Épületgépészeti kivitelezés 2.000 m2 felett


Karrierépítés 

 

 Ragadd meg a lehetőséget Te is!

 

 

 Az Ensinél keményen dolgozunk, de nemcsak a munkáról szól az életünk :).

 

Megmutatjuk, mi vár Rád,
ha nálunk dolgozol.


 ENSI Iroda

Groupama Aréna
1091 Budapest, Üllői út 129.
1. emelet

 
Bejárat a Sajtó és a Bronz jobb között!


Telefon: +36 1 248-2199

 Fax: +36 1 248-2190

 
Kapcsolatfelvétel!


 

  


[PDF]

Híreinkből

ENSI hírek, PROJEKT információk - 2019

Ez történt nálunk...

 

Az itt felsorolt hírek, rövid összefoglalók az ENSI Kft. által megnyert vagy sikeresen átadott, kiemelt épületgépészeti kivitelezési munkákhoz kapcsolódnak. Kitüntetésekről, elismerésekről is itt adunk hírt.

 

Korábbi évek:  2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012

 

BUDAPART-BRA épület - már költözhetnek az első lakók

2019. október 2.

A Lágymányosi-öböl budai oldalán felépülő Budapart  lakónegyedben 15 lakóépület, 14 irodaház és egy hotel várja majd a tulajdonosokat és a bérlőket.


Október 2-án átadták az első 8 emeletes társasházat, amely két garázsszinttel és 162 lakással várja a lakóit. Az okosotthon megoldások és a legújabb energetikai szabályozások kiemelkedően jó fenntartást biztosítanak.


Érdeklődők is már körülnézhetnek a lakóépület környékén.

 

   

Egy év alatt elkészült a REHAU GIGA beruházása!

2019. szeptember 23.

A németországi központú REHAU AMIDON új beruházása 2018. szeptemberében indult el Újhartyánban. A 47 milliárd összértékű, 66.000 m2-es ipari komplexum értékében, méretében is kiemelt projektnek számít Magyarországon.


Cégünk a komplex épületgépészetre kapott megbízást, technológiai szereléseket is magába foglalva. Jól előkészített projekt, ütemterv szerinti haladás, gördülékeny műszaki átadások. Élveztük a munkát! Bővebben...

 

  

KRONES-gyár Debrecen - ünnepélyes átadás

2019. szeptember 18.

A német székhelyű Krones AG. Németországon kívül Brazíliában, Kínában és az Egyesült Államokban is jelen van, de ilyen nagy méretű gyárat még nem épített magának, mint ami most készült el Debrecenben.

 

Az új gyára közel 41.000 m2-es. A beruházás értéke kb. 15 milliárd forint, és közel ötszázan fognak majd az új gyárban dolgozni. A gyártócsarnokban már megy a termelés.

 

Részletek és érdekességek a munkánkról...

 

 

Az SKI 430.000 m2-es akkumulátorgyárat épít Komáromban

2019. augusztus 2.

Korea legnagyobb energia- és vegyipari vállalata, az SK Innovation Komáromban 430.000 m2-es akkumulátorgyárat épít. A beruházás több mint 200 milliárd Ft értékű! Alapkőletétel 2018., a gyártás beindítása 2020-ra tervezett.

 

Cégünk az összes, azaz a 16 épület alaplemez alatti és a komplett esővízrendszer szerelését végzi. Kezdés: 2019.08.15. Várhetó átadás 2019. év vége.

Bővebben...

 

 

Váci Greens sikerek: a "B-D" épületek után itt az "F"

2019. július 10.

A Váci Greens irodaházak fejlesztője a sikeresen átadott "B", és "D" után ránk bízta az "F" épületet is, amely  39.504 m2-es, környezettudatos, energiahatékony, A+ kategóriás irodaház lesz. A sok, nem hagyományos megoldás mellett, itt például hűtőgerendával történő irodahűtést alkalmazunk.

 

A munkát a múlt hónap végén elkezdtük, márciusban átadás lesz, 2020 júniusában költözik az első bérlő!  A Váci Greens E-F épülete "Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje - 2018. döntős!"

 Okok, amiért a díjra érdemes...

 

 

BREEAM Excellent minősítést kapott a Telekom székház!

2019. július 2.

Magyarország legnagyobb irodaháza az ország egyik legmagasabb BREEAM minősítéssel rendelkező épületévé vált a BREEAM Excellent minősítés megszerzésével.

 

Az épületgépészeti, energetikai megoldásokon túl még sok-sok tényezőt sorolhatnánk fel, amelyek mind-mind hozzájárultak ehhez a rangos kitüntetéshez. Büszkék vagyunk erre, de arra még inkább, hogy ez a páratlan méretű épület időre, és kiváló minőségben lett átadva.

 

 

A Biodómról beszél az egész város... - Igazi kihívás!
2019. június 17.

Az épület-komplexum, amely már a tervezőasztalról lejőve díjat nyert, az ENSI épületgépész szakembereinek rengeteg speciális feladatot ad. "Nincs egyetlen sík fal sem, itt minden görbül, íves, és annyit kell számolni, mint még soha, sehol. Itt minden más, és másként fog működni."

 

Az egyedi, buborékformájú épületben terek, sétányok, állattartó terek, pálmaház, több mint kétmillió literes cápamedence is helyet kap. A négyévszakos életházban  a növények, az állatok és természetesen az emberek számára is élhető/éltető klímát kell kialakítanunk.

 

Egyedülálló munka, páratlan megoldásokkal. Nagyobb sebességbe kapcsoltunk, mert a Biodóm 2020-ban megnyitja kapuit.

Ilyen lesz, nézze meg!

 

 

Bokréta ünnep a REHAU-gyárban - Újhartyán
2019. május 21.

A tavaly szeptemberben elindult GIGA projekt beruházói, kivitelezői megálltak egy pillanatra, hogy méltó módon ünnepeljék meg azt a napot, amikor elérte az épület a legmagasabb pontját.

 

A munka nagyságát és sebességét jól mutatja, hogy a kivitelező Strabag az előző hónapban napi 100 millió forintnyi termelést teljesített ENSI munkatársaival együtt. Részletek, fotógaléria itt!

 

 

Átadták Békásmegyer új vásárcsarnokát
2019. április 26.

51 földszinti üzlettel, irodákkal, gombavizsgálóval, elsősegélynyújtó helyiséggel, és közel 200 férőhelyes mélygarázzsal, ezen a szinten kialakított vizes blokkokkal várja a vásárlókat a Békásmegyeri Piaca. 

 

A közel nyolc milliárdból megvalósult modern vásárcsarnokot április 26-án adták át. A kivitelező külön elismerésben részesítette cégünket a szakszerű munkáért.

 

 

Építőipari Nívódíjat kapott az ELI ALPS Lézerközpont
2019. március 27.

Németh László - a 25 éves ENSI Kft. alapítója és ügyvezetője - ma vette át az ÉVOSZ záró ünnepségén, még múlt év decemberében kihirdetett Építőipari Nívódíj emlékplakettjét, amelyet a szegedi ELI ALPS Kutatóközpont komplex infrastruktúrális létesítmény kategóriában nyert el.

 

Az ELI ALPS egy óriás beruházás, igen speciális megoldásokkal. Örülünk a szakmai elismerésnek, mert mi magunk is büszkék vagyunk a projekt sikerére.

 

Részletek az Építőipari Nívódíj nyertes projektjeiről...
Díjátadás - Délmagyar - beszámoló fotókkal

 

 

BUDAPART GATE - 11 szintes torony + 7 szintes szárny
2019. március 4.

Már dolgozunk az első irodaházon a Kopaszi-gáton. A 8-10 évre tervezett giga beruházás I-II. ütemű lakóépületeinek gépészeti kivitelezése mellett, az elsőként felépülő Budapart Gate irodaház kivitelezését is cégünk nyerte el.

 

A 11 szintes toronnyal és a 7 szintes szárnnyal felépülő irodaház a leendő MOL torony szomszédságában épül fel. A páratlan elhelyezkedése és megjelenése mellett az épület energiahatékony gépészeti megoldásai is figyelemre méltóak.

Bővebben...

 

 

15 milliárdos beruházás az új KRONES gyár Debrecenben!
2019. január 17.

Az italtöltő- és csomagolástechnikában piacvezető német gépgyártó vállalat Debrecenben építi fel első Németországon kívüli európai gyárát. A Déli Ipari Park első fejlesztése a KRONES új gyára, amelynek alapkőletétele 2018. július 17-én volt.

 

A hatvan focipályányi, azaz 40.000 m2-es épületegyüttesen gőzerővel dolgoznak az ENSI szakemberei. Jelenleg kb. 60%-os a készültség. A KRONES 2019-ben elindítja a termelést.

 

 

"Így épül Budapest legújabb városrésze, a BUDAPART..."
2019. január 8.

Nagy erőkkel, sok-sok szakemberrel dolgozik az ENSI a Kopaszi-gát mögötti területen, ahol új városrész épül 16 lakóépülettel, 16 irodaházzal és a MOL székházával, toronyépületével együtt. 

 

Az első ütemben, tavasszal átadandó BRA épületben már zajlanak a műszaki tesztek, átadások, és szépen haladunk a C épülettel is, amely szintén 2019-es átadás lesz. 

 

Az alábbi linken sok-sok képet és érdekes infót talál a folyó munkákról, állapotról.

Fotó: Csudai Sándor

 

 

 

       ENSI Épületgépészeti, Technológiai és Energetikai Kivitelező Kft.


Szolgáltatásaink


 • Igények felmérése, ajánlatadás
 • Épületgépészeti tervezés
 • Üzemviteli és energetikai tanácsadás
 • Épületgépészeti rendszerek komplett kivitelezése
 • Ipari termelő technológiák telepítése
 • Energetikai, üzemviteli projektek teljes körű kivitelezése
 • Épületgépészeti berendezések beszerzése
 • Épületgépészeti műszaki ellenőrzés
 • Épületgépészeti engedélyeztetések
 • Szerviz és karbantartás

 

Specialitásaink


 • Energetikai beruházások
 • Ipari létesítmények
 • Irodaházak, irodaépületek
 • Kereskedelmi létesítmények
 • Sportlétesítmények
 • Egyéb, speciális épületek épületgépészeti megvalósítása:
  szállodák, követségek és kereskedelmi képviseletek, nagykonyhák,
  filmstúdiók, zenei központ stb. 

Megbízóink - Partnereink


 • Építőipari fővállalkozók
 • Ingatlanfejlesztők
 • Ipari megrendelők


Országok, ahol vállalkozunk 


 • Magyarország
 • Oroszország
 • Lengyelország
 • Németország

 

 

Értékeink - törekvéseink


 • Minőség
 • Megbízhatóság
 • Eredményesség
 • Emberi kapcsolatok
 • Csapatmunka -
  mérnöki, emberi nézőpontokkal

      


        Elkötelezettség az élvonalban.  

   

     Elérhetőségeink


     Irodánk címe:    

    ENSI Kft.

    Groupama Aréna
    1091 - Budapest,
    Üllői út 129., I. emelet
    

    Telefon:  +36 1 248-2199
    Fax       :  +36 1 248-2190

   
   
Itt írjon nekünk!

 

            

        ENSI Kft. - Minőségbiztosítási rendszerek: MSZ EN ISO 9001:2008/2015. november ; MSZ EN ISO 14001:2004/2017. november 

        Innovatív megoldások: Tisztatér-technológiát kiszolgáló, valamint környezettudatos és energiatakarékos épületgépészeti rendszerek megvalósítása.
        Minden, ami épületgépészet:
hűtés, fűtés, légtechnika, klímatizálás, sűrített levegő, víz, csatorna, gáz,  tüzivíz, esőztető rendszerek, tűzvédelem, sprinkler
      rendszer, gépészeti hőszigetelés, épületfelügyelet,

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk