeti kivitelezését cégünk, az ENSI Kft. végezte.

Bővebben...

mad_boraszat234

A BMC tárt kapukkal várja a zenerajongókat - 2013. március 25.

2013. március 23-án nyitotta meg kapuit az új magyar zenei központ, a Budapest Music Center (BMC).

A 2,5 Mrd Ft-os költségvetésű beruházás a IX. kerületi Mátyás utcában egy olyan 120 éves épületben valósult meg, amelyet az Önkormányzat le akart bontani. A zenerajongók örömére, nemes megmentőkre talált.

Bővebben...

bmc2234

Étteremmel bővül a Hegyvidék Központ - 2013. március 14.

A múlt év októberében átadott XII. kerületi, családias hangulatú Hegyvidék Központ étteremmel bővül, amely váratóan már a májusi napsütésben kis teraszán szolgálhatja ki a vendégeit.

A 280 nm-es étterem igazodik a "zöld" üzletközpont filozófiájához, hiszen egyszerű, természetes anyagok felhasználásával igyekszik egy természetes, bensőséges teret létrehozni vendégei számára.

hegyvidek_kozpont4234

13 Mrd forintos fejlesztés Bükön, és még nincs vége - 2013. március 13.

A Nestlé Hungária Kft. Európa legnagyobb állateledel gyárkomplexumát hozta létre Bükön. Az elmúlt években több beruházást valósított itt meg a Nestlé. Cégünk - az ENSI Kft. - a 2012-es, és a legújabb, 2013-as Nestlé fejlesztésben is a nyertes épületgépész kivitelező.

Bővebben...

nestle234

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!