Épületgépészeti kivitelezés 2.000 m2 felett

 Karrierépítés 

  Ragadd meg a lehetőséget Te is!

 

 
 

Az ENSI-nél keményen dolgozunk, de nemcsak a munkáról szól az életünk :)

 

Megmutatjuk mi vár Rád, 
ha nálunk dolgozol.ENSI Iroda
--------------------
Groupama Aréna
1091 Budapest, Üllői út 129., 1. em.
 
Bejárat a Sajtó és a Bronz jobb között!


Telefon: +36 1 248-2199

 Fax: +36 1 248-2190

 
Kapcsolatfelvétel!

[PDF]

Híreinkből

ENSI hírek, PROJEKT információk

Ez történt nálunk...

 

Rövid híreink az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkákhoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt.

 

Korábbi évek:  2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012

 

 

Megjelentek a Multicsarnok látványtervei

2020. július 30.

Május 5-én, itt a hírekben írtunk róla, hogy cégünk megnyerte Európa legnagyobb, és funkcióját, megvalósítását tekintve is páratlan sportlétesítményének, a Kézilabda Arénának a komplex épületgépészeti kivitelezési munkáit.

 

A Multicsarnokban nemcsak kézilabdameccsek lesznek, hanem nagy koncertek, rendezvények, kiállítások helyszíne is lesz, és az összes létező teremsportág számára is megfelelő szabvánnyal kell rendelkeznie. Bővebben...

 

 

Egy videó többet mond ezer szónál :)

2020. július 22.

ENSI kifejezetten nagy és különleges projekteken dolgozik, olyanokon, amelyekről elmondhatjuk, hogy a legnagyobb, Európában az első, a legkorszerűbb, és hasonlók. Gondoljunk csak a T-com székházra, a Biodómra, a MOL-toronyra, hogy csak a legújabbakat említsük.

 

A most közzétett videó is egy hasonló "LEG" projekt egyik eleméről készült. Mi így építünk tartályt > Timelapse - 4:54

 

 

Beköltözött a Market Építő Zrt. az új székházába

2020. július 3.

A Market legújabb, 6. székházának komplett gépészeti kivitelezését is cégünk nyerte meg. Nagyon gyorsan, mintegy 8 hónap alatt készült el az új, 5.500 m2-es irodaház, amely egyben a Market referenciaépülete is lesz.

 

Közel félszáz olyan különleges megoldást használtak fel, beleértve a gépészetet is, amelyek egyedülállóvá teszik az új irodaházat. Láthatóvá tették a gépészetet is, így az ENSI munkája is mindig szem előtt lesz :) Részletek...

 

 

Július 1-én nyit a Hotel Vision****

2020. június 19.

Egy újabb négy csillagos szálloda készült el cégünk közreműködésével. Az egykori Kisgazda székház ma 82 szobával, 9 luxus lakosztállyal, étteremmel, fitnesz-központtal, bárral, 200 fős konferencia teremmel, napfényes, átriumos kerttel, 3 szintes mélygarázzsal, csodás panorámával várja a vendégeit. Részletek...

 

A Hotel Vision a kivitelezést, épületgépészeti rendszereit tekintve is egyedi, izgalmas, igényes projekt volt. 

 

 

Új edzőcsarnokkal bővült a Vasas Folyondár Sportcentrum

2020. június 9.

A COVID közbe szólt, így rendhagyó módon, virtuális formában adták át a Vasas Folyondár utcai új sportcentrumát, amely 200 fős lelátóval, 700 m2-es küzdőtérrel, saját bejárattal, öltözőkkel, irodával, üzemeltetési és raktárhelyiségeivel minden igényt kielégít.

 

A röpladla edzések és a hivatalos versenyek tartására is alkalmas csarnokban egy külön táncterem is helyet kapott, de egyszerű, gyors átalakítással más sportágak számára is alkalmassá válik az épület.

Nézze meg a videót!

 

 

Bokrétaünnep a Deufolnál :)

2020. május 25.

Május 22-én, a német Deufol debreceni gyárában bokréta avatót tartottak, megünnepelve, hogy az épület  elérte a legmagasabb pontját, és megköszönve, hogy jó ütemben, jó minőségben épül a logisztikai központ. Az avató után sok finomsággal várták a projekten dolgozókat.

 

A közel 7 milliárd forintos beruházás tavaly októberben indult el és várhatóan 2020. szeptember elejére készen áll majd. Cégünk március óta dolgozik a helyszínen.

 


Megköszönték a támogatásunkat

2020. május 14.

"Más lett a világ. A vírusjárvány megváltoztatta az életünket. Még jobban egymásra lettünk utalva. Köszönjük, hogy ezekben a nehéz hónapokban is kitartottak mellettünk, számíthatunk a jövőben is a támogatásukra.

 

Fogadják szeretettel mini videónkat, amely azt örökítette meg, hogyan fejezzük ki hálánkat az Önök hűségéért. Aki fát ültet, a jövőbe tekint. Reméljük, az Önöknek ültetett fa olyan lesz, mint az együttműködésünk, hosszú életű..."
Kubatov Gábor az  FTC  elnöke

 

 let - itt is megkezdődtek az átadások

Megnyertük a Multicsarnok kivitelezését!

2020. május 5.

A 2022-es férfi kézilabda EB-re épülő, több mint 20 ezer főt befogadó fedett aréna gépészeti kivitelezését megnyertük, és már a helyszínen dolgozunk. A Kormány kiemelt beruházásként kezeli, és igen rövid idő áll az  elkészítésére.

 

A Multicsarnoknak megjelenését, funkcióját, befogadó képességét és üzemeltetését tekintve is meg kell felelni a legmagasabb nemzetközi előírásoknak, és  számos sportág mellett nagyszabású kulturális események, koncertek megtartására is alkalmassá kell tenni.

 

 

Mindenkinek kihívás a magyar felhőkarcoló, a MOL Campus

2020. április 15.

Cégünk életében az eddigi legnagyobb szakmai kihívás a MOL új székházának épületgépészeti kivitelezése, amelyet hosszas pályáztatás és előkészület után nyertünk meg.


Az épület különlegessége  miatt külföldön, több országban is jártunk, hogy tanulmányozzuk a MOL Campushoz hasonló épületeket, és a világ legjobbjaitól szerezzünk tapasztalatot, ahogyan a tervezést is a világ legismertebb építészstúdiója, a Foster+Partners végezte. Már a helyszínen dolgozunk.  Részletek fotókkal, videókkal.

 

 

Vigyázunk magunkra. Vigyázunk egymásra.

2020. március 20.

Kormányunk 2020. március 11-én veszélyhelyzetet rendelt el, ezért cégünk azonnal megkezdte a szükséges intézkedéseket munkatársaink és partnereink védelme érdekében. A tájékoztatáson, a fertőtlenítő és védőfelszereléseken, a home office biztosításán túl, számos egyéb változtatást is bevezettünk a védelem és a munkavégzés érdekében. Minden projektünkön folyamato-san dolgozunk, és vigyázunk egymásra.

 

 

A Deufol is bennünket bízott meg Debrecenben!

2020. március 11.

Európa egyik legmodernebb csomagoló és logisztikai üzemét építi fel a német Deufol Debrecenben. A 15 hektáros területen, mintegy hét milliárd forintból valósul meg a beruzházás, mégpedig a német Krones-gyár mellett, amelynek épületgépészeti kivitelezője is a cégünk volt.

 

Augusztusban megkezdődtek a földmunkák, októberben alapkőletétel volt, márciusban indul az ENSI is. Cégünk jól képzett projektvezető csapata már készen áll az új feladatra, és elkezdte a munkát.

 

 

SKI akkumulátorgyár - sikeres átadás, újabb megbízás!

2020. február 25.

Sikeresen és időben átadtuk az ország egyik legnagyobb, fejlesztésének, a komáromi akkumulátorgyár  16 épületéből álló alaplemez alatti, és a komplett esővízrendszer szerelését.

 

A koreai beruházóval való jó együttműködésünknek köszönhetően, már az újabb megbízáson dolgozunk. A beépített csövek mérete is jól prezentálja, itt valami egészen különleges munka zajlik.

 

 

CRE Awards díjátadó 

2020. február 10.

Az Europa Property által szervezett nemzetközi megmérettetésen 20 kategóriában, közel 30 fős szakmai zsűri díjazta a legjobbakat. 

 

A BudaPart első két lakóingatlanja, a 8 meletes, 162 lakásos "A" épület, és a 15 emeletes, 106 lakásos "C" épület "lakóingatlanfejlesztő" kategóriában a legjobbnak járó díjat nyerte el, amelyet 2020. január 30-án adtak át.

 

 

BudaPart GATE - hamarosan költözhetnek a bérlők

2020. január 9.

Jól állunk a BudaPart első irodaházának kivitelezésénél, ugyanis 2020 februárjában már be is költözhetnek az első bérlők ebbe az üvegpalotába.

 

A Lágymányosi-öbölnél található irodaház 11 emeletes. A kb. 20.000 m2-es irodaterület mellett egyéb szolgáltatásokkal, 4 szintes mélygarázzsal szolgálja ki majd a bérlőit. Az irodaház bérbeadottsági szintje 90 %-os.

 

 

Egy újabb BOUTIQUE HOTEL az ENSI kivitelezésében

2020. január 3.

A Belgrád-rakpart 24. szám alatt álló egykori kisgazdapárt székházából 4 csillagos szálloda lesz, amelyben  82 szoba, 9 lakosztály, 1 apartman, lobby és wellness-részleg kap helyet. Utcai kapcsolattal lesz kialakítva a rendezvényterem, az üzlethelyiség és egy étterem látványkonyhával. A személygépkocsiknak, kerékpároknak és a kiszolgáló helyi-ségeknek a két szintes mélygarázs ad helyet.

 

Az épület különleges elhelyezkedése és a műemlékvédelmi előírások miatt izgalmas projekt, speciális megoldásokkal.


Részletek, fotógaléria hamarosan.

 

 

Nyilvános sajtóbejárást tartottak a Biodómon

2019. december 17.

Ennek a nagyívű, világszerte különleges projektnek a tervezése 2014-ben indult. 2017 nyarán megkezdődött a kivitelezés, 2018 januárjában már az alaplemez szerelésen dolgoztunk, év végére pedig elkészült a kupola szerkezete. 2019. decemberére bezárult az óriáskupola is, és már védett térben folynak a szerelési munkák.

 

2020 első felében lezárulhat a Biodóm szerkezeti és gépészeti kivitelezése - ENSI átadja a közel 2,5 éve tartó, speciális épületgépészeti munkát. A Biodóm nyitását 2021. tavaszára tervezik.

Országos Magyar Épületgépész Napok


Részletek és fotógaléria

 

 

Építőipari Nívódíjat kapott a TELEKOM székháza :)

2019. december 7.

December 6-án az ÉVOSZ évzáró ünnepségén kihirdették az Építőipari Nívódíj és a Lechner Ödön Díj 2018-as nyerteseit. 8 kategóriában 13 építményt részesítettek Építőipari Nívódíj-ban és 6 kapott elismerő Oklevelet. Középület/irodaépület kategóriában a Telekom és T-Systems közös székháza kapta meg a nívós elismerést.

 

Két "Építőipari Nívódíj"-as épületünk van már egymás mellett: A TELEKOM székháza és a Groupama Aréna. Mindkét épület a hazai LEG-ek kategóriájába tartozik, és nívódíjas is! Jó érzés ezt tudni, látni nap mint nap, hiszen irodánk is a Groupama Arénában annak átadás óta.

Országos Magyar Épületgépész Napok


Részletek és fotógaléria

 

 

Találkozzunk az év legrangosabb szakmai rendezvényén!

2019. november 15.

Cégünk az Országos Magyar Épületgépész Napok fő szakmai támogatójaként kívánja erősíteni a szakma szeretetét, annak fejlődését, és a kölcsönös elismerésen alapuló szakmai kapcsolatokat. Az öt napos szakmai rendezvényen gazdag szakmai és szórakoztató programok, elismerések, és a záró bál várja a magyar épületgépészeket. Találkozzunk :)


Regisztráljon az ENSI által szervezett Groupama Aréna bemutatására is: Időpont: 2019.11.25. hétfő, 15.00-17.00 óra

Országos Magyar Épületgépész Napok

Bővebben ...

 


Csúcsminőségű a Hungaropharma új logisztikai központja

2019. november 7.

2019. november 5-én, ünnepélyes keretek között adták át a Hungaropharma Zrt. budapesti, csúcsminőségű logisztikai központját, amely a "BLK II. csarnok" nevet kapta.

 

A zöldmezős beruházású épület alapterülete 10.100 m2. Az épülethez tartozik egy 120 m2-es portaépület, valamint egy több, mint 100 m hosszúságú, 2x2m belvilágú, 5 m magasságban megépített, a meglévő és új épületrészt összekötő anyagmozgató konvejorpálya. Tovább...

 

 

BudaPart "C" épület - ezt is átadtuk

2019. október 28.

A BudaPart második, "C" elnevezésű, átadás alatt álló lakóépülete 15 emeletes, 106 lakásos társasház, három parkolószinttel, három bérleménnyel és egy étteremmel.

 

A csodás dunai panorámával rendelkező lakások tulajdonosai október utolsó hetében megkezdték a birtokba vételt. Az okosotthon megoldások és a legújabb energetikai szabályozások kiemelkedően jó fenntartást biztosítanak.


Bővebben a Budapartról és az ENSI megoldásairól...

 

 

Elismerő OKLEVÉL az ENSI Kft. részére

2019. október 15.

Az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

 

Az alkalmazott kockázati modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok alapján. Az 1 milliárd Ft feletti árbevétellel rendelkező cégek kategóriában az Önök által elért minősítést a magyarországi cégek csupán 1,65%-a érte el! Tovább...

 

 

BudaPart "A" épület - már költözhetnek az első lakók

2019. október 2.

A Lágymányosi-öböl budai oldalán 15 lakóépülettel, 14 irodaházzal és egy hotellel új városnegyed épül fel. Az "A" az első átadott lakóépület.


ENSI felel több lakóépület épületgépészeti és automatika rendszereinek teljeskörű kivetelezéséért. Cégünk a munkát 2018. áprilisában kezdte meg, 2019.10.02-án pedig már átadták az első 8 emeletes társasházat, amely két garázsszinttel és 162 lakással várja a lakóit.

 

   

Egy év alatt elkészült a REHAU GIGA beruházása!

2019. szeptember 23.

A németországi központú REHAU AMIDON új beruházása 2018. szeptemberében indult el Újhartyánban. A 47 milliárd összértékű, 66.000 m2-es ipari komplexum értékében, méretében is kiemelt projektnek számít Magyarországon.


Cégünk a komplex épületgépészetre kapott megbízást, technológiai szereléseket is magába foglalva. Jól előkészített projekt, ütemterv szerinti haladás, gördülékeny műszaki átadások. Élveztük a munkát! Bővebben...

 

  

KRONES-gyár Debrecen - ünnepélyes átadás

2019. szeptember 18.

A német székhelyű Krones AG. Németországon kívül Brazíliában, Kínában és az Egyesült Államokban is jelen van, de ilyen nagy méretű gyárat még nem épített magának, mint ami most készült el Debrecenben.

 

Az új gyára közel 41.000 m2-es. A beruházás értéke kb. 15 milliárd forint, és közel ötszázan fognak majd az új gyárban dolgozni. A gyártócsarnokban már megy a termelés.

 

Részletek és érdekességek a munkánkról...

 

 

Az SKI 430.000 m2-es akkumulátorgyárat épít Komáromban

2019. augusztus 2.

Korea legnagyobb energia- és vegyipari vállalata, az SK Innovation Komáromban 430.000 m2-es akkumulátorgyárat épít. A beruházás több mint 200 milliárd Ft értékű! Alapkőletétel 2018., a gyártás beindítása 2020-ra tervezett.

 

Cégünk az összes, azaz a 16 épület alaplemez alatti és a komplett esővízrendszer szerelését végzi. Kezdés: 2019.08.15. Várható átadás 2019. év vége.

Bővebben...

 

 

Váci Greens sikerek: a "B-D" épületek után itt az "F"

2019. július 10.

A Váci Greens irodaházak fejlesztője a sikeresen átadott "B", és "D" után ránk bízta az "F" épületet is, amely  39.504 m2-es, környezettudatos, energiahatékony, A+ kategóriás irodaház lesz. A sok, nem hagyományos megoldás mellett, itt például hűtőgerendával történő irodahűtést alkalmazunk.

 

A munkát a múlt hónap végén elkezdtük, márciusban átadás lesz, 2020 júniusában költözik az első bérlő!  A Váci Greens E-F épülete "Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje - 2018. döntős!"

 Okok, amiért a díjra érdemes...

 

 

BREEAM Excellent minősítést kapott a Telekom székház!

2019. július 2.

Magyarország legnagyobb irodaháza az ország egyik legmagasabb BREEAM minősítéssel rendelkező épületévé vált a BREEAM Excellent minősítés megszerzésével.

 

Az épületgépészeti, energetikai megoldásokon túl még sok-sok tényezőt sorolhatnánk fel, amelyek mind-mind hozzájárultak ehhez a rangos kitüntetéshez. Büszkék vagyunk erre, de arra még inkább, hogy ez a páratlan méretű épület időre, és kiváló minőségben lett átadva.

 

 

A Biodómról beszél az egész város... - Igazi kihívás.
2019. június 17.

Az épület-komplexum, amely már a tervezőasztalról lejőve díjat nyert, az ENSI épületgépész szakembereinek rengeteg speciális feladatot ad. "Nincs egyetlen sík fal sem, itt minden görbül, íves, és annyit kell számolni, mint még soha, sehol. Itt minden más, és másként fog működni."

 

Az egyedi, buborékformájú épületben terek, sétányok, állattartó terek, pálmaház, több mint kétmillió literes cápamedence is helyet kap. A négyévszakos életházban  a növények, az állatok és természetesen az emberek számára is élhető/éltető klímát kell kialakítanunk.

 

Egyedülálló munka, páratlan megoldásokkal. Nagyobb sebességbe kapcsoltunk, mert a Biodóm 2020-ban megnyitja kapuit.

Ilyen lesz, nézze meg!

 

 

Bokréta ünnep a REHAU-gyárban - Újhartyán
2019. május 21.

A tavaly szeptemberben elindult GIGA projekt beruházói, kivitelezői megálltak egy pillanatra, hogy méltó módon ünnepeljék meg azt a napot, amikor elérte az épület a legmagasabb pontját.

 

A munka nagyságát és sebességét jól mutatja, hogy a kivitelező Strabag az előző hónapban napi 100 millió forintnyi termelést teljesített ENSI munkatársaival együtt. Részletek, fotógaléria itt!

 

 

Átadták Békásmegyer új vásárcsarnokát
2019. április 26.

51 földszinti üzlettel, irodákkal, gombavizsgálóval, elsősegélynyújtó helyiséggel, és közel 200 férőhelyes mélygarázzsal, ezen a szinten kialakított vizes blokkokkal várja a vásárlókat a Békásmegyeri Piaca. 

 

A közel nyolc milliárdból megvalósult modern vásárcsarnokot április 26-án adták át. A kivitelező külön elismerésben részesítette cégünket a szakszerű munkáért.

 

 

Építőipari Nívódíjat kapott az ELI ALPS Lézerközpont
2019. március 27.

Németh László - a 25 éves ENSI Kft. alapítója és ügyvezetője - ma vette át az ÉVOSZ záró ünnepségén, még múlt év decemberében kihirdetett Építőipari Nívódíj emlékplakettjét, amelyet a szegedi ELI ALPS Kutatóközpont komplex infrastruktúrális létesítmény kategóriában nyert el.

 

Az ELI ALPS egy óriás beruházás, igen speciális megoldásokkal. Örülünk a szakmai elismerésnek, mert mi magunk is büszkék vagyunk a projekt sikerére.

 

Részletek az Építőipari Nívódíj nyertes projektjeiről...
Díjátadás - Délmagyar - beszámoló fotókkal

 

 

BUDAPART GATE - 11 szintes torony + 7 szintes szárny
2019. március 4.

Már dolgozunk az első irodaházon a Kopaszi-gáton. A 8-10 évre tervezett giga beruházás I-II. ütemű lakóépületeinek gépészeti kivitelezése mellett, az elsőként felépülő Budapart Gate irodaház kivitelezését is cégünk nyerte el.

 

A 11 szintes toronnyal és a 7 szintes szárnnyal felépülő irodaház a leendő MOL torony szomszédságában épül fel. A páratlan elhelyezkedése és megjelenése mellett az épület energiahatékony gépészeti megoldásai is figyelemre méltóak.

Bővebben...

 

 

15 milliárdos beruházás az új KRONES gyár Debrecenben!
2019. január 17.

Az italtöltő- és csomagolástechnikában piacvezető német gépgyártó vállalat Debrecenben építi fel első Németországon kívüli európai gyárát. A Déli Ipari Park első fejlesztése a KRONES új gyára, amelynek alapkőletétele 2018. július 17-én volt.

 

A hatvan focipályányi, azaz 40.000 m2-es épületegyüttesen gőzerővel dolgoznak az ENSI szakemberei. Jelenleg kb. 60%-os a készültség. A KRONES 2019-ben elindítja a termelést.

 

 

"Így épül Budapest legújabb városrésze, a BUDAPART..."
2019. január 8.

Nagy erőkkel, sok-sok szakemberrel dolgozik az ENSI a Kopaszi-gát mögötti területen, ahol új városrész épül 16 lakóépülettel, 16 irodaházzal és a MOL székházával, toronyépületével együtt. 

 

Az első ütemben, tavasszal átadandó BRA épületben már zajlanak a műszaki tesztek, átadások, és szépen haladunk a C épülettel is, amely szintén 2019-es átadás lesz. 

 

Az alábbi linken sok-sok képet és érdekes infót talál a folyó munkákról, állapotról.

Fotó: Csudai Sándor

 

 

 

       ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft.


Szolgáltatásaink


 • Igények felmérése, ajánlatadás
 • Épületgépészeti tervezés
 • Üzemviteli és energetikai tanácsadás
 • Épületgépészeti rendszerek komplett kivitelezése
 • Ipari termelő technológiák telepítése
 • Energetikai, üzemviteli projektek teljes körű kivitelezése
 • Épületgépészeti berendezések beszerzése
 • Épületgépészeti műszaki ellenőrzés
 • Épületgépészeti engedélyeztetések
 • Szerviz és karbantartás

 

Specialitásaink


 • Ipari létesítmények
 • Energetikai beruházások
 • Irodaházak, irodaépületek
 • Kereskedelmi létesítmények
 • Sportlétesítmények
 • Egyéb, speciális épületek épületgépészeti megvalósítása:
  szállodák, követségek és kereskedelmi képviseletek, nagykonyhák,
  filmstúdiók, zenei központ stb. 

Megbízóink - Partnereink


 • Építőipari fővállalkozók
 • Ingatlanfejlesztők
 • Ipari megrendelők


Országok, ahol vállalkozunk 


 • Magyarország
 • Oroszország
 • Lengyelország
 • Németország

 

 

Értékeink - törekvéseink


 • Minőség
 • Megbízhatóság
 • Eredményesség
 • Emberi kapcsolatok
 • Csapatmunka -
  mérnöki, emberi nézőpontokkal

      


        Elkötelezettség az élvonalban.  

   

     Elérhetőségeink


    Irodánk címe:    

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna
    1091 - Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet
    

    Telefon:  +36 1 248-2199
    Fax:         +36 1 248-2190

   
   
Itt írjon nekünk!

 

            

        ENSI Kft. - Minőségbiztosítási rendszerek: MSZ EN ISO 9001:2008/2015. november ; MSZ EN ISO 14001:2004/2017. november 

        Innovatív megoldások: Tisztatér-technológiát kiszolgáló, valamint környezettudatos és energiatakarékos épületgépészeti rendszerek tervezése és megvalósítása.
        Minden, ami épületgépészet:
hűtés, fűtés, légtechnika, klímatizálás, sűrített levegő, víz, csatorna, gáz, tüzivíz, esőztető rendszerek, tűzvédelem, sprinkler
      rendszer, gépészeti hőszigetelés, épületfelügyelet.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk