Épületgépészeti kivitelezés 2.000 m2 felett

 Karrierépítés 

  Ragadd meg a lehetőséget Te is!

 

 

 Az Ensinél keményen dolgozunk, de nemcsak a munkáról szól az életünk :).

 

Megmutatjuk, mi vár Rád,
ha nálunk dolgozol.ENSI Iroda

Groupama Aréna
1091 Budapest, Üllői út 129.
1. emelet

 
Bejárat a Sajtó és a Bronz jobb között!


Telefon: +36 1 248-2199

 Fax: +36 1 248-2190

 
Kapcsolatfelvétel!


 

  


[PDF]

Híreinkből

ENSI hírek, PROJEKT információk

Ez történt nálunk...

 

Rövid híreink az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkákhoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt.

 

Korábbi évek:  2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012

 PART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

Újabb munkát nyertünk el Debrecenben - itt a Deufol!

2020. március 11.

Európa egyik legmodernebb csomagoló és logisztikai üzemét építi fel a német Deufol Debrecenben. A 15 hektáros területen, mintegy hét milliárd forintból valósul meg a beruzházás, mégpedig a német Krones-gyár mellett, amelynek épületgépészeti kivitelezője is a cégünk volt.

 

Augusztusban megkezdődtek a földmunkák, októberben alapkőletétel volt, márciusban indul az ENSI is. Cégünk jól képzett projektvezető csapata már készen áll az új feladatra, és elkezdte a munkát.

 

PART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

SKI - akkumulátorgyár - Komárom

2020. február 25.

Sikeresen és időben átadtuk az ország egyik legnagyobb, fejlesztésének, a komáromi akkumulátorgyár  16 épületéből álló alaplemez alatti, és a komplett esővízrendszer szerelését.

 

A koreai beruházóval való jó együttműködésünknek köszönhetően, már az újabb megbízáson dolgozunk. A beépített csövek mérete is jól prezentálja, itt valami egészen különleges munka zajlik.

 

PART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

CRE Awards díjátadó 

2020. február 10.

Az Europa Property által szervezett nemzetközi megmérettetésen 20 kategóriában, közel 30 fős szakmai zsűri díjazta a legjobbakat. 

 

A BudaPart első két lakóingalanja, a 8 meletes, 162 lakásos "A" épület, és a 15 emeletes, 106 lakásos "C" épület "lakóingatlanfejlesztő" kategóriában a legjobbnak járó díjat nyerte el, amelyet 2020. január 30-án adtak át.

 

 PART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

BudaPart GATE - hamarosan költözhetnek a bérlők

2020. január 9.

Jól állunk a BudaPart első irodaházának kivitelezésénél, ugyanis 2020 februárjában már be is költözhetnek az első bérlők ebbe az üvegpalotába.

 

A Lágymányosi-öbölnél található irodaház 11 emeletes. A kb. 20.000 m2-es irodaterület mellett egyéb szolgáltatásokkal, 4 szintes mélygarázzsal szolgálja ki majd a bérlőit. Az irodaház bérbeadottsági szintje 90 %-os.

 

 APART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

Egy újabb BOUTIQUE HOTEL az ENSI kivitelezésében

2020. január 3.

A Belgrád-rakpart 24. szám alatt álló egykori kisgazdapárt székházából 4 csillagos szálloda lesz, amelyben  82 szoba, 9 lakosztály, 1 apartman, lobby és wellness-részleg kap helyet. Utcai kapcsolattal lesz kialakítva a rendezvényterem, az üzlethelyiség és egy étterem látványkonyhával. A személygépkocsiknak, kerékpároknak és a kiszolgáló helyi-ségeknek a két szintes mélygarázs ad helyet.

 

Az épület különleges elhelyezkedése és a műemlékvédelmi előírások miatt izgalmas projekt, speciális megoldásokkal.


Részletek, fotógaléria hamarosan.

 

 DAPART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

Nyilvános sajtóbejárást tartottak a Biodómon

2019. december 17.

Ennek a nagyívű, világszerte különleges projektnek a tervezése 2014-ben indult. 2017 nyarán megkezdődött a kivitelezés, 2018 januárjában már az alaplemez szerelésen dolgoztunk, év végére pedig elkészült a kupola szerkezete. 2019. decemberére bezárult az óriáskupola is, és már védett térben folynak a szerelési munkák.

 

2020 első felében lezárulhat a Biodóm szerkezeti és gépészeti kivitelezése - ENSI átadja a közel 2,5 éve tartó, speciális épületgépészeti munkát. A Biodóm nyitását 2021. tavaszára tervezik.

Országos Magyar Épületgépész Napok


Részletek és fotógaléria

 

 UDAPART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

Építőipari Nívódíjat kapott a TELEKOM székháza :)

2019. december 7.

December 6-án az ÉVOSZ évzáró ünnepségén kihirdették az Építőipari Nívódíj és a Lechner Ödön Díj 2018-as nyerteseit. 8 kategóriában 13 építményt részesítettek Építőipari Nívódíj-ban és 6 kapott elismerő Oklevelet. Középület/irodaépület kategóriában a Telekom és T-Systems közös székháza kapta meg a nívós elismerést.

 

Két "Építőipari Nívódíj"-as épületünk van már egymás mellett: A TELEKOM székháza és a Groupama Aréna. Mindkét épület a hazai LEG-ek kategóriájába tartozik, és nívódíjas is! Jó érzés ezt tudni, látni nap mint nap, hiszen irodánk is a Groupama Arénában annak átadás óta.

Országos Magyar Épületgépész Napok


Részletek és fotógaléria

 

 UDAPART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

Találkozzunk az év legrangosabb szakmai rendezvényén!

2019. november 15.

Cégünk az Országos Magyar Épületgépész Napok fő szakmai támogatójaként kívánja erősíteni a szakma szeretetét, annak fejlődését, és a kölcsönös elismerésen alapuló szakmai kapcsolatokat. Az öt napos szakmai rendezvényen gazdag szakmai és szórakoztató programok, elismerések, és a záró bál várja a magyar épületgépészeket. Találkozzunk :)


Regisztráljon az ENSI által szervezett Groupama Aréna bemutatására is: Időpont: 2019.11.25. hétfő, 15.00-17.00 óra

Országos Magyar Épületgépész Napok

Bővebben ...

 

UDAPART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

Csúcsminőségű a Hungaropharma új logisztikai központja

2019. november 7.

2019. november 5-én, ünnepélyes keretek között adták át a Hungaropharma Zrt. budapesti, csúcsminőségű logisztikai központját, amely a "BLK II. csarnok" nevet kapta.

 

A zöldmezős beruházású épület alapterülete 10.100 m2. Az épülethez tartozik egy 120 m2-es portaépület, valamint egy több, mint 100 m hosszúságú, 2x2m belvilágú, 5 m magasságban megépített, a meglévő és új épületrészt összekötő anyagmozgató konvejorpálya. Tovább...

 

  BUDAPART "C" épület - itt is megkezdődtek az átadások

BudaPart "C" épület - ezt is átadtuk

2019. október 28.

A BudaPart második, "C" elnevezésű, átadás alatt álló lakóépülete 15 emeletes, 106 lakásos társasház, három parkolószinttel, három bérleménnyel és egy étteremmel.

 

A csodás dunai panorámával rendelkező lakások tulajdonosai október utolsó hetében megkezdték a birtokba vételt. Az okosotthon megoldások és a legújabb energetikai szabályozások kiemelkedően jó fenntartást biztosítanak.


Bővebben a Budapartról és az ENSI megoldásairól...

 

 

Elismerő OKLEVÉL az ENSI Kft. részére

2019. október 15.

Az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

 

Az alkalmazott kockázati modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok alapján. Az 1 milliárd Ft feletti árbevétellel rendelkező cégek kategóriában az Önök által elért minősítést a magyarországi cégek csupán 1,65%-a érte el! Tovább...

 

 

BudaPart "A" épület - már költözhetnek az első lakók

2019. október 2.

A Lágymányosi-öböl budai oldalán 15 lakóépülettel, 14 irodaházzal és egy hotellel új városnegyed épül fel. Az "A" az első átadott lakóépület.


ENSI felel több lakóépület épületgépészeti és automatika rendszereinek teljeskörű kivetelezéséért. Cégünk a munkát 2018. áprilisában kezdte meg, 2019.10.02-án pedig már átadták az első 8 emeletes társasházat, amely két garázsszinttel és 162 lakással várja a lakóit.

 

   

Egy év alatt elkészült a REHAU GIGA beruházása!

2019. szeptember 23.

A németországi központú REHAU AMIDON új beruházása 2018. szeptemberében indult el Újhartyánban. A 47 milliárd összértékű, 66.000 m2-es ipari komplexum értékében, méretében is kiemelt projektnek számít Magyarországon.


Cégünk a komplex épületgépészetre kapott megbízást, technológiai szereléseket is magába foglalva. Jól előkészített projekt, ütemterv szerinti haladás, gördülékeny műszaki átadások. Élveztük a munkát! Bővebben...

 

  

KRONES-gyár Debrecen - ünnepélyes átadás

2019. szeptember 18.

A német székhelyű Krones AG. Németországon kívül Brazíliában, Kínában és az Egyesült Államokban is jelen van, de ilyen nagy méretű gyárat még nem épített magának, mint ami most készült el Debrecenben.

 

Az új gyára közel 41.000 m2-es. A beruházás értéke kb. 15 milliárd forint, és közel ötszázan fognak majd az új gyárban dolgozni. A gyártócsarnokban már megy a termelés.

 

Részletek és érdekességek a munkánkról...

 

 

Az SKI 430.000 m2-es akkumulátorgyárat épít Komáromban

2019. augusztus 2.

Korea legnagyobb energia- és vegyipari vállalata, az SK Innovation Komáromban 430.000 m2-es akkumulátorgyárat épít. A beruházás több mint 200 milliárd Ft értékű! Alapkőletétel 2018., a gyártás beindítása 2020-ra tervezett.

 

Cégünk az összes, azaz a 16 épület alaplemez alatti és a komplett esővízrendszer szerelését végzi. Kezdés: 2019.08.15. Várható átadás 2019. év vége.

Bővebben...

 

 

Váci Greens sikerek: a "B-D" épületek után itt az "F"

2019. július 10.

A Váci Greens irodaházak fejlesztője a sikeresen átadott "B", és "D" után ránk bízta az "F" épületet is, amely  39.504 m2-es, környezettudatos, energiahatékony, A+ kategóriás irodaház lesz. A sok, nem hagyományos megoldás mellett, itt például hűtőgerendával történő irodahűtést alkalmazunk.

 

A munkát a múlt hónap végén elkezdtük, márciusban átadás lesz, 2020 júniusában költözik az első bérlő!  A Váci Greens E-F épülete "Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje - 2018. döntős!"

 Okok, amiért a díjra érdemes...

 

 

BREEAM Excellent minősítést kapott a Telekom székház!

2019. július 2.

Magyarország legnagyobb irodaháza az ország egyik legmagasabb BREEAM minősítéssel rendelkező épületévé vált a BREEAM Excellent minősítés megszerzésével.

 

Az épületgépészeti, energetikai megoldásokon túl még sok-sok tényezőt sorolhatnánk fel, amelyek mind-mind hozzájárultak ehhez a rangos kitüntetéshez. Büszkék vagyunk erre, de arra még inkább, hogy ez a páratlan méretű épület időre, és kiváló minőségben lett átadva.

 

 

A Biodómról beszél az egész város... - Igazi kihívás.
2019. június 17.

Az épület-komplexum, amely már a tervezőasztalról lejőve díjat nyert, az ENSI épületgépész szakembereinek rengeteg speciális feladatot ad. "Nincs egyetlen sík fal sem, itt minden görbül, íves, és annyit kell számolni, mint még soha, sehol. Itt minden más, és másként fog működni."

 

Az egyedi, buborékformájú épületben terek, sétányok, állattartó terek, pálmaház, több mint kétmillió literes cápamedence is helyet kap. A négyévszakos életházban  a növények, az állatok és természetesen az emberek számára is élhető/éltető klímát kell kialakítanunk.

 

Egyedülálló munka, páratlan megoldásokkal. Nagyobb sebességbe kapcsoltunk, mert a Biodóm 2020-ban megnyitja kapuit.

Ilyen lesz, nézze meg!

 

 

Bokréta ünnep a REHAU-gyárban - Újhartyán
2019. május 21.

A tavaly szeptemberben elindult GIGA projekt beruházói, kivitelezői megálltak egy pillanatra, hogy méltó módon ünnepeljék meg azt a napot, amikor elérte az épület a legmagasabb pontját.

 

A munka nagyságát és sebességét jól mutatja, hogy a kivitelező Strabag az előző hónapban napi 100 millió forintnyi termelést teljesített ENSI munkatársaival együtt. Részletek, fotógaléria itt!

 

 

Átadták Békásmegyer új vásárcsarnokát
2019. április 26.

51 földszinti üzlettel, irodákkal, gombavizsgálóval, elsősegélynyújtó helyiséggel, és közel 200 férőhelyes mélygarázzsal, ezen a szinten kialakított vizes blokkokkal várja a vásárlókat a Békásmegyeri Piaca. 

 

A közel nyolc milliárdból megvalósult modern vásárcsarnokot április 26-án adták át. A kivitelező külön elismerésben részesítette cégünket a szakszerű munkáért.

 

 

Építőipari Nívódíjat kapott az ELI ALPS Lézerközpont
2019. március 27.

Németh László - a 25 éves ENSI Kft. alapítója és ügyvezetője - ma vette át az ÉVOSZ záró ünnepségén, még múlt év decemberében kihirdetett Építőipari Nívódíj emlékplakettjét, amelyet a szegedi ELI ALPS Kutatóközpont komplex infrastruktúrális létesítmény kategóriában nyert el.

 

Az ELI ALPS egy óriás beruházás, igen speciális megoldásokkal. Örülünk a szakmai elismerésnek, mert mi magunk is büszkék vagyunk a projekt sikerére.

 

Részletek az Építőipari Nívódíj nyertes projektjeiről...
Díjátadás - Délmagyar - beszámoló fotókkal

 

 

BUDAPART GATE - 11 szintes torony + 7 szintes szárny
2019. március 4.

Már dolgozunk az első irodaházon a Kopaszi-gáton. A 8-10 évre tervezett giga beruházás I-II. ütemű lakóépületeinek gépészeti kivitelezése mellett, az elsőként felépülő Budapart Gate irodaház kivitelezését is cégünk nyerte el.

 

A 11 szintes toronnyal és a 7 szintes szárnnyal felépülő irodaház a leendő MOL torony szomszédságában épül fel. A páratlan elhelyezkedése és megjelenése mellett az épület energiahatékony gépészeti megoldásai is figyelemre méltóak.

Bővebben...

 

 

15 milliárdos beruházás az új KRONES gyár Debrecenben!
2019. január 17.

Az italtöltő- és csomagolástechnikában piacvezető német gépgyártó vállalat Debrecenben építi fel első Németországon kívüli európai gyárát. A Déli Ipari Park első fejlesztése a KRONES új gyára, amelynek alapkőletétele 2018. július 17-én volt.

 

A hatvan focipályányi, azaz 40.000 m2-es épületegyüttesen gőzerővel dolgoznak az ENSI szakemberei. Jelenleg kb. 60%-os a készültség. A KRONES 2019-ben elindítja a termelést.

 

 

"Így épül Budapest legújabb városrésze, a BUDAPART..."
2019. január 8.

Nagy erőkkel, sok-sok szakemberrel dolgozik az ENSI a Kopaszi-gát mögötti területen, ahol új városrész épül 16 lakóépülettel, 16 irodaházzal és a MOL székházával, toronyépületével együtt. 

 

Az első ütemben, tavasszal átadandó BRA épületben már zajlanak a műszaki tesztek, átadások, és szépen haladunk a C épülettel is, amely szintén 2019-es átadás lesz. 

 

Az alábbi linken sok-sok képet és érdekes infót talál a folyó munkákról, állapotról.

Fotó: Csudai Sándor

 

 

 

       ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft.


Szolgáltatásaink


 • Igények felmérése, ajánlatadás
 • Épületgépészeti tervezés
 • Üzemviteli és energetikai tanácsadás
 • Épületgépészeti rendszerek komplett kivitelezése
 • Ipari termelő technológiák telepítése
 • Energetikai, üzemviteli projektek teljes körű kivitelezése
 • Épületgépészeti berendezések beszerzése
 • Épületgépészeti műszaki ellenőrzés
 • Épületgépészeti engedélyeztetések
 • Szerviz és karbantartás

 

Specialitásaink


 • Ipari létesítmények
 • Energetikai beruházások
 • Irodaházak, irodaépületek
 • Kereskedelmi létesítmények
 • Sportlétesítmények
 • Egyéb, speciális épületek épületgépészeti megvalósítása:
  szállodák, követségek és kereskedelmi képviseletek, nagykonyhák,
  filmstúdiók, zenei központ stb. 

Megbízóink - Partnereink


 • Építőipari fővállalkozók
 • Ingatlanfejlesztők
 • Ipari megrendelők


Országok, ahol vállalkozunk 


 • Magyarország
 • Oroszország
 • Lengyelország
 • Németország

 

 

Értékeink - törekvéseink


 • Minőség
 • Megbízhatóság
 • Eredményesség
 • Emberi kapcsolatok
 • Csapatmunka -
  mérnöki, emberi nézőpontokkal

      


        Elkötelezettség az élvonalban.  

   

     Elérhetőségeink


     Irodánk címe:    

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna
    1091 - Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet
    

    Telefon:  +36 1 248-2199
    Fax       :  +36 1 248-2190

   
   
Itt írjon nekünk!

 

            

        ENSI Kft. - Minőségbiztosítási rendszerek: MSZ EN ISO 9001:2008/2015. november ; MSZ EN ISO 14001:2004/2017. november 

        Innovatív megoldások: Tisztatér-technológiát kiszolgáló, valamint környezettudatos és energiatakarékos épületgépészeti rendszerek megvalósítása.
        Minden, ami épületgépészet:
hűtés, fűtés, légtechnika, klímatizálás, sűrített levegő, víz, csatorna, gáz,  tüzivíz, esőztető rendszerek, tűzvédelem, sprinkler
      rendszer, gépészeti hőszigetelés, épületfelügyelet,

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk